26 / 04 / 2024

eti maden ihale

eti maden ihale

Aralarında Eti Maden İşletmeleri, TCDD, Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumunun (MKEK) da bulunduğu bazı kuruluşlar muhtelif işler için ihale açtı.

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü hizmet binasının inşaatı TBMM'de!

Eti Maden İşletmelerinin Genel Müdürlüğünün hizmet binasının inşa süreci meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

284 maden sahası ikinci defa ihale edilecek!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü (MAPEG),hukuki süreçleri sona eren ve daha önceki ihalelerine müracaat olmayan 284 adet maden sahasını ikinci defa ihaleye açacak...

ETİ Maden 30 milyon liraya kiraya çıktı!

Yeni hizmet binası inşa etme kararı alan ETİ Maden, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile anlaşma sağladı ve genel müdürlük binasını Adalet Bakanlığı’na devredip, AVM'de kiraya çıktı.

ETİ Maden Bor Karbür Tesisi’nin temeli atıldı!

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde ETİ Maden Bor Karbür Tesisi Temel Atma Töreni'ne, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez katıldı. Dönmez, “Tesisimizi 24 ay gibi kısa bir sürede tamamlamayı hedefliyoruz.” dedi…

60 ilde 500 maden sahası ihale edilecek!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın Türkiye’nin yerli kaynaklarını ekonomiye kazandırmak için başlattığı ‘Milli Enerji ve Maden Politikası’ kapsamında bu yıl 2019 maden sahası ihale edilecek. 

Bu yıl 2 bin 19 maden sahası ihale edilecek!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, bu yıl 2 bin 19 maden sahasını ihale edecek. İlk çeyrekte 419 sahayı ihale eden MAPEG, 1 Temmuz’da ise 60 ilde 500 maden sahası için ihaleye başlayacak.

Yeni maden sahaları ihale ile satılacak!

Bursa 4. Uluslararası Blok Mermer Fuarı'na katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, yeni maden sahalarının ihaleyle satılabileceğini açıkladı. 

TOKİ Ankara Eti Maden İşletmeleri Hizmet Binası ihalesi bugün!

Ankara İli Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Hizmet Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi bugün saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara Eti Maden İşletmeleri Hizmet Binası ihalesi 7 Mart'ta!

Ankara İli Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Hizmet Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 7 Mart'ta saat 14:30'da yapılacak.

Muğla Milas'ta 22.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Muğla ili, Milas ilçesi Güllük Mahallesinde yer alan taşınmazını açık ihale usulü ile satıyor. İhale 25 Ekim'de gerçekleşecek..

TVF ile büyük projeler ucuza finanse edilecek!

Ziraat Bankası, Halk Bank, THY, BOTAŞ, Eti Maden, PTT, Türksat ve Borsa İstanbul gibi dev şirketleri tek çatı altında toplayan Türkiye Varlık Fonu (TVF), yüksek faize darbe vuracak, finansal dışa bağımlılığı azaltacak.

Varlık Fonu nedir, nasıl çalışır?

Halkbank, THY, Ziraat Bankası, PTT, BİST, BOTAŞ, Çaykur, Eti Maden, Türksat gibi şirketler Varlık Fonu'na katıldı. Peki Varlık Fonu nedir? Varlık Fonu nasıl çalışır? İşte tüm detaylar...

TOKİ Ankara Eti Maden Binası düzenleme ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara'da Eti Maden Binası inşaatı ve çevre düzenleme işi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

eti maden ihale Haberi

eti maden ihale

 

TCDD İşletmesi 2. Bölge Müdürlüğü TVS ve M10 tipi vagonlar için 80 adet su deposu imalatı yaptıracak.

İhale dokümanı TCDD İşletmesi 2. Bölge Müdürlüğü Mal ve Hizmet Alım
İhale Servisinden bedeli mukabili temin edilebilecek.

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları, 26 Kasım 2007
tarihinde saat 14.00'e kadar komisyona verilecek.

-MKE PİRİNÇ FABRİKASI MÜDÜRLÜĞÜ-
Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE) Pirinç Fabrikası Müdürlüğü 40
ton saf külçe kurşunu açık ihale usulü ile satın alacak.

İhale, Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumunda 13 Kasım 2007 tarihinde saat
15.00'de yapılacak.

Firmalar şartnameyi bedeli mukabili müdürlükten temin edebilecekler.

-ETİ MADEN...