18 / 04 / 2024

Ethem Pertev Yalısının akıbeti ne olacak

Ethem Pertev Yalısının akıbeti ne olacak

Etel ve Robert Baler'in boşanma kararı sonrası çiftin yaşadığı Kanlıca’daki tarihi Ethem Pertev Yalısı’nı nasıl paylaşacakları herkes tarafından merak edildi. Yalının Baler çiftinde değil, Nina Lydia Joukowsky’ye ait olduğu öğrenildi...

Sait Halim Paşa yalısı nerede? Bihter filminin galasının yapıldığı yalının adresi!

Bugün yayına giren "Bihter" filminin galası, Sait Halim Paşa Yalısı’nda ünlü isimlerin katılımıyla yapıldı. Galanın ardından binlerce kişi Sait Halim Paşa yalısı ile ilgili araştırma yapmaya başladı.

Katar Emiri'nden karısına büyük jest!  Yeniköy'deki Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı baştan aşağı yenileniyor!

Türkiye’nin en pahalı yalısı, Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı'nı 100 milyon Euro'ya satın alan Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed el-Sani ikinci karısı Sheikha Anoud bint Mana al-Hajri için baştan aşağı yeniliyor.

Şerifler Yalısı'nın arsası satışa sunuldu! 

İstanbul Emirgan'da yer alan Şerifler Yalısı, arsasının bir bölümünün satışa sunulmasıyla gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

İcradan satılık rıhtımlı Boğaz Yalısı

Yeniköy'de kendine ait rıhtımı bulunan Boğaz yalısının yüzde 50'si icradan satışa çıkıyor. 23 Aralık'ta düzenlenecek ihalede yapının yüzde 50'sinin muhammen bedeli 50 milyon lira olarak belirlendi.

Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı 600 bin TL’ye kiralandı! 'Yalı Çapkını' dizisi tarihi yalıda çekilecek!

Boğazın gözdeleri arasında yer alan Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı 600 bin liraya Star TV'de ekrana gelecek Yalı Çapkını dizisine kiralandı.  Güçlü oyuncu kadrosuyla ekranlara gelecek dizinin ne zaman başlayacağı ise merak konusu oldu.

Saffet Paşa Yalısı'na 100 milyon dolar değer biçildi!

İstanbul Boğazı’nın en gözde yalıları arasında yer alan ve Osmanlı Devleti tarafından Dışişleri Bakanlığı olarak kullanılan 260 yıllık Saffet Paşa Yalısı mahkeme eli ile satışa sunulacak. Saffet Paşa Yalısı'nın değerinin 100 milyon dolar olacağı konuşuluyor.

Saffet Paşa Yalısı'nı mahkeme satacak!

İstanbul Boğazı’nın en gözde yalıları arasında yer alan 260 yıllık Saffet Paşa Yalısı mahkeme eli ile satışa sunulacak. Yalının değerinin en az 100 milyon dolar olacağı konuşuluyor.

Feryal Gülman Bebek'teki yalısını satmayı düşünüyor!

Kemal Gülman'dan olaylı bir şekilde boşanan Feryal Gülman, Bebek'teki yalının kendisinde kaldığını söyleyerek, yalıyı satmayı düşündüğünü dile getirdi. 

Zarifi Mustafa Paşa Yalısı'nın rekonstrüksiyon projesi tamamlandı!

Anadoluhisarı’nda bulunan Zarifi Mustafa Paşa Yalısı’nın rekonstrüksiyon ve iç mimari proje tasarımı ile uygulama çalışmalarını Beysun Mert Mimarlık üstlendi. Zarifi Mustafa Paşa Yalısı’nın rekonstrüksiyonunda 18. ve 19. yüzyıl sahilhane yapılarıyla doku bütünlüğünün korunması amaçlandı.

Mabeyinci Arif Bey Yalısı icradan satılıyor!

T.C. İstanbul 12. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Kuruçeşme Mahallesi, 169 ada 4 parselde bulunan Mabeyinci Arif Bey Yalısı'nı 274 milyon 754 bin 571 Türk Lirası bedelle icradan satıyor...

Hayri Onur Yalısı, Vehbi Koç Vakfına bağışlandı!

Çağdaş sanatın Türkiye’deki öncülerinden Füsun Onur ile ablası İlhan Onur, doğdukları, büyüdükleri ve hala yaşadıkları Kuzguncuk’taki Hayri Onur Yalısı’nı, Vehbi Koç Vakfı’na bağışladılar.

İzmir Saime Sultan Yalısı'nda kaçak eklenti gerginliği! 

İzmir Körfezi'nde bulunan ve 142 yıllık tarihe sahip Saime Sultan Yalısı'nın orijinal dokusunun bozulduğu iddiasıyla İzmir 1 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu suç duyurusu yaptı. 14 Ekim'de 2020'de yıkım kararı alınmasına rağmen yalı ile ilgili yıkım gerçekleşmedi.

Sidar Şahin, Kıbrıslı Yalısı'nın harem bölümünü 19 milyon dolara aldı!

Geçtiğimiz ay Trendyol kurucusu Demet Mutlu tarafından satın alındığı haberleriyle gündem olan Boğaz’ın üne sahip yalılarından Kıbrıslı Yalısı’nın harem bölümünü Sidar Şahin aldı.

Ethem Pertev Yalısının akıbeti ne olacak Haberi

Ethem Pertev Yalısının akıbeti ne olacak

Etel ve Robert Baler boşanmaya karar verdi. Kararın ardından çiftin yaşadıkları Ethem Pertev Yalısı’nın nasıl paylaşılacağı merak konusu olmuştu.

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Mehmet Üstündağ, bugnkü yazısında Etel ve Robert Baler’in boşanma kararı almasından sonra Kanlıca’daki tarihi Ethem Pertev Yalısı’nın ne olacağını kaleme aldı. 

İşte Mehmet Üstündağ'ın 'Paylaşılacak bir yalı yok' başlıklı yazısı...

Etel ve Robert Baler’in boşanma kararı almasının ardından, Kanlıca’daki tarihi Ethem Pertev Yalısı’nı nasıl paylaşacakları merak konusu oldu. Kimileri taraflardan birinin yalıda oturmaya devam edeceğini öne sürdü, kimileri de yalının 190 milyon liraya satışa çıkarılacağını. Oysa işin aslı başka... Tarihi yalı Baler çiftine değil, Nina Lydia Joukowsky’ye ait.

Roma Plastik’in sahibi Robert Baler’in kalbini şirketinin muhasebecisine kaptırdığını, ilişkisini 1 yılı aşkın süre gizlice devam ettirdiğini ve sonunda eşi Etel Baler’e...