23 / 04 / 2024

eskişehir Gold Park satılık daire

eskişehir Gold Park satılık daire

Eskişehir Gold Park projesi 80 konuttan meydana geliyor. Eskişehir Gold Park projesi kapsamında 145 metrekare alana sahip 3 oda 1 salon daireler yer alıyor...

Eskişehir Green Park'ta hemen teslim konutlar!

Green Park projesinde yer alan konutların teslimleri hemen yapılıyor. Eskişehir Green Park'ta 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olacak şekilde toplam 72 konut bulunuyor.

Eskişehir Ordunpazarı Belediyesi miras kalan arsaya el mi koydu?

Eskişehir Ordunpazarı Belediyesi, Nuriye Erdi ve 12 akrabasına dedelerinden miras kalan arsaları imarda park ve yeşil alan yeri olarak gösterdi.

Eskişehir yeni kent meydanına kavuştu!

Büyük Park önünde atıl durumda bulunan ve saman pazarı olarak bilinen alan, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilerek modern bir meydana dönüştürüldü.

Park Dedeman Eskişehir Eylül'de açılacak!

Dedeman Otelleri, Park Dedeman hizmet anlayışını Eskişehir'e taşıyor. Park Dedeman Eskişehir Eylül'de açılacak...

Eskişehir Odunpazarı'nda 12 bin metrelik Spor Parkı açıldı!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, Gökmeydan Mahallesi’ne açtığı Spor Kampüsünün ardından şimdi de Yenikent Mahallesinde Spor Parkı açtı. Açılışı yapılan parkta Eskişehirli Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Turgay Topsakaloğlu’nun adı yaşatılacak.

Eskişehir Odunpazarı'nda atıl binalar yıkılıyor!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, Büyükdere mahallesindeki Süceattin Veli Parkı’nın sınırlarında bulunan iki evi yıktı.

Eskişehir Basın Parkı hizmete açıldı!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ,Basın Parkı'nda peyzaj düzenleme çalışması kapsamında parkı yeni ve modern bir görünüme kavuşturmak için başlattığı çalışmalarını tamamladı.

Eskişehir Masal Şatosu yarın açılıyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sazova Kültür Sanat ve Bilim Parkı’nda yer alan ve çocukların hayallerini süsleyen Masal Şatosu, bakım ve onarım çalışmalarının ardından tekrar açılıyor.

Eskişehir Bilim Deney Merkezi yenilenecek!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sazova Kültür Sanat ve Bilim Parkı’nda yer alan ve geleceğe ışık tutan Bilim Deney Merkezi, 4 Mayıs 2016 tarihinden itibaren bakım ve onarım çalışmaları için kapılarını ziyaretçilere kapatacak.

Eskişehir Batıkent'e 12 bin metrekarelik park!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Batıkent’e 12 bin metrekarelik yeni bir park kazandırıyor. Org. Hüseyin Kıvrıkoğlu Caddesi üzerinde yapımına başlanan parkta alan düzenlemesi ve ağaç dikimi tamamlandı.

Eskişehir'e yeni park yapılacak!

AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan'ın önceki gün düzenlediği basın toplantısında, 'Muttalıp'ta bir metrekare arsam varsa Büyükşehir Belediye Başkanı'na bağışlayacağım' ifadesine Büyükerşen'den cevap geldi.

Uğur Mumcu Parkı, Eskişehir Odunpazarı'nda törenle açıldı!

Ankara'daki evinin önünde 24 Ocak 1993'te otomobiline konulan bombanın patlaması sonucu hayatını kaybeden gazeteci-yazar Uğur Mumcu için Eskişehir'de merkez Odunpazarı İlçe Belediyesi tarafından yaptırılan park, törenle açıldı.

Eskişehir'de peyzaj düzenlemeleri kente estetik kazandırıyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Daire Başkanlığı Park Bahçeler Şube Müdürlüğü ekipleri, şehrin dört bir yanına çiçeklerle donatıyor.

eskişehir Gold Park satılık daire Haberi

eskişehir Gold Park satılık daire


Gold Park projesi Gold Yapı imzası ile inşa ediliyor. Proje 5 blok halinde yükseliyor.


80 adet konutun yer aldığı Gold Park Eskişehir kapsamında 145 metrekare alana sahip 3 oda 1 salon daireler yer alıyor.


12 bin metrekarelik arsa alanı üzerine yayılan Goldpark 'ın yüzde 75'i yeşile ayrıldı.


Eskişehir Gold Park'ta; site içi kablosuz internet bağlantısı, kapalı otopark, basketbol sahası, yüzme havuzu, sosyal tesis ve hobi bahçeleri bulunuyor.


Anahtar teslimleri hemen gerçekleşen Gold Park peyzaj çalışmaları ile dikkat çekiyor.


Gold Park Evleri iletişim:

Web adresi: http://goldyapi.com/

Telefon: 0222 224 04...