29 / 03 / 2024

eti maden cam üretimi

eti maden cam üretimi

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürü Orhan Yılmaz, ürettikleri "borlu" deterjanın sektördeki yeriyle ilgili olarak, "Deterjan konusu aslında önümüzdeki günlerde çok önemli bir gündem oluşturacak. Yüzde 10'unu alsanız dünyadan, 8,5 milyar dolar eder." dedi..

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü hizmet binasının inşaatı TBMM'de!

Eti Maden İşletmelerinin Genel Müdürlüğünün hizmet binasının inşa süreci meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

ETİ Maden 30 milyon liraya kiraya çıktı!

Yeni hizmet binası inşa etme kararı alan ETİ Maden, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile anlaşma sağladı ve genel müdürlük binasını Adalet Bakanlığı’na devredip, AVM'de kiraya çıktı.

ETİ Maden Bor Karbür Tesisi’nin temeli atıldı!

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde ETİ Maden Bor Karbür Tesisi Temel Atma Töreni'ne, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez katıldı. Dönmez, “Tesisimizi 24 ay gibi kısa bir sürede tamamlamayı hedefliyoruz.” dedi…

TOKİ Ankara Eti Maden İşletmeleri Hizmet Binası ihalesi bugün!

Ankara İli Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Hizmet Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi bugün saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara Eti Maden İşletmeleri Hizmet Binası ihalesi 7 Mart'ta!

Ankara İli Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Hizmet Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 7 Mart'ta saat 14:30'da yapılacak.

Muğla Milas'ta 22.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Muğla ili, Milas ilçesi Güllük Mahallesinde yer alan taşınmazını açık ihale usulü ile satıyor. İhale 25 Ekim'de gerçekleşecek..

TVF ile büyük projeler ucuza finanse edilecek!

Ziraat Bankası, Halk Bank, THY, BOTAŞ, Eti Maden, PTT, Türksat ve Borsa İstanbul gibi dev şirketleri tek çatı altında toplayan Türkiye Varlık Fonu (TVF), yüksek faize darbe vuracak, finansal dışa bağımlılığı azaltacak.

Varlık Fonu nedir, nasıl çalışır?

Halkbank, THY, Ziraat Bankası, PTT, BİST, BOTAŞ, Çaykur, Eti Maden, Türksat gibi şirketler Varlık Fonu'na katıldı. Peki Varlık Fonu nedir? Varlık Fonu nasıl çalışır? İşte tüm detaylar...

TOKİ Ankara Eti Maden Binası düzenleme ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara'da Eti Maden Binası inşaatı ve çevre düzenleme işi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Kütahya Atık Depolama Alanı projesinin ÇED toplantısı 11 Ağustos'ta!

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Kütahya İli, Emet ilçesinde Kömür Yakıtlı Buhar Kazanı, Kurulu Gücünde Turbojeneratör Ünitesi ve Tehlikesiz Atık Depolama Alanı projesinin yapılması planlanmaktadır. Projenin ÇED toplantısı 11 Ağustos'ta yapılacak.

Eti Maden'den İzmir ve Ankara'da 6.1 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü İzmir Konak ve Ankara Çankaya'da yer alan 5 adet gayrimenkulü 6 milyon 180 bin TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Ankara Eti Maden İşletmeleri hizmet binası inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Ankara Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü hizmet binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Ankara Eti Maden İşletmeleri hizmet binası inşaatı ihalesi 18 Temmuz'da!

TOKİ, Ankara İli Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü hizmet binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 18 Temmuz 2016 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

eti maden cam üretimi Haberi

eti maden cam üretimi


Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürü Orhan Yılmaz, ürettikleri "borlu" deterjanın sektördeki yeriyle ilgili olarak, "Deterjan konusu aslında önümüzdeki günlerde çok önemli bir gündem oluşturacak. Yüzde 10'unu alsanız dünyadan, 8,5 milyar dolar eder. Bunun yüzde 70-80'i kar olacak bir 8,5 milyar dolar" dedi.


Yılmaz, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (BTSO) düzenlediği "Haydi Geçmeden Bor'un Pazarı" konulu panelden önce gazetecilerin sorularını yanıtladı.


Türkiye'nin elindeki büyük miktardaki bor rezervinden yeteri kadar istifade edilemediği gibi bir algı oluştuğunu vurgulayan Yılmaz, üretilen miktardan çok tüketilen miktarın önemli olduğuna işaret etti.


Son 10 yılda Eti Maden İşletmeleri'nin karını 26 kat arttırdıklarını kaydeden Yılmaz, şunları söyledi:


"Dünyadaki bor rezervinin yüzde 70'inden fazlası şu anda bizde ama yüzde 7'si de bizde olsaydı hiçbir şey değişmeyecekti. Çünkü dünyada tüketilen miktar 4 milyon...