23 / 04 / 2024

Etimegut Open Sky iletişim

Etimegut Open Sky iletişim

Open Sky Ankara satılık dairelerin fiyatları 136 bin liradan başlıyor. Yazıcı İnşaat imzasını taşıyan Open Sky Ankara projesinde teslimler bu yıl Ekim ayında yapılıyor...

Seğmen Bağlıca Konutları ve Open Sky, Ankara'da yükseliyor!

62 yıllık tecrübeye sahip olan Yazıcı İnşaat, Bağlıca’da Seğmen Bağlıca Konutları ve Open Sky projelerini hayata geçiriyor. İki projede de hedef kalite, konfor ve insan odaklı yaşam

Open Sky Ankara satılık!

Open Sky Ankara satılık dairelerin fiyatları 136 bin liradan başlıyor. Yazıcı İnşaat imzasını taşıyan Open Sky Ankara projesinde teslimler bu yıl Ekim ayında yapılıyor...

Sky Tower Hotel nerede?

Toplam 183 deniz manzaralı oda ve 1 adet Kind Suite odadan oluşan ve 5 yıldızlı olarak inşa edilen Sky Tower Hotel 69 milyon dolar yatırım bedeli ile yükseliyor. Peki Sky Tower Hotel nerede?

Sky Tower Hotel fiyatlar!

Sky Tower Hotel Batı Karadeniz Akçakoca'da hayata geçiriliyor. 5 yıldızlı olarak inşa edilen projede Devr-i tatil fırsatı ile her şey dahil 7 gece 8 gün boyunca tatil yapılabiliyor. İşte Sky Tower Hotel fiyatlar...

Sky Tower Hotel Devr-i Tatil fırsatı!

Batışehir Akçakoca'da hayata geçirilen Sky Tower Hotel 5 bin metrekare kapalı alandan oluşuyor. Proje E7 Grup imzası taşıyor. İşte Sky Tower Hotel Devr-i Tatil fırsatı...

Sky Bahçeşehir'de lansmana özel 369 bin TL'ye! Yüzde 5 peşinatla!

Lansmana özel fiyat ve ödeme koşullarının uygulandığı Sky Bahçeşehir'de daire fiyatları 369 bin TL 'den başlıyor. Proje kapsamında yüzde 5 oranında peşinatla ödemeler yapılıyor.

Regnum Sky Tower Ankara'nın en yüksek ofis kulesi oluyor!

BAŞKENTTE "Mutlu Ofis" konseptinin ilk örneği olarak hayata geçirilen Regnum Sky Tower, çalışanlar arasında efsane haline gelen Google'un California'daki yerleşkesini aratmayacak sosyal donatılara sahip olacak.

Sky Tower Hotel 110 milyon TL ciro hedefliyor!

DÜZCE Akçakoca'da 69 milyon dolarlık yatırımla 5 yıldızlı Sky Tower Hotel'i inşa eden E7 Grup, otelin konseptini 'devre tatil' ve 'helal'e çevirdi..

Ankara'nın ilk mutlu ofis konsepti Regnum Sky Tower'da!

Regnum Sky Tower'ın ortaklarından Murat Özcan: “Günümüzde çalışma saatleri uzadı. Regnum Sky Tower’da çalışacaklar için ofisi eğlenceli, yaratıcı ilham verici bir yaşam merkezi haline getireceğiz” dedi..

Sky Bahçeşehir'de fiyatlar 369 bin TL’den başlıyor!

Sky Bahçeşehir Konutları toplam 194 konuttan meydana geliyor. 2 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar seçenekler bulunan proje Zemin+11 katlı 4 blok halinde yükseliyor.

Akçakoca Sky Tower Hotel'de Devr-i Tatil fırsatı!

Günümüz tatil ihtiyaçlarına cevap vermekte zorlanan devre mülk sisteminin yerine ‘Devr-i Tatil’ projesini geliştiren Sky Tower Hotel E7 Grup imzası taşıyor.Akçakoca Sky Tower Hotel'de 6 yıl Devr-i Tatil fırsatı sunuluyor.

Sky Tower Hotel Devr-i Tatil projesinde fiyatlar 6 bin TL’den başlıyor!

Akçakoca’da yer alan ve 69 milyon dolarlık yatırım değeriyle Karadeniz’in en büyük turizm tesisi konumunda bulunan Sky Tower Hotel, “Devr-i Tatil” adını verdiği projesi ile çok erken rezervasyon fırsatlarını tatil severlere sunuyor.

Sky Bahçeşehir'de ilk 40 daireye 1.000 talep geldi!

Sinan Gayrimenkul’ün "Ailenizi Göklere Taşıyın'' sloganıyla hayata geçirdiği Sky Bahçeşehir Projesi’nde lansman fiyatları belli oldu. Ocak’ta ilk 40 daire için ön talep toplanan Proje’ye bin adet talep geldi.

Etimegut Open Sky iletişim Haberi

Etimegut Open Sky iletişim


25 bin metrekare alanda yükselen Open Sky projesi Yazıcı İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Open Sky projesi Ankara Etimesgut'a bağlı Bağlıca Mahallesi'nde inşa ediliyor.


Open Sky Evleri Ankara projesi 373 adet konuttan meydana geliyor. Open Sky Ankara projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon konut seçenekleri sunuluyor.



Open Sky Ankara satılık!


Open Sky Ankara satılık dairelerin fiyatları 136 bin liradan başlıyor. Open Sky Ankara projesinde konut teslimlerinin bu yıl ekim ayında yapılması planlanıyor.


Banka kredili ödemelerin de yapıldığı Open Sky Ankara projesinde yüzde 40 peşinattan sonra 24 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor. Open Sky Ankara'da daire alanları 43 metrekare ile 194 metrekare arasında değişiyor.



Adres : Bağlıca Mah. Belpınar Cad. Etimesgut/Ankara



Tel : 0312 417 26 09

Web :...