28 / 03 / 2024

ETO TÜYAP Fuar Merkezi nerede

ETO TÜYAP Fuar Merkezi nerede

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ETO TÜYAP Fuar Merkezi ve Vehbi Koç Kongre Merkezi ile Eskişehir Kitap Fuarı'nın açılışına katıldı. Açılışta konuşan Varank, "Bu merkez 50 yıllık bir özlem. Elbette bu merkeze kavuşuyor olmamız bir tesadüf değil'' dedi.

Yapı fuarı-Turkeybuild için geri sayım başladı! 15 ülkeden 40’ın üzerinde yabancı katılımcı yer alacak!

Yapı Fuarı Direktörü Banu Keskin, Bu yıl 23 – 26 Mart tarihlerinde İstanbul’da TÜYAP Fuar ve Kongre merkezinde gerçekleştirilecek olan fuarla ilgili önemli bilgiler verdi. İşte o röportaj...

44. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul'da neler konuşulacak?

43 senedir Türk yapı sektörünün ve bölgesinin en büyük uluslararası buluşma alanı olan Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul, 23-26 Mart 2022 tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenleniyor.

43. Yapı Fuarı'nda Workindo'ya yoğun ilgi!

İnşaat sektörünün online pazaryeri ve kariyer platformu olan Workindocom, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Yapı Fuarı’nda yoğun ilgi gördü.

Yapı Fuarı - Turkeybuild Istanbul’da yapı sektörü masaya yatırıldı!

Bu sene 43. kez gerçekleştirilen Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul’un kapılarını 06 Nisan Salı günü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde açtı. 

Workindo Yapı Fuarı 2021'de yerini alıyor!

Workindo, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 6-9 Nisan 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 43. Yapı Fuarı’nda yerini alıyor.

500 milyar euroluk küresel demiryolu oyuncuları Eskişehir’e geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı desteği ile Modern Fuarcılık'ın düzenlediği Rail Industry Show Demiryolu Endüstrisi Altyapı ve Teknolojileri Fuarı, 02-04 Aralık 2020 tarihinde Eskişehir ETO TÜYAP Fuar Merkezi’nde düzenlenecek.

43. Yapı Fuarı-Turkeybuild 24 Ağustos'ta kapılarını açıyor!

Türkiye ekonomisinin taşıyıcı sektörleri için düzenlediği fuarlar ile her yıl binlerce yabancı yatırımcıyı yerli iş ortaklarıyla buluşturan Hyve Group, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde, 24 – 28 Ağustos 2020 tarihleri arasında 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’u düzenliyor...

TÜYAP Samsun 5. Mobilya Dekorasyon Fuarı sona erdi!

KOSGEB’in destek ve işbirlikleri ile 10 - 15 Mart tarihleri arasında TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi.

Türk Firmaları Suudi Arabistan Yapı Fuarı'nda! 

Orta Doğu ve Afrika’nın en prestijli inşaat platformu “The BIG 5” markası tarafından organize edilen The BIG 5 Saudi Cidde Yapı Fuarı, 8-11 Mart tarihlerinde gerçekleşecek. Fuara, Türkiye'den 25 firma katılacak...

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı başladı!

Girişin ücretsiz olduğu Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı kapılarını açtı. Fuar 16 Kasım'a kadar devam edecek...

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın açılıyor!

Ekonominin lokomotif sektörlerinden olan ve Tüyap tarafından Eskişehir’de bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın kapılarını ilk kez açacak.

İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı Yapı Fuarı 18 Haziran'da!

Dünyada ilk 5’te yer alan Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 18-22 Haziran tarihleri arasında 42’nci kez kapılarını açacak.

Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 18-22 Haziran'da düzenlenecek! 

Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 18-22 Haziran tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 

ETO TÜYAP Fuar Merkezi nerede Haberi

ETO TÜYAP Fuar Merkezi nerede

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Fuar Kongre Merkezi ve Vehbi Koç Kongre Merkezi'nin açılış törenine katıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, açılışta konuşan Varank, Eskişehir'in 50 yıllık rüyasını gerçeğe dönüştürmek için bir arada bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Kentin geniş kapsamlı ilk fuar ve kongre merkezini hizmete sunmanın sevinci içinde olduklarını kaydeden Varank, "Coğrafi açıdan ülkenin kavşak noktası olan Eskişehir, tarihsel anlamda da kültür ve eğitimde dünyanın kavşak noktalarından biridir. Yunus Emre, Nasreddin Hoca, Şeyh Edebali, Aziz Mahmud Hüdayi gibi ilim ve gönül erleri bu topraklarda yetişti. Şeyh Edebali'nin saçtığı tohum Osmanlı gibi bir cihan devletine dönüşüp, asırlarca hüküm sürdü. Yunus Emre'nin hikmetli sözleri, Nasreddin Hoca'nın bilgeliği sınırları ve asırları aşıp tüm dünyada karşılık buldu....