16 / 04 / 2024

Eston Ardıçlı Göl Evleri ne zaman teslim

Eston Ardıçlı Göl Evleri ne zaman teslim

İstanbul'un en planlı gelişen bölgesi olan Bahçeşehir'de yer alan Eston Ardıçlı Göl Evleri'nin tamamlanan 6. ve 7. etabında teslimler başlıyor.

150 milyon dolara mal olan Meydan Ardıçlı konut projesinde teslimler başlıyor!

Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde inşa edilen 'Meydan Ardıçlı' projesinde geri sayım başladı. Proje kapsamında bin 681 konut ve 125 ticari ünite inşa edilecek. 

Esenyurt Meydan Ardıçlı'nın son etabı yıl sonunda teslim!

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi ortaklığı ile Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde yükselen Meydan Ardıçlı projesinin son etap teslimleri  için geri sayım başladı.

Meydan Ardıçlı’da son etap teslimleri için geri sayım başladı!

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi’nin, Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde hayata geçirdiği 'Meydan Ardıçlı' projesinde sona gelindi. Yıl sonunda, 3’üncü ve son etabın da tamamlanmasıyla bin 681 konut ve 125 ticari ünite sahiplerine teslim edilecek.

Fed'in faiz kararı sonrası dolar güne nasıl başladı? 1 doları bile olanlar acil baksın! Son dakika dolar/TL kuru

Dün piyasaların merakla beklediği Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararını açıkladı. Kararın hemen ardından gözler dolar kuruna çevrildi. Değer kaybeden dolar kuru güne nasıl başladı? 1 doları bile olanlar acil baksın! Son dakika dolar/TL kuru.

TOKİ Konya Ardıçlı Projesi'nde teslimler Ağustos ayında!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından (TOKİ), Konya Ardıçlı Projesi kapsamında 4. ve 5. etaplarda devam eden çeşitli işlemlerinin ardından bu ay içerisinde belirli bir program dahilinde teslim edileceği belirtildi.

Euroda kıyametin kopacağı asıl tarih belli oldu! Euro yükselecek mi, düşecek mi? Cebinde 1 eurosu bile olanlar acil...

ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından gözler döviz kurlarına çevrildi. Karar sonrasında euro dolar paritesi yükselişe geçti. Peki euro yükselecek mi, düşecek mi? Euroda kıyametin kopacağı asıl tarih belli oldu! Cebinde 1 eurosu bile olanlar acil...

Deprem bölgesinden şok iddia! Enkazın üzerine çakıl döküyorlar!

Büyük deprem felaketinin ardından gözlerin çevrildiği müteahhitlerin kimisi yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalanırken, bazılarının ise delilleri karartmak için çöken binaların enkazlarına çakıl döktükleri iddia edildi.

Altının piri İslam Memiş yeni yıl rekorunu önceden açıkladı! Gram altın bu kadar olacak! Altını olanlar bayram edecek

Merkez Bankası faiz kararının ardından gözler altın fiyatlarına çevrildi. Yatırımcılar ''altın fiyatları yükselecek mi?'' sorusunun yantıını araştırırken Altının piri İslam Memiş yeni yıl rekornun çnceden açıkladı.  İşte gram altın tam bu kadar olacak! Altını olanlar bayram edecek!

Pazar keyfini deniz kenarında yapmak istemez misiniz? Beltur Sosyal Tesisleri 11 Eylül 2022 fiyat listesi…

Denize karşı bir kahvaltı ardından güzel bir Türk kahvesi sizin bütün stresinizi alıp götürecek. Yeşil alanları, yürüyüş ve gezi parkurları, spor alanları, çocuk parkları ve sahip olduğu eşsiz güzellikteki manzaraları ile İstanbulluların tercihlerinde ilk sıradadır. İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi.

Hükümet sosyal medya düzenlemesine son şeklini verdi! 2007 yılındaki yasadan sonraki en kapsamlı düzenleme

Geçtiğimiz yıl yaşanan orman yangınları esnasında sosyal medyada yapılan haber, yorum ve eleştirilerin ardından gündeme gelen sosyal medya düzenlemesinde sona gelindi.

Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Sağlık Bakanlığı kura tarihi belli mi?

Sağlık Bakanlığı tarafından merkez ve taşra teşkilatları için istihdam sağlanacak işçi ve personel alımlarında başvurular sona erdi. Başvuruların ardından gözler kura çekim tarihi ve sonuçların açıklanacağı tarihe çevrildi. İşte başvuru sonuçlarına dair tüm detaylar...

TOKİ Ardıçlı konutlarında son durum ne? 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ile beraber Konya'da inşa edilen Ardıçlı Konutları'nda inceleme yaparak konut inşaatındaki son durum hakkında bilgi aldı. 

Meydan Ardıçlı'da tesisler yapılıyor!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığında Esenyurt'ta hayata geçirilen Meydan Ardıçlı projesinin 282 konuttan meydana gelen 2'nci etabı tamamlanırken tesislerin yapımı da başladı. 

Eston Ardıçlı Göl Evleri ne zaman teslim Haberi

Eston Ardıçlı Göl Evleri ne zaman teslim

Toplam 156.000 metrekare üzerine projelendirilen, 65.000 metrekare inşaat alanına sahip Eston Ardıçlı Göl Evleri, 8 ayrı etapta toplam 371 adet bahçeli evden oluşuyor. İlk 5 etapta bugüne kadar toplam 244 villa sahiplerine teslim edilirken, teslimine başlanan 6. ve 7. etapta toplam 77 villa yer alıyor.

Eston tarafından ilk etabı Eylül 2006'da teslim edilen Ardıçlı Göl Evleri'nin 8'inci ve son etabı da Eylül 2007'de teslim edilecek. Eston Ardıçlı Göl Evleri'nde, 5 değişik tipte, 7 ayrı plana sahip, rengi, görünüşü birbirinden farklı, tamamı bahçeli evler yer alıyor.

Eston Ardıçlı Göl Evleri'nde; 156 ile 377 metrekare arasında değişen 371 adet bağımsız villadan oluşan Necef...