18 / 04 / 2024

etimesgut 2015 projeleri

etimesgut 2015 projeleri

2014 yılını değerlendiren Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel yaptığı açıklamada“Hizmetlerle dolu bir yılı geride bırakıyoruz. 2014, seçimin, hizmetin, yatırımın olduğu çok hareketli bir yıldı" dedi

10 soruda TOKİ Ankara Etimesgut 2022 ucuz konut projesi! TOKİ Etimesgut projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur

TOKİ 2022 sosyal konut projeleri için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamında Ankara'da da yeni projeler inşa edecek. Peki TOKİ Etimesgut projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Ankara Etimesgut 2022 ucuz konut projesi...

İşte Etimesgut'ta yapımı süren ve tamamlanan projeler!

Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, ilçenin yaşam kalitesini artıracak hizmet ve yatırımlara devam ettiklerini söyledi. Demirel, yapımı devam eden ve tamamlanan projeleri açıkladı.

3. havalimanı 2015'in en büyük projesi!

Dünya Bankası’nın verilerine göre Türkiye, 2015 yılında 44.7 milyar dolar ile kamu-özel ortaklığı kapsamında en fazla tutarda özel sektör yatırımı gerçekleştiren ülke oldu. Türkiye’yi liderliğe İstanbul Yeni Havalimanı ve Gebze-İzmir Otoyolu projeleri taşıdı.

Ankara Etimesgut'a engelsiz yaşam merkezi yapılıyor!

Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, ilçeyi şantiyeye döndürdüklerini belirtti. Demirel, yeni projeleri Engelsiz Yaşam Merkezinin inşaatının hızla devam ettiğini söyledi.

Enver Demirel Ankara Etimesgut'taki projeleri anlattı!

Belediye hizmet ve yatırımlarıyla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Enver Demirel, "Herkesi kucaklıyoruz Şehrimizi daha yaşanabilir hale getirmek ve hemşehrilerimizin yaşam kalitelerini daha da artırmak adına birçok yatırım gerçekleştirdik." dedi.

Vakıf GYO Etimesgut'taki arsalarının 2015 değerlemesini yayınladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı gayrimenkul portföyünde bulunan Ankara İli Etimesgut İlçesindeki Ankara/Etimesgut arsalarına ait 2015 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Gerede Belediyesi 2015'te yapılan projeleri yayınladı!

Gerede Belediye Başkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından “2015 yılı yapılanlar” başlığı adı altında 12 maddelik bir bildiri yayınladı...

Pana Yapı'nın projeleri Recexpo Fuarı'nda tanıtıldı!

Türkiye’nin yeni ve prestijli gayrimenkul firmalarından Pana Yapı, markalı konut projeleriyle yurtdışında da adından söz ettirmeye devam ediyor. Pana Fikirtepe projeleri Bakü RecexpoFuarı 2015'de görücüye çıktı.

2015 Aralık'ta satışa çıkacak konut projeleri!

1 Kasım 2015 Erken Genel Seçimleri sonrasında canlanan inşaat sektörü, yıl bitmeden yeni projelerini satışa sunmaya hazırlanıyor. İşte İstanbul'da satışa çıkacak olan 2015'in son projeleri...

2015 yılında villa projeleri için ruhsat başvurusu azaldı!

İnşaat firmaları bu yıl villa projeleri için ruhsat başvurusunu azalttı. Geçen yıl 15 bin 115 villa için ruhsat alınırken sayı bu yıl 10 bin 525’e geriledi. Bahçe hayali ise projelerde kat bahçesiyle giderildi.

EMİN Şirketler Grubu Emlak 2015 Fuarı'na katıldı!

Emlak 2015 Fuarı'nın en renkli standlarından birisi de EMİN Şirketler Grubuna Stantta "Elbirliği" sistemiyle konut satışına dair bilgilendirmelerin yanısıra şirketin imzasını taşıyan Kurtköy ve Beylikdüzü'ndeki projeleri de tanıtılıyor.

Kuzu Effect ve Kuzu Kumru projeleri görücüye çıkıyor!

Kuzu Grup’un Ankara’da inşaatına devam ettiği Kuzu Effect ve Kuzu Kumru projeleri 18 Kasım 2015 günü görücüye çıkıyor.

AB Grup projeleri Emlak 2015 Fuarı'nda görücüye çıkıyor!

Türkiye gayrimenkul sektörünün öncü şirketlerinin yer alacağı Emlak 2015 Fuarı, 4 Kasım 2015 Çarşamba günü CNR Expo'da başlıyor.

etimesgut 2015 projeleri Haberi

etimesgut 2015 projeleri


2014 yılını değerlendiren Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, “Hizmetlerle dolu bir yılı geride bırakıyoruz. 2014, seçimin, hizmetin, yatırımın olduğu çok hareketli bir yıldı. İlçemizi modernleştirirken insanımızın yaşam kalitesini artıran onlarca projeye imza attık. Yatırımlarımız, hizmetlerimiz yoğun ve hızlı biçimde devam ediyor” dedi.


Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, 2014 yılını değerlendirdi. 2014 yılının seçim yılı olmasına rağmen hizmetlerin artarak devam ettiği bir yıl olduğunu kaydeden Demirel, “2014 yılı içerisinde 30 Mart seçimlerini yaşadık. Seçimlerden önce ilçemize güzel hizmetler kazandırdık. Onlarca park, sosyal kültürel tesis alanları inşa ettik. 30 Mart seçimlerinde halkımızın teveccühüyle oylarımızı artırarak 3. kez bu göreve yeniden seçildik. Seçimlerin ardından halkımızdan aldığımız güçle hizmetlerimize devam ediyoruz. Belediyemize bağlanan 5 mahallenin sorunlarına öncelik vererek bu mahallelerimizde yaşayan hemşehrilerimizin mağduriyetini gidermek...