29 / 03 / 2024

Eskişehir ulusal raylı sistem müjdesi

Eskişehir ulusal raylı sistem müjdesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Eskişehir'de düzenlenen mitingte konuştu. Erdoğan konuşmasında, "Anadolu Üniversitesi bünyesinde ulusal raylı sistem araştırma ve test merkezi kuruyoruz" ifadelerini kullandı.

Eskişehir'e ulusal raylı sistem müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Eskişehir'de düzenlenen mitingte konuştu. Erdoğan konuşmasında, "Anadolu Üniversitesi bünyesinde ulusal raylı sistem araştırma ve test merkezi kuruyoruz" ifadelerini kullandı.

Eskişehir URAYSİM inşaatı başladı!

Anadolu Üniversitesi (AÜ) tarafından yürütülen ve "Raylı Sistemler Mükemmeliyet Merkezi Projesi" kapsamında Eskişehir'in Alpu ilçesinde hayata geçirilmesi planlanan Ulusal Raylı Sistemler Araştırma ve Test Merkezi'nin (URAYSİM) inşaatı başladı.

Eskişehir OSB yatırımları artırdı!

Türkiye’nin en büyük OSB’lerinden birine sahip olan Eskişehir üretimini her geçen gün daha da artırıyor. ESO Başkanı Özaydemir, havacılık, savunma ve raylı sistemlerle daha da üretken olacaklarını söyledi.

Eskişehir 'de Çocuk ve Barış Sokağı açıldı!

Eskişehir'de Odunpazarı Belediyesince 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla organize edilen "Çocuk ve Barış Sokağı"nın açılışı gerçekleştirildi.

Tramvay Eskişehir’de emlak fiyatlarını artırdı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin 2004 yılında hizmete aldığı hafif raylı sistem (tramvay) ulaşımı sonrası, seferlerin yapıldığı güzergahlar üzerindeki gayrimenkul değer artışları ve kentsel gelişimler göze çarpıyor.

Eskişehir raylı sistemlerde dünya pazarlarına açılıyor!

Eskişehir, TÜLOMSAŞ, Raylı Sistemler Kümesi gibi kurumların yanına 200 milyon dolarlık Ulusal Raylı Sistemler Araştırma ve Test Merkezi projesini de katarak dünya pazarlarında iddiasını artırmaya hazırlanıyor.

Antalya-Eskişehir YHT hattının temeli 2016'da atılacak!

Ülkemizin turizm ve tarım merkezlerinden Antalya, hızlı demiryolu hatlarıyla ulusal demiryolu ağına bağlanıyor. Bu kapsamda Antalya-Eskişehir ve Antalya-Kayseri arasında da saatte 200 km hıza uygun olarak, hızlı demiryolu yapılıyor.

Eskişehir'in yatırım merkezi: Alpu!

Ulusal Raylı Sistemler ve Test Merkezi'nin yanı sıra bin hektarlık üniversite yerleşkesine ev sahipliği yapmaya hazırlanan Eskişehir'in Alpu ilçesi cazibe merkezine dönüşüyor.Eskişehir'in yatırım merkezi: Alpu!

Eskişehir raylı sistem kapasitesini iki katına çıkardı!

İç Anadolu’nun kavşak noktası Eskişehir’de tramvay hatları 4 yeni bölgeye uzatılarak 40 kilometreye çıkarıldı. Estram’ın 40 mahalleyi birbirine bağlayan hafif raylı sistem hattı günlük ortalama 101 bin yolcu taşıyor

Eskişehir Hafif Raylı Sistem İşletmesi Akdeniz Güvenlik ile anlaştı!

Akdeniz Güvenlik tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Eskişehir Hafif Raylı Sistem İşletmesi Akdeniz Güvenlik ile anlaştı. 1 yıllık 5.593.750 TL tutarlı sözleşme bugün imzalandı...

Eskişehir'de bir sinema üssü oluşturuluyor!

Ulusal sinema-tv endüstrimizin, dünya ölçeğinde gelişebilmesi ve projeler üretebilmesi için gereken endüstriyel altyapıyı hazırlamak amacıyla start alan projenin başındaki isim AK Parti Eskişehir milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı

Eskişehir'de 3 milyon 691 bin TL'ye satılık 5 arsa!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir İli, Odunpazarı İlçesi, Sultandere Köyü, 276 ada, 1 ve 2 nolu parselleri, 281 ada, 2 nolu parseli, 299 ada, 1 nolu parseli ve 315 ada 3 nolu parselde yer alan toplam 5 arsayı satışa sunuyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesinden satılık 5 arsa!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Satınalma Daire Başkanlığı Odunpazarındaki 5 arsayı satmak üzere ihale düzenledi. Arsaların yüzölçümleri 2 bin 274 metrekare ile 13 bin 573 metrekare arasında dağılıyor

Eskişehir ulusal raylı sistem müjdesi Haberi

Eskişehir ulusal raylı sistem müjdesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir'de düzenlenen mitingte önemli açıklamalarda bulundu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre;  Erdoğan konuşmasında, "Anadolu Üniversitesi bünyesinde ulusal raylı sistem araştırma ve test merkezi kuruyoruz" açıklamasında bulundu.

Demiryolu inşaatlarıyla ilgili konuşan Erdoğan, ''Demiryolları inşaatlarının biz hükümete gelene kadar adeta dondurulmuş olmasının sebebi milletimize bu konforlu ulaşımın çok görülmesi nedeniyledir. Rahmetli menderes GAP için ABD’ye kredi almaya gittiğinde biz Fırat ve Dicle üzerinde baraj yapılmasını istemiyoruz açıklamasıyla karşılaştı. Bu ülke Keban Barajı yapılırken ne dediler biliyor musunuz o CHP zihniyeti kurbağalara göl mü yapacaksınız? Bu kadar vizyonsuz yöneticilere sahipler. Kendi halkından nefret eden bir zihniyet yıllarca bu milletin yakasından düşmemiştir'' diye konuştu. 

Eskişehir'de hayata geçirilen yatırımlarla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi: ''Eskişehir’i hızlı trenle bir merkez haline...