26 / 04 / 2024

etimesgut modern kent

etimesgut modern kent

Etimesgut ilçesinin tek gecekondu bölgesi olan ve heyelan tehlikesiyle karşı karşıya bulunan Şırıncaktepe'yi modern konutların bulunduğu yerleşim alanına dönüştürecek kentsel dönüşüm projesi hayata geçiriliyor.

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent projesi resmen başlıyor! Etimesgut'a 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent Ankara projesi resmen başlıyor. Söz 443 konut yer alıyor. 

Karacabey'deki metruk binalar tek tek yıkılıyor!

Bursa Karacabey Belediyesi ilçede ‘modern kent’ hedefi dönüşüm çalışmaları hızla devam ederken, ilçe içerisindeki kullanılmayan ve yıkılmak üzere olan metruk binalarla mücadele ediliyor.

İSKİ’den Beykoz’a yeni hizmet binası!

Beykozluların modern kent hizmetlerinden daha hızlı ve daha etkin bir biçimde faydalanabileceği yeni İSKİ Beykoz Şube Müdürlüğü törenle hizmete açıldı.

Gaziantep Şahinbey kentsel dönüşümle güzelleşiyor!

Şahinbey Belediyesi ilçedeki 9 bölgede kentsel dönüşüm çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ederken Şahinbey'i de çarpık yapılaşmadan yaşanılabilir modern kent görünümüne kavuşturuyor. 

Cizre'de modern binalar yükseliyor!

Şırnak’ın Cizre ilçesinde başlatılan kentsel dönüşüm projesi kapsamında ilçe modern bir kent haline geliyor. Bölgede ruhsatsız yapılaşmaya geçit verilmiyor.

Uşak Kent Park alanına modern lise yapılacak!

Uşak’a kazandırılan 120 bin metrekarelik Kent Park alanı yenilenmenin anahtarı oldu. Uşak Kent Park alanına modern lise yapılacak. 

Gergül İnşaat Ataşehir Modern nerede?

Gergül İnşaat imzasıyla İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilecek olan Ataşehir Modern projesi Ataşehir Kent Hastanesi'nin yakınında yükselecek. Peki, Gergül İnşaat Ataşehir Modern nerede?

İzmir Ataşehir Modern telefon!

İzmir Ataşehir Modern telefon numarası haberimizde bulunuyor. Ataşehir Kent Hastanesi'nin yakınında yükselecek proje İzmir'de yer alacak.

Gergül İnşaat'tan Ataşehir Modern projesi geliyor! Yeni proje!

Gergül İnşaat İzmir Karşıyaka'da yeni projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Ataşehir Kent Hastanesi'nin yakınında yer alacak proje Mavişehir Modern projelerine benzeyecek...

Mersin'de özel proje alanları ile modern bir kent inşa edilecek!

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin 2014 yılında çalışmalarını başlattığı ve 06.02.2018 tarihinde Mersin Büyükşehir Belediye Meclisince oy birliği ile kabul edilen 1/5000 Ölçekli İlave ve Revizyon Nazım İmar Planı’yla Mersin'de modern bir kent inşa edilecek.

Yenişehir'e modern kent meydanı yapılıyor!

Yenişehir Belediyesi tarafından ilçeye kent meydanı yapılması için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Kocaeli Kent Mezarlığı’na modern hizmet binası!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin cenaze hizmetlerini yürütmek için Kent Mezarlığı’nda hayata geçirdiği yeni hizmet binası tamamlandı.

Ordu Çaybaşı Kent Meydanı çalışmaları sürüyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Çaybaşı ilçesi için hazırlanan modern kent meydanı projesinde çalışmalar devam ediyor. Başkan Enver Yılmaz, kent meydanının Ekim ayı sonunda hayata geçirileceğini açıkladı.

etimesgut modern kent Haberi

etimesgut modern kent

Etimesgut Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz, Şırıncaktepe'nin, çarpık yapılaşma yanında heyelan bölgesi olduğunu söyledi.

Şırıncaktepe'nin, 50 bin metrekarelik konut alanı, ayrıca 60 bin metrekarelik yeşil alanı içeren bir bölge olduğuna işaret eden Yılmaz, kentsel dönüşüm projesiyle bu bölgenin çarpık yapılaşmadan kurtarılacağını bildirdi. Yılmaz, Şırıncaktepe'nin, heyelan bölgesi olması nedeniyle büyük ölçüde ağaçlandırılacağını ifade ederek, şunları kaydetti: 'Öte yandan, burada gecekondulaşmanın bitirilmesi gerekiyor. Projeyle, bir taraftan bölge çarpık yapılaşmadan ve heyelan tehlikesinden kurtarılırken diğer taraftan Şırıncaktepe'de yaşayan insanların kira öder gibi para ödeyerek ev sahibi olmaları sağlanacak. Projenin ihalesini yaptık, bu hafta imzalanacak sözleşmelerin ardından çalışmalara hızla başlayacağız. 18 aylık bir çalışmayla da konutlar tamamlanacak.'

Şırıncaktepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nin yanı sıra inşaatı tamamlanan 'Lale Evleri' projesiyle ilçede bin 700...