28 / 03 / 2024

Esra Nur Açkı Fatih Ulusoy

Esra Nur Açkı Fatih Ulusoy

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un Haber Müdürü Esra Nur Açkı ile adL ve Love My Body markalarının dijital satış ve pazarlama uzmanı Fatih Ulusoy dünya evine girdi. 

Aşkın Nur Yengi ve Haluk Bilginer kızlarına Londra'da ev aldı!

Aşkın Nur Yengi ve Haluk Bilginer'in 15 yaşındaki kızı Nazlı Bilginer, aldığı doğum günü hediyesiyle konuşuluyor. Ünlü çiftin küçük kızları 15 yaşında Londra'da 36 milyon Türk Lirası değerinde konutun sahibi oldu.

Aşkın Nur Yengi 8.5 milyon TL'ye villa aldı!

Başarılı şarkıcı Aşkın Nur Yengi, 5 milyon TL'ye Acarkent'teki bahçe katı dairesini satarak, 8.5 milyon TL'ye bahçe içinde yine aynı siteden villa aldı.

TOKİ Mardin Nur Mahallesi projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mardin Merkez Nur Mahallesi projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Emlakkulisi.com Haber Müdürü Esra Nur Açkı evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un Haber Müdürü Esra Nur Açkı ile adL ve Love My Body markalarının dijital satış ve pazarlama uzmanı Fatih Ulusoy dünya evine girdi. 

Aşkın Nur Yengi'den '30 milyon TL'lik pasaj' açıklaması!

Kıbrıs'ta sahne alan ünlü şarkıcı Aşkın Nur Yengi "30 milyon liraya pasaj satın aldı" haberleri hakkında açıklama yaptı

Aşkın Nur Yengi emlak kraliçesi çıktı!

Ünlü şarkıcı Aşkın Nur Yengi, parasını yine gayrimenkule yatırdı. Londra, Çekmeköy ve Beykoz'da evi olan şarkıcı Acarkent'te 30 milyon liraya pasaj satın aldı.

Aşkın Nur Yengi 3. havalimanı yakınlarından arsa aldı!

1990 yılından bu yana aralıksız olarak sahneye çıkan Aşkın Nur Yengi gayrimenkul yatırımlarını sürdürüyor. Yengi 3. havalimanı yakınlarından arsa aldı.

Aşkın Nur Yengi, Ataşehir ve Sancaktepe'den ev aldı!

Son dönemde konser çalışmalarına ağırlık veren Aşkın Nur Yengi gayrimenkul yatırımlarıyla dikkat çekiyor. Beykoz Acarkent’te 3, Ömerli’de 1 villası, Arnavutköy’de 2 yalı dairesi, Londra’da 3, Miami’de 1 evi bulunan ünlü şarkıcı şimdi de Ataşehir ve Sancaktepe'den ev aldı.

Aşkın Nur Yengi 4 katlı villasını gardırop yaptı!

Beykoz Acarkent’te oturan Aşkın Nur Yengi  tam bir emlak zengini olduğu ortaya çıktı. Yengi, aynı sitedeki 8 milyon liralık 4 katlı bir villasını gardırop olarak kullanmaya başladı. 

Aşkın Nur Yengi emlak zengini çıktı!

Haluk Bilginer'le biten evliliğinden dünyaya gelen kızı Nazlı Bilginer'le Kartalkaya Dorukkaya'da tatil yapan ünlü şarkıcı Aşkın Nur Yengi'nin emlak zengini olduğu ortaya çıktı.

Aşkın Nur Yengi evlerini sattı!

Şarkıcı Aşkın Nur Yengi, sade bir hayat yaşamak istediği gerekçesiyle evlerini sattı...

Haluk Bilginer ve Aşkın Nur Yengi, oturdukları evi satıyor!

6 yıllık evlliklerini bitiren Haluk Bilginer ile Aşkın Nur Yengi, birlikte oturdukları evi satışa çıkardı

İsviçre'de dağa tırmanırken üstü açık teleferik keyfi!

İsviçre'nin Lucerne kentindeki Stanserhon Dağı'na turistik tırmanış amaçlı kurulan bir teleferik üstü açık olmasıyla dikkat çekiyor

Esra Nur Açkı Fatih Ulusoy Haberi

Esra Nur Açkı Fatih Ulusoy

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un Haber Müdürü Esra Nur Açkı, adL ve Love My Body markalarının dijital satış ve pazarlama uzmanı Fatih Ulusoy ile evlendi.

16 Haziran 2019 tarihinde nişanlanan Esra Nur Açkı ve Fatih Ulusoy'un nikahları dün saat 17:00'da Kadıköy Evlendirme Dairesi'nde kıyıldı. 

Emlakkulisi.com ailesi olarak Haber Müdürümüz Esra Nur Açkı'yı tebrik ediyor, ömür boyu mutluluklar diliyoruz.