27 / 04 / 2024

Essenora satılık rezidans

Essenora satılık rezidans

Essenora satış ofisi telefon numarası 444 8 344 olarak belirlendi. Toplam 758 daireden meydana gelen Essenora projesi evlerin alanları 72 metrekare ile 256 metrekare arasında değişiyor.

Mirage Rezidans Bağcılar satılık!

İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de yükselen projede yüzde 10 indirim uygulanıyor. Projede 342 adet konut ve 60 adet mağaza bulunuyor. Mirage Rezidans Bağcılar satılık daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Nurol Park Rezidans Bağcılar satılık!

Nurol Park Rezidans Bağcılar satılık dairelerin fiyatları 440 bin liradan başlayarak değişiyor. Nurol Park Rezidans Bağcılar projesinde 50 aya kadar vade farksız ödemeler yapılıyor...

Mesa Marmara Rezidans satılık!

Mesa Marmara Rezidans satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen proje 20 katlı tek bloktan meydana geliyor.

Brooklyn Life Rezidans satılık!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy' de yükselecek olan proje toplam 8 bin metrekare arsa üzerine inşa ediliyor. Brooklyn Life Rezidans satılık dairelerin alanları 60 metrekareden başlıyor.

Güneşli Nurol Park Rezidans satılık!

Güneşli Nurol Park Rezidans satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. 55 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede 50 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Beyaz Park Rezidans Davutpaşa satılık!

Beyaz Park Rezidans Davutpaşa satılık dairelerin fiyatları 410 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Beyaz İnşaat'ın yeni projesi Beyaz Park Rezidans'ta 370 adet daire yer alıyor...

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir Rezidans satılık!

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir Rezidans satılık konut tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Banka kredili 120 ay vade imkanı sunan projede dairelerin yanı sıra ticari birimler de bulunuyor.

Propa Plus Rezidans satılık!

Propa Plus Rezidans satılık daire tipleri arasında 1+1'den dublekse kadar farklı seçenekler yer alıyor. 1 yıl sonra teslim edilmesi planlanan proje Propa İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Kriya Time Tuzla Rezidans satılık!

Kriya Time Tuzla Rezidans satılık konut tipleri 1+1'den 3+1'e kadar farklı tipte tasarlandı. Arsa alanı 8 bin 125 metrekare olarak belirlenen projenin inşaat çalışmaları Ocak 2016'da başlayacak.

Akkent Paradise Rezidans satılık daire!

Akkent Paradise Rezidans satılık daire fiyatları 310 bin liradan başlayarak değişiyor. Akkent Paradise Gardens Rezidans Ankara'da 432 daire, 36 cadde mağazası ve AVM alanı bulunuyor...

Akkent Paradise Gardens Rezidans satılık!

Akkent Paradise Gardens Rezidans satılık konut fiyatları 310 bin TL'den başlıyor. 8 blok halinde yükselen proje Ünal Akpınar İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Akkent Paradise Rezidans Ankara satılık!

Akkent Paradise Rezidans Ankara satılık dairelerin fiyatları 310 bin liradan başlayarak değişiyor. Akkent Paradise Rezidans Ankara projesinde daireler Nisan 2017 yılında sahiplerine teslim ediliyor...

Vira İstanbul Rezidans Beylikdüzü satılık!

Vira İstanbul Rezidans Beylikdüzü satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 100 liradan başlıyor. Vira İstanbul Rezidans Beylikdüzü'nde teslimlerin Aralık 2018 yılında yapılması planlanıyor...

Essenora satılık rezidans Haberi

Essenora satılık rezidans

Toplam 21 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılan Essenora projesinde dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Dairelerin büyüklüklerinin 72 metrekare ile 256 metrekare arasında değiştiği Essenora projesi Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Projede 12 dükkan ve 1 market bulunuyor.


Ulaşım bilgileri kapsamında Vialand 1,2 kilometre, Boğaziçi Köprüsü 12 kilometre, Atatürk Havalimanı 11 kilometre kadar uzaklıkta bulunan Essenora projesinde daireler 286 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


İstanbul İl'i Gaziosmanpaşa İlçe'sinde yükselen Essenora projesinde daireler için banka kredisiz, faizsiz ve peşinatsiz ödeme kolaylığı sağlanıyor.


Essenora satış ofisi telefon!

Telefon: 444 8 344


Essenora iletişim

Web adresi: www.essenora.com

Tülay...