29 / 03 / 2024

Eskişehir yolu aksının son yıllardaki hızlı gelişimi

Eskişehir yolu aksının son yıllardaki hızlı gelişimi

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB) Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Ankara şubesi yöneticisi Derya Alan Erdem Eskişehir yolu aksının son yıllardaki hızlı gelişimi ve ofis sektörünü değerlendirdi.

TOKİ Eskişehir projesi yarın ihaleye çıkıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Eskişehir projesinin ihalesi yarın yapılacak. 

Eskişehir Alpu için acele kamulaştırma kararı!

Eskişehir ili sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

Ankara ve Eskişehir için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ve Eskişehir illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ankara’da Eskişehir Yolu'nda konut projelerine talep artıyor!

Ankara’nın cazibe merkezi olarak nitelendirilen, Eskişehir Yolu üzerinde bulunan projelere talep artıyor.

Eskişehir için acele kamulaştırma kararı!

Eskişehir ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31169 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Eskişehir Yeni Stadı yenilenecek!

Eskişehir Yeni Stadı'nın çatısındaki aksaklıklar nedeniyle kullanımına ara verildiği açıklandı. Statta çalışmalara yeniden başlanacak.

Reysaş GYO Eskişehir'deki arsasını 3,7 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Eskişehir İli Sivrihisar İlçesi Kurşunlu Mahallesi 237 ada 1 parsel üzerindeki 11 bin 254,26 metrekare büyüklüğündeki arsasını aylık yaklaşık KDV dahil 12 bin TL'den 10 yıllığına kiraya verdi...

Eskişehir Çifteler Otogarı'nın temeli atıldı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Çifteler İlçesi’nde hayata geçireceği Yeni Otogar Binası ve Hizmet Birimleri Merkezi'nin temelini attı.

Ankara'nın yeni merkezi Eskişehir yolu olacak!

Ankara’nın büyüme yönünün batıda olduğunu belirten Besa İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, 5 yıl içinde bölgenin yeni merkezinin Eskişehir yolu olacağını söyledi.

Eskişehir Mihalıççık'ın yolları yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ilçe kırsalında yaptığı yol çalışmaları kapsamında Mihalıççık İlçesine bağlı Yunusemre, Belen, Adahisar ve Yalınlı yolundaki yenilemeleri aralıksız sürdürüyor.

Ankapark Üst Geçit Köprüsü tamamlanıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankapark Üst Geçit Köprüsü'nün yapımını hızla sürdürüyor. Üst geçit tamamlandığında, Ankapark’tan Anadolu Bulvarı-Eskişehir Yolu yönüne direkt geçiş sağlanacak.

Eskişehir İnönü-Bilecik yolu yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler, İnönü ilçe merkezini Bilecik il sınırına bağlayan Kandilli yolunda zemin iyileştirme ve asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Ankapark Köprüsü hızla yükseliyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı süren ve dünyanın en büyük tema parklarından biri olacak Ankapark 'tan, Anadolu Bulvarı Eskişehir Yolu yönüne direkt geçiş sağlayacak köprünün çalışmaları hızla devam ediyor.

Eskişehir yolu aksının son yıllardaki hızlı gelişimi Haberi

Eskişehir yolu aksının son yıllardaki hızlı gelişimi

TSKB yöneticisi Derya Alan Erdem Eskişehir yolu aksının son yıllardaki hızlı gelişimi ve ofis sektörünü değerlendirdi. İşte o değerlendirme...



Ankara çanak şeklinde bir gelişim izlemesi nedeniyle, zamanla sıkışıp kalmasından dolayı yeni gelişim aksı olarak Eskişehir Yolu ortaya çıkmıştır. Bu aks son dönemlerde Ankara’nın en hızlı gelişen bölgesi olmuştur. Kent, bugün bu aks üzerinde büyümesini sürdürmektedir. Eskişehir Yolu üzeri ve çevresinde birçok kamu kuruluşunun, üniversitenin ve hastanenin yer almasından ötürü tercih edilen bir bölge haline gelmiştir. Bölge prestij kazanmıştır. 

2010 ve 2011 yılları süresince Eskişehir Yolu üzerinde A sınıfı ofis talebinin artmaya başlaması sonucunda Kızılay, Gaziosmanpaşa ve çevresindeki ofisler cazibesini yitirmiştir. 2012 ve 2013 yılında ise bir çok kamu binasının bu aksa yönelmesi ve gündeme oturan metro inşaatınında yeniden başlaması nedeni ile...