29 / 03 / 2024

Eskiz Danışmanlık Mimarlık iletişim

Eskiz Danışmanlık Mimarlık iletişim

Eskiz Danışmanlık Mimarlık Mühendislik Proje Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Aydın tarafından kuruldu. 

İmer Mimarlık Dizayn Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

İmer Mimarlık Dizayn Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Cudi Çirik tarafından kuruldu.

3B Harita Mühendislik Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

3B Harita Mühendislik Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Silivri'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kanburoğlu tarafından kuruldu.

Him Mimarlık Danışmanlık İnşaat Mühendislik Ve Turizm Sanayi Tic. Limited Şirketi Zekeriyaköy Şubesi açıldı!

Him Mimarlık Danışmanlık İnşaat Mühendislik Ve Turizm Sanayi Tic. Limited Şirketi Zekeriyaköy Şubesi bugün 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Beril Çiçek İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Beril Çiçek İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Beril Demirel tarafından kuruldu...

2D Planlama Mimarlık ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

2D Planlama Mimarlık ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Dila Damla Öner ve Mehmet Öner ortaklığıyla kuruldu...

Oge Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Oge Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Salim Ökçün Gülmez tarafından kuruldu. 

Mimarca Mimarlık ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimarca Mimarlık ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi  Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Bahar G. Pardo Rokes ve Banu Olcay Akkirpik ortaklığında kuruldu.

Huma Mimarlık Danışmanlık Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Huma Mimarlık Danışmanlık Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf İzzettin  Aydın tarafından kuruldu. 

Kaya Projelendirme Mimarlık Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Projelendirme Mimarlık Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gözde  Kaya ve Özge Kaya ortaklığında kuruldu.

Atolye 11 İç Mimarlık Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atolye 11 İç Mimarlık Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Hacer Serap  Altay ve Levent  Çipiloğlu ortaklığında kuruldu.

A Özel Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Özel Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Atılgan Özel tarafından kuruldu. 

Conearch Design Mimarlık Proje İnşaat Danışmanlık Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Conearch Design Mimarlık Proje İnşaat Danışmanlık Tekstil Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Kübra Cansu Es, Taylan Bayram ve Ayşegül Yıldız ortaklığında kuruldu.

Kavsara Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kavsara Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Küçük tarafından kuruldu.

Eskiz Danışmanlık Mimarlık iletişim Haberi

Eskiz Danışmanlık Mimarlık iletişim

Eskiz Danışmanlık Mimarlık Mühendislik Proje Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Aydın tarafından kuruldu. 

Eskiz Danışmanlık Mimarlık Mühendislik Proje Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi konusu:
MİMARLIK-MÜHENDİSLİK -Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak projeyöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Eskiz Danışmanlık Mimarlık Mühendislik Proje Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi adres: Merkez Mahallesi Ayfer Sk. No:8/5...