26 / 04 / 2024

ets tur Maxx Royal Kemer Resort Spa oteli ne zaman açılacak

ets tur Maxx Royal Kemer Resort Spa oteli ne zaman açılacak

Etstur, yeni yatırımıyla klasik tatil anlayışını değiştirmeye hazırlanıyor. Etstur Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy, Antalya Kemer'de hayata geçirdikleri Maxx Royal oteli haziran ayında hizmete açacaklarını söyledi...

ETS Grup'un ilk konut projesi Caja Maxx Royal satışta! Bodrum'a 84 yeni konut geliyor!

Caja Maxx Royal, Bodrum’un en özel koylarından biri olan Hebil Koyu’nda ETS Grup tarafından hayata geçiriliyor. ETS Grup'un ilk konut projesi olan Caja Maxx Royal satışa çıktı. İşte Caja Maxx Royal konut fiyatları...

Maxx Royal Bodrum Oteli'nin ÇED toplantısı yapıldı!

ETS Grup tarafından yapılması planlanan Maxx Royal Bodrum Oteli için Çevresel Etki Değerlendirme bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya bölgede yaşayanlar katılarak projeyle ilgili itirazlarını dile getirdiler.

Özışık Güvenlik Sistemleri Danışmanlık Temizlik Bina Tesis Yön.Ve Tur.Org.Hiz.Anonim Şirketi kuruldu!

Özışık Güvenlik Sistemleri Danışmanlık Temizlik Bina Tesis Yön.Ve Tur.Org.Hiz.Anonim Şirketi Ayhan Işık tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tum İçtur Kiralama Yönetim Ve İşletme Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tum İçtur Kiralama Yönetim Ve İşletme Hizmetleri Anonim Şirketi Orhan Hallik, Serhat Çeçen, Haluk Kalyoncu, Ahmet Talha Kaya ve Ahmet Mutlu ortaklığında 10 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Öz Melid Yapı İnşaat İnşaat Malz. Elek.Elektr.Bil.Tek.İp.Teks.Orm.Ür. Ak.Haf.Tur.San.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Öz Melid Yapı İnşaat İnşaat Malz. Elek.Elektr.Bil.Tek.İp.Teks.Orm.Ür. Ak.Haf.Tur.San.Tic.Limited Şirketi Fatih Soğancı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Genç Tur İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Genç Tur İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Yusuf Tavaşı tarafından 10 milyon 796 bin 400 TL sermaye ile bugün kuruldu.

Emin Üstün: 15 Temmuz birliğin zaferi olmuştur!

Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün; “Milletimize yapılan hain saldırı neticesinde milletimiz ve dahi tüm dünya görmüştür ki; bir toplum el ele verdiği takdirde üstesinden gelemeyeceği şey yoktur. Unutulmamalıdır ki 15 Temmuz, birliğin zaferi olmuştur.” dedi.

Business İstanbul’un bir bloğunu ETS Tur satın aldı!

Yatırım değeri 1.5 milyar TL olan ve 6 bloktan oluşan Türkiye’nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul’un C bloğu, Türkiye’nin önde gelen tur operatörü ETS Tur tarafından yeni yönetim merkezi olmak üzere satın alındı.

Nevbahar Gayrimenkul Yatırım Danış. Ve İnşaat Proje Tur.Tarım.Çevresel Ürünler Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Nevbahar Gayrimenkul Yatırım Danış. Ve İnşaat Proje Tur.Tarım.Çevresel Ürünler Şirketi Şişli Şubesi bugün 750 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Dizdar Tur Turizm İnşaat Taahhüt Tekstil ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Pendik Şubesi açıldı!

Dizdar Tur Turizm İnşaat Taahhüt Tekstil ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Pendik Şubesi, Nur Ali Polater Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Pendik'te açıldı.

Royalty Tur Turizm Servis Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royalty Tur Turizm Servis Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Emre Ay ve İsmail Şilan ortaklığında kuruldu.

Eser Seyahat ve Tur Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Eser Seyahat ve Tur Organizasyon Limited Şirketi, Yusuf Ak ve İlker Kazancı ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 22 Haziran'da Esenyurt, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Göl İletişim Madencilik Elektrik İnşaat Tem.Gıda Tar.Tur.Pet.Kuyum. San.Tic.Ltd.Şti.2 Nolu İstanbul Şb. açıldı!

Göl İletişim Madencilik Elektrik İnşaat Tem.Gıda Tar.Tur.Pet.Kuyum. San.Tic.Ltd.Şti.2 Nolu İstanbul Şb. Mehmet Salih Aslan Şube Müdürlüğü'nde 40 bin TL sermayeyle Kağıthane'de açıldı.

ets tur Maxx Royal Kemer Resort Spa oteli ne zaman açılacak Haberi

ets tur Maxx Royal Kemer Resort Spa oteli ne zaman açılacak


Etstur, haziranda açacağı Maxx Royal Kemer Resort & Spa ile 'dünyanın en iyi 10 resort'u arasına girmeyi hedefliyor.


Etstur, yeni yatırımıyla klasik tatil anlayışını değiştirmeye hazırlanıyor. Etstur Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy, Antalya Kemer'de hayata geçirdikleri Maxx Royal oteli haziran ayında hizmete açacaklarını söyledi. Yatırımın toplam bedelinin 310 milyon doları bulacağını belirten Ersoy, hedeflerinin dünyanın ilk 10 resort oteli arasına girmek olduğunu dile getirdi. Ersoy, yeni konseptin 'grand butik' olarak anılacağını vurguladı. 


SİZ SÖYLEYİN BİZ YAPALIM


Ersoy, tesisin Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu ülkelerindeki tatilcilerin yanı sıra Avrupa ülkelerinden de kaliteli misafirlerin ilgisini çekeceğini söyledi.  Ersoy, misafirlerin talep ettikleri yemekleri Maxx Royal Kemer’de dünyanın önde gelen şeflerine sahip kadrosuyla 'Siz söyleyin biz yapalım' slogonıyla kişisel servis anlayışını Türkiye’de ilk kez uygulanacağını dile...