19 / 04 / 2024

Eti Maden İşletmeleri satılık arsa ihalesi

Eti Maden İşletmeleri satılık arsa ihalesi

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Muğla ili, Milas ilçesi Güllük Mahallesinde yer alan taşınmazını açık ihale usulü ile satıyor. İhale 25 Ekim'de gerçekleşecek..

Koza Altın Gümüşhane Torul'a yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Torul'a açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor.

Koza altın Gümüşhane Kürtün'e yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Kürtün'e açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor. 

Koza Altın düğmeye bastı! Trabzon'a 2 günde 2'nci maden ocağı!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri, Trabzon Araklı'da ikinci yeni maden ocağı için harekete geçti. İşte detaylar...

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü hizmet binasının inşaatı TBMM'de!

Eti Maden İşletmelerinin Genel Müdürlüğünün hizmet binasının inşa süreci meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

ETİ Maden 30 milyon liraya kiraya çıktı!

Yeni hizmet binası inşa etme kararı alan ETİ Maden, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile anlaşma sağladı ve genel müdürlük binasını Adalet Bakanlığı’na devredip, AVM'de kiraya çıktı.

ETİ Maden Bor Karbür Tesisi’nin temeli atıldı!

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde ETİ Maden Bor Karbür Tesisi Temel Atma Töreni'ne, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez katıldı. Dönmez, “Tesisimizi 24 ay gibi kısa bir sürede tamamlamayı hedefliyoruz.” dedi…

TOKİ Ankara Eti Maden İşletmeleri Hizmet Binası ihalesi bugün!

Ankara İli Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Hizmet Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi bugün saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara Eti Maden İşletmeleri Hizmet Binası ihalesi 7 Mart'ta!

Ankara İli Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Hizmet Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 7 Mart'ta saat 14:30'da yapılacak.

İhlas Gayrimenkul'den ruhsat devri açıklaması!

İhlas Gayrimenkul'ün sahip olduğu maden ruhsatlarından, Çanakkale Merkez'de bulunan 1 adet işletme izinli maden ruhsatı ile Bayındır'da bulunan toplam 4 işletme talepli maden ruhsatının, CVK Maden İşletmeleri'ne devri için sözleşme yapıldı.

Muğla Milas'ta 22.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Muğla ili, Milas ilçesi Güllük Mahallesinde yer alan taşınmazını açık ihale usulü ile satıyor. İhale 25 Ekim'de gerçekleşecek..

Cirit İnşaat Geri Dönüşüm Maden İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cirit İnşaat Geri Dönüşüm Maden İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ercan Yılmaz tarafından kuruldu.

Ankara Çankaya'da satılık 4 gayrimenkulün ihalesi 23 Mayıs'ta!

ETİ Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından Ankara ili, Çankaya ilçesi, Nasuh Akar Mahallesi'ndeki 4 bağımsız bölüm satışa sunuluyor..

TVF ile büyük projeler ucuza finanse edilecek!

Ziraat Bankası, Halk Bank, THY, BOTAŞ, Eti Maden, PTT, Türksat ve Borsa İstanbul gibi dev şirketleri tek çatı altında toplayan Türkiye Varlık Fonu (TVF), yüksek faize darbe vuracak, finansal dışa bağımlılığı azaltacak.

Eti Maden İşletmeleri satılık arsa ihalesi Haberi

Eti Maden İşletmeleri satılık arsa ihalesi

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından Muğla ili, Milas ilçesi Güllük Mahallesinde yer alan taşınmaz ihale usulü ile satışa sunuluyor. Açık ihale yoluyla satılacak taşınmazın muhammen bedeli 22.3 milyon TL olarak belirlendi. 


Taşınmazın ihalesi 25 Ekim'de yapılacak. Bu tarihte satışın gerçekleşmemesi halinde ihale 27 Kasım'da Ankara'da gerçekleşecek.


TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğünden:



Muğla ili, Milas ilçesi Güllük Mahallesinde 2474 parselde kayıtlı, üzerinde lojmanlar ve sosyal tesisler bulunan, 29.801,28 m² alana sahip taşınmazın açık ihale yoluyla 25.10.2017 tarihinde saat 14.00’da, satılmaması halinde 27.11.2017 tarihinde saat 14:00’da satışı ANKARA’da...