19 / 04 / 2024

Esra Köktürk

Esra Köktürk

Yapı Coşkun İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 17 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de, Ehmail Akyil, Esra Köktürk ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO'nun Kemerburgaz Göktürk’teki projesi için 4’üncü durdurma kararı! 

Demirören Grubu'nun kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası'na devredildikten sonra rezerv alan ilan edilerek lüks villa imarına açılan Kemerburgaz Göktürk’teki projeye yargıdan 4’üncü kez yürütmeyi durdurma kararı çıktı.

Emlak Konut GYO Göktürk projesi 1/5000 ölçekli ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi Göktürk Mahallesi Rezerv Yapı Alanının Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Emlak Konut GYO Göktürk projesi 2. Etap imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Eyüpsultan İlçesi Göktürk Mahallesi Rezerv Yapı Alanına  İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanun’un 18. Madde Hükümlerince  Hazırlanan (2. Etap) İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı. Söz konusu alanda  Emlak Konut GYO Göktürk projesi 2. Etap hayata geçirilecek.

Emlak Konut GYO Göktürk projesi imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Eyüpsultan İlçesi Göktürk Mahallesi Rezerv Yapı Alanına  İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanun’un 18. Madde Hükümlerince  Hazırlanan (1. Etap) İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.  Söz konusu alanda Emlak Konut GYO Göktürk projesi yükselecek.

Emlak Konut GYO Göktürk projesi imzalar atıldı! 559 konut ve 91 villalık yeni proje geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Eyüpsultan Göktürk Sözleşme projesi için yüklenici ile sözleşme imzaladı. İşte Emlak Konut GYO Göktürk projesi ile ilgili tüm detaylar...

Emlak Konut GYO'dan Göktürk'e 559 konut ve 91 villalık yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Göktürk'te 650 konutluk yeni proje inşa edecek. Söz konusu proje 1 milyar 978 milyon 814 bin 888 TL'ye mal olacak.

Seba Göktürk Evleri Ekim 2022 fiyat listesi! 

Seba İnşaat'ın Göktürk'te hayata geçireceği yeni projesi Seba Göktürk Evleri projesi 42 dönümlük alanda yükseliyor. Peki Seba Göktürk Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? İşte Seba Göktürk Evleri fiyat listesi Ekim 2022!

Göktürk Rezerv Yapı Alanı imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Eyüpsultan İlçesi Göktürk Mahallesi Rezerv Yapı Alanına İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanun’un 18. Madde Hükümlerince Hazırlanan (1. Etap) İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Göktürk Group Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktürk Group Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Muhammet Burak Tar ve Ali Kerem Tar ortaklığında kuruldu.

Göktürk imar uygulaması askıya çıkarıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, İstanbul İli Eyüpsultan İlçesi Göktürk Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı askıya çıkarıldı.

Özak GYO Göktürk 2 projesinin yapı ruhsatı alındı!

Özak GYO Göktürk 2 projesindeki  A-B-C blokların yapı ruhsatı 30 Aralık ve 31 Aralık 2021 tarihlerinde alındı.

Dilan Çiçek Deniz, Göktürk'te 50 bin TL'ye villa kiraladı!

Kent hayatından sıkılan ve doğaya kaçan ünlüler kervanına oyuncu Dilan Çiçek Deniz de katıldı. Ünlü oyuncu, Göktürk'te 50 bin TL'ye kütük bir konut kiraladı.

Ziraat Bankası, Göktürk'teki araziyi Demirören Holding'e kiraladı iddiası!

Demirören Holding’in, Ziraat Bankası’ndan çektiği milyonlarca dolarlık kredi karşılığı ipotek ettirdiği İstanbul Göktürk Kemer Country’deki golf sahası arazilerinde yeni bir gelişme ortaya çıktı.

Esra Köktürk Haberi

Esra Köktürk

Yapı Coşkun İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile 17 Mart 2015'te Ehmail Akyil, Esra Köktürk ortaklığında kuruldu.


Yapı Coşkun İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,     satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya     başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt     ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj     ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa     etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları...