18 / 04 / 2024

ethem can izmit belediyesi yapı kontrol müdürlüğü

ethem can izmit belediyesi yapı kontrol müdürlüğü

İzmit Belediyesi’nde Yapı Kontrol Müdürlüğü görevinde bulunan Mehmet Öğretmen görevinden ayrıldı, yerine 19 Ethem Can atandı. 

Ethem Can İzmit Belediyesi Yapı Kontrol Müdürü oldu!

İzmit Belediyesi’nde Yapı Kontrol Müdürlüğü görevinde bulunan Mehmet Öğretmen görevinden ayrıldı, yerine 19 Ethem Can atandı. 

Modoko yönetiminden Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a ziyaret!

Modoko yönetimi, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'a konuk oldu. Ümraniye MODOKO Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ı makamında ziyaret etti.

Sancaktepe Şehit İbrahim İşcan Parkı ve Ensar Camii hizmete açıldı!

Sancaktepe, yeni bir parka daha kavuştu. Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'in talimatıyla yaptırılan Şehit İbrahim İşcan Parkı ve Ensar Camii törenle Sancaktepe halkının hizmetine sunuldu.

Can Kaya kimdir?

Mimar Can Kaya kimdir? Mimar Can Kaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Can Kaya, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Can Kaya..

Can Ali Akkuş kimdir?

Bilge Gayrimenkul Değerleme Kurucu Ortağı Can Ali Akkuş kimdir? Can Ali Akkuş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Bilge Gayrimenkul Değerleme Kurucu Ortağı Can Ali Akkuş'un biyografisi...

Hasan Can: İstanbul Finans Merkezi arazisi 6 yıldır bize ait!

İstanbul Finans Merkezi'nin Ümraniye Belediyesi'ne bağlanmasına CHP'li Ataşehir Belediyesi'nden gelen tepkiler üzerine bir açıklama yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, "Burası Ümraniye Belediyesi'ne ait" dedi...

Sibel Can'ın Beykoz Konakları'ndaki evinin iç mimarisiyle ilgili yargıtay yeni bilirkişi raporu istedi!

Sibel Can' ın Beykoz Konakları'ndaki evinin iç mimarisiyle ilgili 'fikir hakkı' davasında Yargıtay yeni bilirkişi raporu istedi.Mahkeme 10 bin lira tazminat ödenmesine karar verdi...

İstanbul Gonca İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Gonca İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ethem Kesen, Levent Kesen, Can Kesen, Okan Kesen ve Kaan Kesen tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Can Riva projesinde anahtar teslimleri yapıldı!

Can inşaat, çeşitli etkinliklerle sık sık bir araya getirdiği dost ve müşterilerini Şefik Can Caddesi'nde yapımı tamamlanan 100 dairelik Can Riva projesinin anahtar teslim töreninde buluşturdu.

Can İnşaat 96 daireyi hak sahiplerine teslim etti!

Konya'ya kazandırdığı yüzlerce konuta her geçen gün yenilerini ekleyen Can İnşaat, hafta sonu gerçekleştirdiği programda 96 daireyi hak sahiplerine teslim etti. Teslimler bir törenle yapıldı.

Nazım Biçer: İnşaat sektörü bir kentin can damarıdır!

İMO Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, "İnşaat sektörü bir kentin can damarı" dedi. Biçer. "Yeni alanları imara açmak sermaye gruplarının Adana'ya iş için akması demektir" dedi.

Can Ateş kızının annesi Meryem Uzerli için ev arıyor!

Can Ateş'le kızının annesi Meryem Uzerli arasında buzlar eridi.İkili, birbirini sanal alemde yeniden takibe aldı.Ateş, Türkiye'ye dönmeye hazırlanan Uzerli'yle birlikte yaşayacağı ev için de arayışa girdi...

Can Ekşioğlu: İnşaat büyümeyi tetikleyecek!

Ekonomiye nitelikli katma değer yaratan sanayi sektöründeki yatırımların artması daha nitelikli bir gayrimenkul pazarlama sektörüne ihtiyaç doğuracak. Era Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu konuyu değerlendirdi.

ethem can izmit belediyesi yapı kontrol müdürlüğü Haberi

ethem can izmit belediyesi yapı kontrol müdürlüğü

İzmit Belediyesi Yapı Kontrol Müdürü olarak görev yapan Mehmet Öğretmen görevinden ayrıldı. İzmit Belediyesi'nde yer alan habere göre, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, görev değişikliği nedeniyle Mehmet Öğretmen’in bundan sonra çevre denetim koordinatörü olarak görev yapacağını kaydetti.

İzmit Belediye Başkanı Hürriyet, Mehmet Öğretmen’den boşalan Yapı Kontrol Müdürlüğü görevine de 19 seneden beri belediyeci olan ve İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nde çalışan inşaat mühendisi Ethem Can’ı...