20 / 04 / 2024

eskişehir fabrikası son durum

eskişehir fabrikası son durum

İnşaat sektöründeki beklentinin 2017 yılında büyüme yönünde oİduğunu ifade eden ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, bu yıl yüzde 20'nin üzerinde büyümeyi hedeflediklerini söyledi

TOKİ Eskişehir mağdurlarından açıklama: Yüzde 1 KDV ile 0,49 faizli sabit ödeme hakkımızı geri istiyoruz!

TOKİ Eskişehir mağdurları ve CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü'den konut teslimlerinde ve ödemelerde yaşanan sorunlarla ilgili son dakika açıklamaları geldi. İşte o açıklamalar...

Aryap İnşaat, Eskişehir’in ilk sismik izolatörlü olan konut projesine imza atıyor

Eskişehir ve Bursa’da inşaat sektörüne kazandırdığı sağlam, güvenilir ve yeşil bina standartlarına uygun olan projeler ile öne çıkan Aryap İnşaat, son teknolojinin entegre edildiği konutlar yapıyor.

TOKİ Eskişehir Temmuz 2023 projesinde son dakika! 126 konutluk yeni proje için beklenen tarih geldi!

TOKİ Eskişehir Temmuz 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Eskişehirlilerin merakla beklediği 126 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor...

Eskişehir Teknik Üniversitesi sözleşmeli personeller alıyor! Son başvuru 10 Şubat 2023!

Eskişehir Teknik Üniversitesi sözleşmeli personeller alacağını duyurdu. İlana son başvuru tarihi 10 Şubat 2023 olarak belirlendi.

TOKİ Eskişehir projesinde son dakika! Tek bir ilçede 71 yeni konut inşa edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Eskişehir projesi kapsamında sadece tek bir ilçede tam 71 yeni konut inşa edecek.

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi 3 işçi alıyor! Başvuru koşulları nelerdir?

Türkiye İş Kurumu'nadan (İŞKUR) yayımlanan ilana göre, Eskişehir Odunpazarı Belediyesi'ne, sanat galerisi ve müze işçisi 3 personel alacağı bildirildi. İlana göre son başvuru tarihi ise 25 Nisan 2022.

TOKİ Eskişehir'de ticaret merkezi inşa edecek!

Yatırımlarına son sürat devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir'de 2 dükkanlı ticaret merkezi inşa edecek.

Konut satışında Eskişehir’in yıldızı hangi ilçeler oldu?

Son zamanlarda hayata geçirilen yatırımlarla dikkat çeken Eskişehir'de en çok konut hangi ilçelerde satıldı?

TOKİ, Eskişehir'de 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Yatırımlarına son sürat devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Eskişehir'de 3 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Eskişehir OSB'de yatırımcıya 1 günde arsa tahsisi!

Son 4 yılda 93 yeni yatırımcıya 1,8 milyon metrekare arsa tahsis ettiklerini vurgulayan Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, "Yatırımcılara bir gün içinde 10 bin metrekareden 300 bin metrekareye kadar arsayı, altyapısı hazır bir şekilde hemen teslim ediyoruz" dedi.

Yılmaz Büyükerşen'den Eskişehir İnönü'deki arazi için açıklama! 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı, Yılmaz Büyükerşen son günlerde sosyal medyada ortaya çıkan İnönü ilçesindeki Türk Hava Kurumu İnönü Eğitim Merkezi’nin arazisi ile ilgili açıklamalada bulundu. 

Eskişehir OSB arsa tahsisinde rekor kırdı! 

Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, son 10 yıl içerisinde OSB arsa tahsisinde rekor kırıldığını dile getirerek 42 yeni yatırımcıya toplam 888 bin metrekarelik yer tahsis edildiğini dile getirdi.

Eskişehir Şehir Hastanesi Ağustos'ta açılacak!

Eskişehir Şehir Hastanesi Ağustos'ta hizmete açılacak. 1081 yatak kapasitesi sahip olan hastanenin son hali görüntülendi...

eskişehir fabrikası son durum Haberi

eskişehir fabrikası son durum


İnşaat sektöründeki beklentinin 2017 yılında büyüme yönünde olduğunu ifade eden ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, bu yıl yüzde 20'nin üzerinde büyümeyi hedeflediklerini söyledi 


Bu yıl yaşanan tüm siyasi, ekonomik, jeopolitik olumsuzluklara rağmen 2015'te başladığı atınm atağına devam ederek Eskişeir'de kurduğu dünyanm en modem itümlü membran tesisinde ilk fazı taıamlayan ODE Yalıtım, 2017 yılında üyümeyi hedefliyor. Sektör ve ODE 'alıtım açısından 2016 yılını değerlendiren ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, "Çorlu üretim tesisimizde gerçekleşen revizyon nedeniyle fırın kullanımının durmasına, dünyada ve ülkemizde yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen 2016 yılını bir önceki yıla göre az da olsa bir büyüme ile kapatarak, hedeflerimizi gerçekleştirdik" dedi. 


Eskişehir fabrikası üretime başlıyor


2017 yılına ilişkin planlarını yaptıklarını ve hedeflerini belirlediklerini anlatan Turan, "2017 bizim için çok...