18 / 04 / 2024

eskişehirdeki yeni tramvay ne zaman açılacak

eskişehirdeki yeni tramvay ne zaman açılacak

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ nin tramvayı 3 bölgede 20’ den fazla mahalleye daha ulaştıracak yeni tramvay uzatma hatlarında, enerji testlerinin Emek-71 Evler hattında başlayacağı bildirildi...

TOKİ'den 4 şehre 1.545 yeni konut müjdesi! Tarihler tek tek açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 4 şehirdeki yeni projeleri için düğmeye bastı. TOKİ'nin merakla beklenen yeni projeleriyle toplamda 1.545 konut inşa edilecek.

TOKİ'den 3 şehre 614 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 3 şehirdeki yeni projeleri için düğmeye bastı. TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan projelerde toplam 614 konut yer alacak.

TOKİ'den 5 şehre 1.734 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 5 şehirdeki yeni projeleri için düğmeye bastı. TOKİ'nin yeni projelerinde toplam 1.734 adet konut yer alacak.

TOKİ'den 3 şehre 583 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 3 şehirdeki yeni projeler için düğmeye bastı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın inşa edeceği yeni projelerde toplam 583 konut yer alacak.

Eski ve yeni kiralar arasındaki fark neredeyse 4 kata yükseldi! Eski kiracı 35 bin, yeni kiracı 135 bin TL ödüyor!

Kiralık konut piyasasında her geçen gün yeni bir gelişme yaşanırken, şimdi de eski ve yeni kiralar arasındaki fark gündem oldu. Uzmanlar, alıcıların kiracılar ile sorun yaşamamak için boş konutlara yöneldiğine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den Eskişehirlilere yeni konut müjdesi! Beklenen proje bu tarihte ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Eskişehir projesiyle İnönü ilçesine yeni konutlar inşa edilecek. Söz konusu proje 12 Ekim'de ihaleye çıkacak.

Fındık üreticileri dikkat! TMO fındık mı satacak? Yetkili isimden şoke edecek açıklama!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Arslan Soydan, Toprak Mahsulleri Ofisi’nin fındık satacağı iddialarına yönelik, " Toprak Mahsulleri Ofisi, 'deposunda bulunan eski ve yeni aldığı fındığı piyasaya sürecek ve fındık satışı yapacak' deniliyor. Bunların hiçbirine itibar etmeyelim” ifa

Ekmek, süt, yoğurt, peynirden sonra bir büyük zam daha. Eski ve yeni fiyat arasındaki fark şok etti

Benzin ve motorine gelen zamlar gıda ürünlerine de aynı şekilde yansıdı. Ancak vatandaşlar gıda ürünleri haricinde diğer alanlara gelen zamlar nedeniyle de büyük bir şok yaşıyor.

İzmir'de ulaşıma dev yatırım! 912.7 milyon TL'lik proje için düğmeye basıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı yeni tramvay hattı projesi için start verdi. Söz konusu proje 912 milyon 739 bin 187 TL'ye mal olacak.

WhatsApp duyurdu: Yepyeni özellik geliyor!

WhatsApp yeni özelliğini kullanıcıları ile paylaştı. Bu kapsamda eski mesajları taşımak çok kolay olacak. Peki, WhatsApp mesajları eski telefondan yeni telefona nasıl taşınacak? İşte detaylar... 

Amazon Prime Gaming 720 TL’lik oyunları ücretsiz verecek!

Mayıs ayı için Amazon, Prime Gaming abonelerine ücretsiz olarak verilecek 15 oyunu duyurdu. Bu oyunlar, toplam değeri 740 TL olan eski ve yeni oyunlardan oluşuyor ve sonuna kadar abonelere ücretsiz olarak sunulacak.

Otomatik ödeme talimatıyla bunları ödeyene bakın kaç TL hediye verilecek! Bu kampanya kaçmaz!

Türkiye’nin önde gelen banka isimlerinden olan o banka, tüm müşterilerine yönelik özel bir kampanya duyurdu. Kampanya kapsamında, eski ve yeni müşteri ayrımı yapmaksızın, tüm banka müşterileri fatura ödemeleri için geri ödeme alacak. İşte detaylar...

Eski EYT yeni EPT! Prim eksiği olanlar için çözüm bulundu

EYT yasa teklifine göre emeklilikte yaş aranmıyor, ancak kademeli prim şartı konuldu. Bu da 5000-5975 gün arasında değişmekte. 5000 günün üzerinde prime ihtiyacı olanlar imkanı varsa borçlanarak veya çalışarak primlerini tamamlayabilecek. Bu yolla primi tamamlayamayana ‘isteğe bağlı sigorta’ çözümü

eskişehirdeki yeni tramvay ne zaman açılacak Haberi

eskişehirdeki yeni tramvay ne zaman açılacak


Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin tramvayı 3 bölgede 20’den fazla mahalleye daha ulaştıracak yeni tramvay uzatma hatlarında, enerji testlerinin Emek-71 Evler hattında başlayacağı bildirildi.


Eskişehir Hafif Raylı Sistem İşletmesi (ESTRAM) Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, 24 Aralık’ta yapılan enerjisiz testlerinin sorunsuz tamamlanmasından sonra, enerjili testlere geçileceği belirtildi. Testlerin yapılacağı Emek ve 71 Evler mahallelerinde, özellikle geceleri, tramvay hatları üzerinde araç park edilmesinin çalışmaları aksattığı ifade edilen açıklamada, vatandaşları araçlarını tramvay yollarına park etmemeleri konusunda uyarılarda bulunuldu. Açıklamada, test yapılacak bölgelerde vatandaşların tramvay enerji hatlarına ve enerji direklerine yaklaşmaması gerektiği de kaydedildi.


Maraş...