29 / 03 / 2024

Eskişehir Şehir Hastanesi projesi

Eskişehir Şehir Hastanesi projesi

2015'te temeli atılan Eskişehir Şehir Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı. 1 milyar 678 milyon liraya mal olan hastane açılış için gün sayıyor. 

Eskişehir Şehir Hastanesi'nin inşaatı 30 Kasım'da bitecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, yapımı devam eden Eskişehir Şehir Hastanesi'ni inceledi. Hastane hakkında bilgi veren Avcı, inşaatın 30 Kasım'da biteceği müjdesini verdi.

Eskişehir Kumlubey tramvay hattı açıldı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen ve Fatih, Zafer, Tunalı, Ömerağa Mahallelerini kent merkezi ve Şehir Hastanesi’ne bağlayan Kumlubel hattı hizmete açıldı. 

Eskişehir Şehir Hastanesi'nin 5 aylık kirası 3,9 milyar TL'yi aştı!

CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü Eskişehir Şehir Hastanesi'nin 5 aylık kirasının 3,9 milyarı aştığını söyledi.

Ordu Şehir Hastanesi'nin imar planına itiraz!

Ordu Şehir Hastanesi için yapılmak istenen imar değişikliği planına Ordu Çevre Derneği itiraz dilekçesi verildi. ORÇEV Başkanı Ersan, "Arsanın eski sahipleri, buranın park alanı şartıyla kamuya devretti" diye açıklama yaptı. 

Eskişehir Şehir Hastanesi açılışa hazır!

Türkiye’nin sağlık alanındaki en büyük yatırımlarından biri olan Eskişehir Şehir Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı. Dev kampüs, açılış için gün sayıyor.

Eskişehir Şehir Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı!

2015'te temeli atılan Eskişehir Şehir Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı. 1 milyar 678 milyon liraya mal olan hastane açılış için gün sayıyor. 

Eskişehir Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Sağlık Bakan Yardımcısı Eldemir, Eskişehir Şehir Hastanesi inşaatını inceledi. Eldemir, şu ana kadar 5 şehir hastanesinin açıldığını söyledi.

Eskişehir Şehir Hastanesi Ağustos'ta açılacak!

Eskişehir Şehir Hastanesi Ağustos'ta hizmete açılacak. 1081 yatak kapasitesi sahip olan hastanenin son hali görüntülendi...

Bu yıl 5 ilde şehir hastanesi açılacak!

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü verilerine göre; Ankara Bilkent, Manisa, Kayseri, Eskişehir ve Elazığ’da toplam 7 bin 988 yatak kapasiteli 5 modern şehir hastanesi daha hizmete girecek.

Bu yıl 4 yeni şehir hastanesi açılacak!

Sağlık Bakanlığınca, bu yıl Eskişehir, Elazığ, Ankara ve Manisa'da olmak üzere 4 şehir hastanesi daha  hizmete sunulacak...

Bu yıl 21 şehir hastanesi için harekete geçilecek!

2018 yılının sonuna kadar Ankara Bilkent, Eskişehir ve Kayseri şehir hastanekeri hizmete açılacak. Şehir hastanesi sayısı beş yıl içerisinde 31’e ulaşacak.

Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde inşaat sürüyor!

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Eskişehir’de yapımı devam eden yeni Yunus Emre Devlet Hastanesi inşaatı hakkında bilgi almak için inşaatı ziyaret etti.

Eskişehir Şehir Hastanesi'ne Avrupa'nın En İyi Sağlık Projesi ödülü!

Eskişehir Şehir Hastanesi henüz hizmete girmeden Avrupa'nın en prestijli sağlık yatırımları ödüllerini topladı.

Eskişehir Şehir Hastanesi yıl sonunda hizmete açılacak!

Eskişehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, 71 Evler Mahallesi'ndeki şehir hastanesi inşaat alanında toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, Eskişehir Şehir Hastanesi'nın yıl sonunda hizmete gireceği paylaşıldı.

Eskişehir Şehir Hastanesi projesi Haberi

Eskişehir Şehir Hastanesi projesi

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu tarafından 2015 yılında temeli atılan Eskişehir Şehir Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı. Kamu-özel işbirliği modeliyle yapılan hastane 1 milyar 678 milyon liraya mal oldu.

Karar Gazetesi'nde yer alan habere göre, 341 bin 287 metrekarelik alana yapılan Şehir Hastanesi'nde 254 poliklinik, 131 yoğun bakım ünitesi, 35 ameliyathane ve 90 yataklı ruh sağlığı bölümü bulunacak. Dev hastane kampüsü bin 361 kişiye istihdam sağlayacak.

Son aşamaya gelinin hastanenin tramvay hattının yapımı devam ediyor. Dev kampüsün ulaşım hatlarının tamamlanmasıyla hizmete açılması...