25 / 04 / 2024

etiler MaaNaa projesi

etiler MaaNaa projesi

RAM GMY imzası taşıyan Etiler MaaNaa 30 projesi basına lanse edilecek. Etiler MaaNaa basın lansmanı 16 Mart'ta gerçekleştirilecek. 

Kent Etiler satışa çıktı! Yeni proje!

MESA ASL ADİ Ortaklığı imzasıyla İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Akat Mahallesi'nde yükselen Kent Etiler projesi satışa çıktı. Peki Kent Etiler'de konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kent Etiler: KİPTAŞ Karanfilköy projesinin adı belli oldu!

KİPTAŞ Karanfilköy projesinin adı belli oldu. Kent Etiler projesi, İstanbul Beşiktaş'ta MESA ASL ADİ Ortaklığı tarafından inşa edilecek. Peki Kent Etiler'de hangi konut tipleri var? İşte detaylar... 

Beyaz İnşaat Etiler konut projesi satışta! Yeni Proje!

Beyaz İnşaat tarafından Etiler'de inşa edilen "Etiler" konut projesi satışa çıktı. Projede 4 adet konut bulunuyor. İşte projeye ilişkin detaylar...

KİPTAŞ Etiler'deki 1361 konutluk dev projeye resmen başlıyor! KİPTAŞ Karanfilköy Projesi'ni Mesa İnşaat yapacak!

KİPTAŞ Etiler Karanfilköy projesinin inşaatı resmen başlıyor. KİPTAŞ Karanfilköy projesinde 1.361 adet konut, 112 adet ticari ünite ve 20 ofisin yanı sıra cami ve okula da yer veriliyor.

Four Seasons Etiler projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Tay Group'un Etiler’deki lüks konut projesi Four Seasons Etiler'deki inşaat çalışmaları başladı. Peki Tay Group'un Etiler’deki konut fiyatları ne kadar? İşte Four Seasons Etiler projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Four Seasons Etiler projesinde düğmeye basıldı! İşte Four Seasons Etiler projesiyle ilgili tüm ayrıntılar! 

Tay Group'un Etiler’deki lüks konut projesi Four Seasons Etiler'de inşaat başladı. Projede yer alan konutların fiyatları 2 milyon 600 bin dolardan başlıyor...

Tay Gruop'un Etiler'deki projesinin imar planı mı değiştirildi?

Mesut Toprak’ın Etiler’deki lüks projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı imar planınında değişiklik yapıldı. Konut alanına ticari ünitelerin yapılmasının önü açılırken, bina yükseklik sınırı da artırıldı...

Maanaa 47 Etiler ne zaman teslim?

Maanaa 47 Etiler projesi RAM GMY tarafından İstanbul Etiler'de hayata geçiriliyor. Peki Maanaa 47 Etiler ne zaman teslim edilecek?

Etiler MaaNaa 30 projesi 2019'da teslim!

Etiler MaaNaa 30 projesi 2019'da teslim edilecek. Etiler’de yeni bir yaşam vaat eden MaaNaa 30 ve Maanaa 47 lansmanına Ali Poyrazoğlu da katıldı.

MaaNaa 30 ve MaaNaa 47'nin lansmanı yapıldı!

Etiler, Bağdat Caddesi, Fenerbahçe ve Kalamış’ta hayata geçirdiği MaaNaa projeleri ile dikkat çeken RAM Gayrimenkul Yatırım A.Ş., 'MaaNaa 30' ve 'MaaNaa 47' isimli iki yeni projesini tanıttı. 

MaaNaa Etiler basın lansmanı 16 Mart'ta!

RAM GMY imzası taşıyan Etiler MaaNaa 30 projesi basına lanse edilecek. Etiler MaaNaa basın lansmanı 16 Mart'ta gerçekleştirilecek. 

Etiler MaaNaa 30 satış ofisi!

Etiler MaaNaa 30 satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 32 daireden meydana gelen proje 5 katlı 3 blok olarak tasarlandı.

MaaNaa 30 Etiler teslim tarihi!

1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde daire tipleri yer alan  Etiler MaaNaa 30 projesinde ödeme planı kişiye özel olarak hazırlanabiliyor..

etiler MaaNaa projesi Haberi

etiler MaaNaa projesi


RAM GMY imzası ile yükselen Etiler MaaNaa 30 projesi 32 daireden oluşuyor. 5 katlı 3 bloktan oluşan projede 1+1 dairelerden 1 tane bulunuyor.

Ali Poyrazoğlu'nun ev sahipliğini üstlendiği; iş, sanat ve cemiyet hayatından ünlü isimlerin katılacağı, MaaNaa için basın lansmanı düzenleniyor. Etiler MaaNaa basın lansmanı 16 Mart'ta basına lanse edilecek.

1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Etiler MaaNaa 30 projesinde dairelerin brüt alanları 82 ile 315 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projede daire teslimleri 2019 yılının Mart ayında yapılması planlanıyor.