26 / 04 / 2024

Eskişehir asfalt

Eskişehir asfalt

Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ulaşım yönünden herhangi bir sıkıntı yaşamaması için çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Eskişehir'de yeni mahalle olan yerlerde asfalt çalışmaları devam ediyor!

Eskişehir'de yeni mahalle olan yerlerde asfalt çalışmaları yapılıyor. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Yol İşleri Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler mahalle statüsü kazanan yerleşim yerlerinde bakım onarım ve asfalt çalışmalarına hızla devam ediyor.

Eskişehir'in mahalle yolları genişletiliyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi özellikle ilçe kırsalında mahalle (köy) yollarında yürüttüğü asfalt kaplama çalışma sezonunu tamamlanmasının ardından, altyapısı bozuk olan mahalle yollarının zemin güçlendirmesi ve yol genişletme çalışmalarına başladı.

Eskişehir İnönü-Bilecik yolu yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler, İnönü ilçe merkezini Bilecik il sınırına bağlayan Kandilli yolunda zemin iyileştirme ve asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Eskişehir Alpu'nun yolları yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Alpu İlçesine bağlı Gökçeoğlu, Karaçay, Fevziye, Mamure, Aktepe, Esence, Uyuzhamam, Koşmat ve Yeşildon Mahalleri arasında asfalt sathi kaplama işlemlerini sürdürüyor.

Eskişehir İmişehir'e asfalt müjdesi!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler, kırsal bölgelerde bulunan mahalle yollarının onarım ve bakımlarını sürdürüyor. Ekipler, İmişehir Mahallesi’nde asfalt sathi kaplama çalışmalarına başladı.

Eskişehir'de kent bulvarları yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi kent merkezine yeni bulvarlar kazandırıyor. Belediye ekipleri Zincirlikuyu mahallesinde bulunan Kenter Bulvarı’nda asfalt sathi kaplama çalışmalarına hız verdi. Bulvarın kısa bir sürede tamamlanacağını ve trafiğe açılacağı belirtildi.

Eskişehir İstasyon Meydanı tamamlandı!

Eskişehir'de hızlı Tren yolunun yer altına alınmasından sonra düzenleme çalışmalarına başlanan İstasyon Meydanı tamamlanarak hizmete girdi. İstasyon Meydanında asfalt zeminin boyanmasının ardından banklar da yerleştirildi.

Eskişehir İstasyon Meydanı tamamlandı!

Eskişehir'de Hızlı Tren yolunun yer altına alınmasından sonra düzenleme çalışmaları başlayan İstasyon Meydanı tamamlanarak hizmete girdi. İstasyon Meydanı'nda asfalt zeminin boyanmasının ardından banklar da yerleştirildi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi yolları yeniliyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı asfalt sathi kaplama ekipleri, yol yapım bakım ve onarım çalışmaları kapsamında Eskişehir’in tüm ilçe ve mahallelerine hizmet götürmeye devam ediyor.

Eski Edirne Asfaltı Çilingir Yolu arası viyadükleri için imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Arnavutköy İlçesi, Eski Edirne Asfaltı Çilingir Yolu Arası Viyadükleri ile Bağlantı Yolları Revize Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi asfalt çalışmalarına devam ediyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Yol İşleri Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından ilçelerde yapılan çalışmalara paralel olarak kent merkezindeki cadde ve bulvarlarda asfalt yenileme ve bordür tretuvar yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Eskişehir Beylikova ve Sivrihisar'da asfalt kaplamaları tamamlandı!

Eskişehir'de Beylikova ilçesi Sultaniye-Akgüney Mahalleleri arası toplam 3,5 km. yolun asfalt sathi kaplaması ile Sivrihisar ilçesi Gülçayır ile Buzluca Mahalleleri arası toplam 7,4 km.’nin asfalt sathi kaplamaları tamamlandı.

Eskişehir'de yeni mahalle olan yerlerde asfalt çalışmaları devam ediyor!

Eskişehir'de yeni mahalle olan yerlerde asfalt çalışmaları yapılıyor. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Yol İşleri Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler mahalle statüsü kazanan yerleşim yerlerinde bakım onarım ve asfalt çalışmalarına hızla devam ediyor.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesinden satılık 5 arsa!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Satınalma Daire Başkanlığı Odunpazarındaki 5 arsayı satmak üzere ihale düzenledi. Arsaların yüzölçümleri 2 bin 274 metrekare ile 13 bin 573 metrekare arasında dağılıyor

Eskişehir asfalt Haberi

Eskişehir asfalt

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları (TCDD) tren hattı şehir geçişi projesine bağlı üst yapı çalışmalarının sona doğru yaklaşmasıyla birlikte Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ulaşım yönünden herhangi bir sıkıntı yaşamaması için çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.


Şehrin ortasından geçen ve TCDD’ye ait olan tren yolunun altına alınması ile Zübeyde Hanım Caddesi’nde uzun süredir devam eden çalışmalarda sona yaklaşıldı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri de görev ve sorumluluk alanında bulunan Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde asfalt kaplama ve tretuvar çalışmalarına devam ediyor. 


Proje kapsamında Gazi Yakup Satar Caddesi ile Sakarya Caddesi arasında bulunan Zübeyde Hanım Caddesi’ne BSK Binder tabaka ile kaplama yapımını gerçekleştiren ekipler, cadde üzerinde kaldırım yenileme çalışmalarına da hız verdi.


TCDD’nin devam eden döner kavşaklarının bitiminde ise asfalt kaplamanın Üniversite Caddesine kadar uzatılacağını belirten Yol Yapım Bakım...