04 / 05 / 2024

Ets Ersoy Turistik Servisleri kimin

Ets Ersoy Turistik Servisleri kimin

Ets Ersoy Turistik Servisleri Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 200 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Turistik Doğu Ekspresi'nin ilk seferi için geri sayım başladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un yaptığı girişimlerle dünyanın en güzel ilk 4 tren rotasından birinde sefer yapan Doğu Ekspresi'nin yanı sıra "Turistik Doğu Ekspresi" 29 Mayıs tarihindeseferlere başlayacak.

Nuri Ersoy: Turistik Doğu Ekspresi'ni hizmete sunuyoruz!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, ''Turistik Doğu Ekspresi'ni hizmete sunuyoruz. Yeni hedefimiz ise Türkiye'de tren turizminin popülaritesini artırmak ve bu konsepti başka şehirlerimize de yaymak" şeklinde konuştu.

Turistik Doğu Ekspresi'nde ilk sefer günü belli oldu!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 25 Şubat'ta yaptığı açıklamasında, "Doğu Ekspresi amacı dışında kullanılıyor" diyerek turizme hizmet edecek yeni bir treni hizmete alacaklarını açıklamıştı. "Turistik Doğu Ekspresi" ilk seferini 29 Mayıs'ta yapacak.

Ets Ersoy Turistik Servisleri Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Ets Ersoy Turistik Servisleri Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 200 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Nevşehir Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ne 500 metre menfez döşeniyor!

Nevşehir Kalesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde oluşturulan yeni yaşam alanında, yağmur ve kar sularının akışının daha düzenli hale getirilmesi amacıyla 500 metre uzunluğunda menfezin yapımı devam ediyor.

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği toplantı düzenledi!

Antalya'nın Alanya ilçesinde turizmle bağlantılı oda ve dernek başkanlarının bir araya geldiği ve turizm sektöründeki problemlerin tartışıldığı ikinci toplantı, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği'nde (ALTİD) yapıldı.

Burcu Esmersoy ETS Tur'un reklam yüzü oldu!

Burcu Esmersoy ETS Tur'un reklam yüzü oldu. 2015 erken rezervasyon dönemini Burcu Esmersoy’un reklam yüzü olduğu ‘Tatil Yağmuru Yarışması’ ile başlatan Etstur, yüzde 45 indirim sunuyor.

Beyazıt Kapalıçarşı Dünyada en çok ziyaret edilen turistik yer oldu!

Dünya Turizm Örgütü tarafından yayınlanan 'en çok ziyaret edilen turistik yerler' listesinde İstanbul Bayezit'teki Kapalıçarşı birinci sırada yer aldı. Kapalıçarşı'yı yılda 91 milyon 250 bin kişi ziyaret ediyor...

ETS Tur Yurtiçi Turlar Müdürü Suat Özbek: 2015 Türk turistin yılı olacak!

2015'ten de bir hayli umutlu olduklarını söyleyen ETS Tur Yurtiçi Turlar Müdürü Suat Özbek, "2015 Türklerin yılı olacak" dedi. 2014'te hedefler büyük ölçüde yakalanırken 2015'te de aynı yüksek performans bekleniyor.

Tarihi Odunpazarı Bölgesi Turistik Gelişim Projesi, Proje Ödülü kazandı!

Türkiye Tarihi Kentler Birliği’nin düzenlediği, ‘Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje Uygulamalarını Özendirme Yarışması’nda, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Tarihi Odunpazarı Bölgesi Turistik Gelişim Projesi’, Proje Ödülü'nü kazandı.

1962 yılında Galata Kulesi turistik kule olacakmış!

1962 yılında Galata Kulesi restore edilecekmiş. Kule, Türkiye'nin Eyfel'i olacakmış. Kule restore edilerek içinde çay salonu, turistik eşya satan yerler inşa edilecekmiş. Bu iş için bir milyon liraya ihtiyaç duyulmuş.

Mehmet Akif Ersoy Külliyesi İmam Hatip Lisesi 2016 yılında tamamlanacak!

Samsun İl Milli eğitim Müdürü Aytekin Girgin, yapımı devam eden Mehmet Akif Ersoy Külliyesi İmam Hatip Lisesi’nin inşaatı tamamlandığında 2 bin 500 öğrenci kapasitesi ile Karadeniz’in en büyük İmam Hatip Lisesi olacağını söyledi.

Bülent Ersoy iş makinesi yatırımlarını büyütüyor!

İş makinaları sektörüne ciddi yatırım yaptığı bilinen sanatçı Bülent Ersoy'un son dönemde büyük talep gören kule vinç sahibi olduğu da öğrenildi. Ersoy'un 22 iş makinesi bulunuyor.

Ets Ersoy Turistik Servisleri kimin Haberi

Ets Ersoy Turistik Servisleri kimin

Ets Ersoy Turistik Servisleri Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 200 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Ets Ersoy Turistik Servisleri Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi konusu:
Yurt dışından veya yurt dışana kara deniz ve hava ulaştırma araçları ile münferit veya gruplar halinde gezi, eğlence spor kongre konferans ve benzeri organizasyonları yapmak.Bu organizasyonunu içinde yeralan yerli ve yabancı konuklara otel,motel,tatil köyü kampinglerde ağırlamak ve başka turizm acentaları tarafından tertip edilen turlar ve organizasyonları yurtiçinde ve yurtdışında gerçekleştirmek İşletme amaç ve konusunun gerçekleştirilmesi için menkul ve gayrimenkul iktisap etmek iktisap ettiği menkul ve gayrimenkullerin ihtiyaç fazlasını başkalarına devir etmek bunların üzerinde ipotek vesair ayni haklar tesis etmek kiraya vermek başkalarının tesis ve menkulve gayrimenkulleri üzerinde hak ve alacakların temini için yani şahsi...