25 / 04 / 2024

Essenora Evleri ne zaman

Essenora Evleri ne zaman

Essenora Evleri 2016 yılının Haziran ayında teslim edilecek. Çeşitli sosyal alanların yer aldığı proje 160 milyon TL yatırım bedeli ile Gaziosmanpaşa' da hayata geçiriliyor.

Concord İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Concord İstanbul Kadıköy'de dairelerin alanları minimum 47 metrekare olarak tasarlandı. Proje 11 bin 504 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. Peki Concord İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

İnistanbul Gala Topkapı Evleri ne zaman teslim?

Toplam 788 dairesi bulunan Nef İnistanbul Gala Topkapı Evleri Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakikalık mesafede yükseliyor. Peki İnistanbul Gala Topkapı Evleri ne zaman teslim?

Toya Moda Evleri ne zaman teslim?

Toya Moda Sefaköy'de daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Satış süreci devam eden proje çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. Peki Toya Moda Evleri ne zaman teslim edilecek?

Pega Kartal Evleri ne zaman teslim?

Pega Kartal Rezidans'ta dairelerin alanları 64 metrekareden başlıyor. Sabiha Gökçen Havaalanı'na 15 dakika yakın mesafede olan projede Ege Yapı imzası taşıyor. Peki Pega Kartal Evleri ne zaman teslim edilecek?

Adres Sancaktepe Evleri ne zaman teslim?

Adres Sancaktepe'de daire fiyatları 159 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 300 adet daireden meydana gelen projede satışlar devam ediyor. Peki Adres Sancaktepe Evleri ne zaman teslim edilecek?

Evora İstanbul Evleri ne zaman teslim?

300 dönümlük arazi üzerinde inşa edilen Evora İstanbul Evleri Teknik Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Evora İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Yedi Mavi Evleri ne zaman teslim?

Toplam 650 adet daireden meydana gelen Yedi Mavi Evleri projesinde daire tipleri 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Peki Yedi Mavi Evleri ne zaman teslim?

Yakacık Manzara Adalar Evleri ne zaman teslim?

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile inşa edilen projede ödeme koşulu kapsamında yüzde 1 indirim sağlanıyor. Peki Yakacık Manzara Adalar Evleri ne zaman teslim?

Denizİstanbul Evleri ne zaman teslim?

Toplam 1 milyar dolarlık yatırım yapılacağı proje 6 etaptan meydana gelecek. Proje Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Peki Denizİstanbul Evleri ne zaman teslim?

Deniz İstanbul Kalyon Evleri ne zaman teslim?

Deniz İstanbul Kalyon'da daire fiyatları 380 bin TL'den başlıyor. Satış süreci devam eden proje deniz otobüsü iskelesine 7 kilometre mesafede bulunuyor. Peki Deniz İstanbul Kalyon Evleri ne zaman teslim edilecek?

Emlak Konut Ispartakule Evleri'ne 5 bine yakın başvuru geldi!

Alt gelir grubu, orta gelir grubu ve özel durum grubu kapsamında 1.500 konutun kurayla satışa sunulduğu Ispartakule Evleri'ne form dolduranlar ve katılım bedelini bankaya yatıranlarla birlikte 5 bine yakın başvuru yapıldı.

Ayışığı Butik Evleri ne zaman teslim?

Toplam 110 adet dairenin yer aldığı Ayışığı Butik Konutları İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa ediliyor. Projede konut fiyatları 180 bin TL'den başlıyor. Peki Ayışığı Butik Evleri ne zaman teslim edilecek?

İnistanbul Gala Evleri ne zaman teslim edilecek?

Daire fiyatlarının 320 bin TL'den başlangıç gösterdiği İnistanbul Gala Evleri 'nde 2 bin 100 TL taksitlerle konut sahibi olunabiliyor. Peki İnistanbul Gala Evleri ne zaman teslim edilecek?

Essenora Evleri ne zaman Haberi

Essenora Evleri ne zaman

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde hayata geçirilen Essenora projesinde satışlar başladı. Yimta İnşaat imzası ile inşa edilen proje 160 milyon TL yatırım bedeline sahip.


Essenora Evleri daire tasarımları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde yapıldı. Projede 758 daire, 12 dükkan ve 1 market bulunuyor. 


Essenora Evleri ortak kullanım alanları arasında kafeler, çocuk oyun alanları, mini spor alanları, 2 adet yüzme havuzu, fitness merkezi, çok amaçlı salonlar mevcut. 


Essenora Evleri projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 500 TL'den başlıyor. 21 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede teslimler 2016 yılının Haziran ayında gerçekleşecek. 


Essenora nerede?

Adres: Kemal şeker bulvarı 946. Sokak (Köşebaşı) / Fevzi Çakmak Gaziosmanpaşa -  İstanbul 


Essenora iletişim

Telefon: 444 8 344

Web adresi: