25 / 04 / 2024

Avcılar Atatürk Stadyumu tur şirketine kiralandı!

Avcılar Atatürk Stadyumu tur şirketine kiralandı!

Avcılar Belediyesi tarafından Atatürk Stadyumu gelir getirsin diye bir tur şirketine kiraya verildi. Şirket alanda otomobil satışına başladı.



Avcılar Belediyesi, Avcılar’daki 12 amatör spor kulübünün maçlarını yaptığı Avcılar Atatürk  Stadyumu gelir getirsin diye bir tur şirketine kiraya verdi. 

Akşam Gazetesi'nden Ercan Öztürk'ün haberine göre, kiralamayı yapan şirket, 20 milyon liraya yapılan stadyumu modifiyeli araçların satıldığı açık oto pazarına dönüştürdü. Modifiyeli arabaların satışa sunulduğu alana gençler yoğun ziyarette bulundu.

Belediye tarafından Avcılar Belediye Stadyumu olan tesisin ismini değiştirilip, Atatürk Stadyumu oldu. Kapalı tribünlere “Atatürk” ismi yazıldı. Ancak dün çekilen fotoğraflarda Atatürk isminin kaldırıldığı dikkat çekti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’li belediyelerin katıldığı bir etkinlikte şu açıklamalarda bulunmuştu: ''İstanbul’un kimliği, görkemli tarihi yok olmuştur, ranta yenik düşmüştür. Kefes almak istiyorsanız CHP’li belediyelerin olduğu yerlere gideceksiniz. Kalktılar belediye başkanlarımıza saldırdılar ama halk sahip çıktı. Şehri rantiyeye teslim edenlere böyle bir saldırı yoktur. Rantla mücadele edenler için böyle bir risk vardır.''


Geri Dön