26 / 04 / 2024

Et Fa İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Et Fa İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Et Fa İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fikret Atlı ve Erkan Torun ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 16 Ekim'de Sancaktepe, Eyüp Sultan Mahallesi, Boztepe Sokak'ta kuruldu.

Güney Kuzey Et Gıda Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Güney Kuzey Et Gıda Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Ayaz tarafından kuruldu.

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğanay Gürbüz tarafından kuruldu.

Shorty 26 Gıda Et İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shorty 26 Gıda Et İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tuncay Yaylagül tarafından kuruldu.

Has Etüt Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Etüt Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Aslan Pınarbaşı ve Sedat Pınarbaşı ortaklığında kuruldu.

Et fiyatlarını düşürmek için dikkat çeken öneri! Bu öneri çok tartışılacak!

Türk Veteriner Hekimleri Birliği, son dönemde peş peşe artan kırmızı et fiyatlarını düşürmek amacıyla hindi üretilmesini önerdi ve ihraç etmek için de “Koyun üretimine ağırlık verilmeli” önerisinde bulundu.

Et fiyatlarını görenler koşuyor! Tavuk 32,00 TL piliç burger 54,00 TL! 10 Şubat 2023 fiyat listesi…

İndirim şovu devam ediyor. Et fiyatlarını görenler koşuyor! Tavuk 32,00 TL, piliç burger 54,00 TL’den satılıyor. İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi…

Migros ayçiçek yağı ve et kampanyasını duyurdu! Fiyatlar dip yaptı! 24 Eylül 2022 fiyat listesi

Migros Market ayçiçek yağı ve et fiyatlarının kampanyasını duyurdu. Peki Migros'ta hangi et çeşitleri indirime girdi? Migros'ta ayçiçek yağı ne kadar, kaç TL? İşte 24 Eylül 2022 fiyat listesi...

Eser Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eser Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'den Beçet Bayrak tarafından kuruldu.

Al Faık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Al Faık İnşaat Limited Şirketi bugün Çatalca'da Faik Elibrahim tarafından kuruldu.

Fa Tadilat Tasarım Orman Ürünleri Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Fa Tadilat Tasarım Orman Ürünleri Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hümeyra Özmen tarafından kuruldu.

Myçet İnşaat Turizm Ve Lojistik Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myçet İnşaat Turizm Ve Lojistik Sanayi Dış Ticaret Limited Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çetin Bilgiş tarafından kuruldu.

Yalçet İnşaat Malzemeleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalçet İnşaat Malzemeleri Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  50 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Çetiner, Mustafa Yalçın, Sabit Yalçın tarafından kuruldu.

Oyakkent 3 Silüet yarın satışta!

OYAK İnşaat'ın beklenen projesi Oyakkent 3 Silüet yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Et Fa İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Et Fa İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Et Fa İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fikret Atlı ve Erkan Torun ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 16 Ekim'de Sancaktepe, Eyüp Sultan Mahallesi, Boztepe Sokak'ta kuruldu.


Et Fa İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya...