26 / 04 / 2024

Ethem Özdem

Ethem Özdem

Eto Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ethem Özdem tarfaından 20 bin TL sermaye ile 16 Ekim'de Bağcılar, Yeni Mahalle Mahallesi, Dökümcüler Caddesi'nde kuruldu.

Ethem Gezer Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ethem Gezer Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ethem Gezer tarafından kuruldu.

Özdem Grup Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Otomotiv Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdem Grup Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Otomotiv Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 850 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Sığın tarafından kuruldu.

Sinova Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinova Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ethem Çakır ve Mustafa Kartal ortaklığında kuruldu.

Town Yapı İmar İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Town Yapı İmar İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ethem Alper tarafından kuruldu.

Özakel Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özakel Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Özdem tarafından kuruldu.

Gedar İnşaat Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Gedar İnşaat Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Burak Sezegen ve İbrahim Ethem Çakır ortaklığında kuruldu.

10 yılda 166 ayrı ihale aldı! Erdoğan’a aşığım demişti, Ethem Sancak meğer ihalelere de aşıkmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için “Erdoğan âşık oldum” diyen ve uzun bir süre AKP’de yöneticilik yapan Ethem Sancak’a ait iki şirket kamudan 10 yılda 166 ayrı ihale aldı. Sancak’ın şirketlerine vatandaşın cebinden ödenen para  toplam 1,1 milyar TL’yi aştı.

Kadnar Group Prefabrik Yapı İnşaat Ve Pergola Tente Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadnar Group Prefabrik Yapı İnşaat Ve Pergola Tente Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te İbrahim Ethem Narin ve Uğur Kadir ortaklığında kuruldu.

Kayalı Grup İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Parçaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayalı Grup İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Parçaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Ethem Taşın tarafından kuruldu.

Marmaris Global İnşaat Temizlik Lojistik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmaris Global İnşaat Temizlik Lojistik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Ethem Taşın tarafından kuruldu.

Yf Özdem İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Yf Özdem İnşaat Taahhüt Mühendislik Madencilik Enerji Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Yf Özdem İnşaat Taahhüt Mühendislik Madencilik Enerji Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Esenyurt’ta yapıldı. 

Zh Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Zh Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Sarıyer’de  4 milyon 715 bin 296 TL sermaye bedeli ile Gözdem Taya Bingöl,  Hande Taylin Or, Mustafa Cihan Bingöl ve Ali Değer Elöve tarafından kuruldu.

Mvi Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mvi Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ethem Çek ve M.Mustafa Pehlivan ortaklığında kuruldu.

Ethem Özdem Haberi

Ethem Özdem

Eto Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ethem Özdem tarfaından 20 bin TL sermaye ile 16 Ekim'de Bağcılar, Yeni Mahalle Mahallesi, Dökümcüler Caddesi'nde kuruldu. 


Eto Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...