26 / 04 / 2024

Eskişehir İli İnönü İlçesi Belediye Başkanlığı Kümbet kiralık arsa

Eskişehir İli İnönü İlçesi Belediye Başkanlığı Kümbet kiralık arsa

Eskişehir İli İnönü İlçesi Belediye Başkanlığı, Kümbet Mahallesi'nde bulunan arsayı Güneş Enerjisi ile Elektrik Üretimi amacıyla 25 yıllığına kiraya veriyor. 25 yıllık muhammen kira bedeli 2 milyon 634 bin 746,52 TL olarak belirlendi.

Eskişehir'de 58 bin metrekarelik arsa satılacak! İhalesi 30 Mayıs'ta!

Eskişehir İli Alpu Belediye Başkanlığı, Eskişehir Alpu'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 30 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Eskişehir'de kat karşılığı yapım işi ihalesi! 

Eskişehir İli Tepebaşı Belediye Başkanlığı, Eskişehir Tepebaşı Şirintepe'de kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. Söz konusu ihale 18 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Eskişehir Odunpazarı'nda kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Eskişehir İli Odunpazarı Belediye Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Belediyeden büyük fırsat! Eskişehir'de 2 adet imarlı satıyor!

Eskişehir İli Tepebaşı Belediye Başkanlığı, Eskişehir Tepebaşı Uluönder ve Boyacıoğlu mahallelerinde yer alan 2 adet imarlı arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

TOKİ'den Eskişehir'e 70 yeni konut müjdesi!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapan TOKİ Eskişehir İli Mihalgazi İlçesi Hürriyet Mahallesi 70 Konut) ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 17 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Eskişehir 189 konut ihalesi bugün!

Eskişehir İli Beylikova İlçesi 189 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Eskişehir Beylikova 189 konut ihalesi yarın!

Eskişehir İli Beylikova İlçesi 189 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Eskişehir Mihalgazi'ye 70 yeni konut!

Eskişehir İli Mihalgazi İlçesi Hürriyet Mahallesi 70 Konut ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 5 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Yılmaz Büyükerşen'den Eskişehir İnönü'deki arazi için açıklama! 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı, Yılmaz Büyükerşen son günlerde sosyal medyada ortaya çıkan İnönü ilçesindeki Türk Hava Kurumu İnönü Eğitim Merkezi’nin arazisi ile ilgili açıklamalada bulundu. 

TOKİ Eskişehir Sivrihisar 209 konut ihalesi bugün!

Eskişehir İli Sivrihisar İlçesi Kurşunlu Mahallesi 209 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den Eskişehir'e 209 yeni konut müjdesi!

Eskişehir İli Sivrihisar İlçesi Kurşunlu Mahallesi 209 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ'den Eskişehir'e 209 yeni konut!

Eskişehir İli Sivrihisar İlçesi Kurşunlu Mahallesi 209 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 11 Aralık 2020 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

Eskişehir'de 26.9 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Eskişehir İli Tepebaşı Belediye Başkanlığı, Eskişehir Zincirlikuyu'da yer alan 3 adet gayrimenkulü 26 milyon 924 bin 492 TL bedelle satışa çıkardı.

Eskişehir İli İnönü İlçesi Belediye Başkanlığı Kümbet kiralık arsa Haberi

Eskişehir İli İnönü İlçesi Belediye Başkanlığı Kümbet kiralık arsa

Eskişehir İli İnönü İlçesi Belediye Başkanlığı,  Kümbet Mahallesinde bulunan arsayı Güneş Enerjisi ile Elektrik Üretimi amacıyla 25 yıllığına kiraya veriyor.


TAŞINMAZ (GÜNEŞ ENERJİSİ İLE ELEKTRİK ÜRETİMİ AMACIYLA) 25 YIL SÜRE İLE KAPALI TEKLİF USULÜ KİRAYA VERİLECEKTİR


Eskişehir İli İnönü İlçesi Belediye Başkanlığından:


1 - İŞİN KONUSU:

İlçemiz Kümbet Mahallesinde bulunan Tapunun 110 ada 5 parselinde kayıtlı 83.822,33m2 alanlı taşınmazın (Güneş Enerjisi ile Elektrik Üretimi amacıyla) 25 yıl süre ile, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35’inci maddesinin (a) fıkrası gereğince, Kapalı Teklif Usulü ile kiraya verilecektir.

2 - İHALENİN YERİ VE TARİHİ :

Yapılacağı Yeri       :  İNÖNÜ Belediye Encümeni Toplantı Salonu.

Tarih                       :  08.03.2016 tarihine rastlayan Salı günü.

Saati          ...