25 / 04 / 2024

Etlik Piliç tesisi Karabük halk toplantısı

Etlik Piliç tesisi Karabük halk toplantısı

Safa Mamüller İç ve Dış Tic. Ltd. Şti. tarafından Karabük'te Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi Kapasite Artışı projesi için 22 Ocak 2015 günü saat 13:30'da halk toplantısı düzenlenecek.

Şeker Piliç'in Bandırma'daki tesisi icradan 14.3 milyon TL'ye satılıyor!

Şeker Piliç'in Bandırma'daki üretim tesisi Bandırma 1. İflas Müdürlüğü tarafından satılıyor. Toplam 53 dönüm üzerinde bulunan fabrikanın satış bedeli 14.3 milyon TL olarak belirlendi.

Bilecik Etlik Piliç Tesisi ÇED toplantısı 12 Temmuz'da!

Bilecik İli Osmaneli İlçesi, Düzmeşe Köyü tarafında yapılacak olan Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi Kapasite artış projesinin ÇED toplantısı 12 Temmuz Salı günü yapılacak.

Mardin Midyat Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi'nin ÇED toplantısı 28 Haziran'da!

Mardin, Midyat ilçesinde etlik piliç yetiştirme, piliç kesimhane ve rendering tesisi projesinin halk katılım toplantısı 28 Haziran saat 10:00'da Söğütlü Mahallesi kahvehanesinde yapılıyor.

Zonguldak Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi'nin ÇED toplantısı 12 Mayıs'ta!

Zonguldak İli, Alaplı İlçesi, Aydınyayla Köyü'nde yapılması planlanan Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi projesinin ÇED toplantısı 12 Mayıs 2016 günü saat 14:00'da gerçekleşecektir.

Bolu Broiler Piliç Yetiştirme Tesisi projesinin toplantısı 23 Kasım'da!

Bolu Gerede'de bulunan Broiler Piliç Yetiştirme Tesisi Kapasite Artırımı projesini yapılmasına ilşkin ÇED toplantısı 23 Kasım 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

Ankara Etlik Entegre Sağlık Kampusu 9 hastaneden oluşacak!

Dünyanın en büyük hastane projeleri arasında yer alan yaklaşık 3 bin 500 yatak kapasiteli Ankara Etlik Entegre Sağlık Kampusu'nun inşası için proje alanına mobil hazır beton üretim tesisi kurulacak.

Etlik Entegre Sağlık Kampüsü için saatte 900 ton beton üretilecek!

Ankara Etlik Entegre Sağlık Kampüsünde kullanılacak beton için, proje alanına yaklaşık 6 milyon liralık yatırımla mobil beton üretim tesisi kurulacak. Saatte 900 ton beton üretimi gerçekleştirilecek.

Ankara Etlik Hastane Sağlık Kampüsü için dev tesis kurulacak!

Dünyanın en büyük hastane projeleri arasında yer alan Ankara Etlik Entegre Sağlık Kampüsünde kullanılacak beton için proje alanına yaklaşık 6 milyon liralık yatırımla mobil hazır beton üretim tesisi kurulacak.

Balıkesir Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi projesi toplantısı 30 Temmuz'da!

Saper Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından Balıkesir Karesi'de yapılacak olan Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi Kapasite Artışı projesinin halkın katılımı toplantısı yapılacak.

İzmir'de Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi toplantısı 2 Haziran'da!

İzmir'in Tire İlçesinde bulunan Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi Kapasite Artışı projesine ilişkin ÇED toplantısı 2 temmuz'da yapılacaktır.

Ankara Etlik Entegre Sağlık Kampüsü 2019'da açılacak!

Sağlık Bakanlığı'yla "kamu özel sektör işbirliği" modeli kapsamında sözleşme imzalayan Türkerler Holding, Ankara Etlik, İzmir Bayraklı ve Kocaeli'nde sağlık entegre tesisi için yaklaşık 2.2 milyar euroluk bir yatırıma hazırlanıyor.

Silivri'de Koza Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi için halk toplantısı yapılacak!

İstanbul İli Silivri ilçesi sınırları içerisinde Koza Tarım Hayvancılık A.Ş. tarafından yapılması planlanan Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi Kapasite Artışı projesi ile ilgili ÇED toplantısı 14 Nisan 2015'te düzenlenecek.

Bolu'da Piliç Yetiştirme Tesisi projesi halk toplantısı 16 Nisan'da!

Vadi Tavukçuluk Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. tarafından Bolu'da Piliç Yetiştirme Tesisi projesi için 16 Nisan 2015 günü saat 14:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Etlik Piliç tesisi Karabük halk toplantısı Haberi

Etlik Piliç tesisi Karabük halk toplantısı

Safa Mamüller İç ve Dış Tic. Ltd. Şti. tafafından; Karabük İli, Eskipazar İlçesi, Tamışlar Köyü, Yücek Arkası mevkii, 132 ada, 5 nolu parsel üzerinde; Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi Kapasite Artışı planlanmaktadır. Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.


Toplantı Yeri: Tamışlar Köyü, köy odası

Toplantı Saati: 13:30

Toplantı Tarihi: 22/01/2015

Proje Sahibi: Safa Mamüller İç ve Dış Tic. Ltd....