23 / 04 / 2024

Maxx Royal Kemer Resort&Spa haziranda açılıyor!

Maxx Royal Kemer Resort&Spa haziranda açılıyor!

Etstur, yeni yatırımıyla klasik tatil anlayışını değiştirmeye hazırlanıyor. Etstur Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy, Antalya Kemer'de hayata geçirdikleri Maxx Royal oteli haziran ayında hizmete açacaklarını söyledi...




Etstur, haziranda açacağı Maxx Royal Kemer Resort & Spa ile 'dünyanın en iyi 10 resort'u arasına girmeyi hedefliyor.


Etstur, yeni yatırımıyla klasik tatil anlayışını değiştirmeye hazırlanıyor. Etstur Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy, Antalya Kemer'de hayata geçirdikleri Maxx Royal oteli haziran ayında hizmete açacaklarını söyledi. Yatırımın toplam bedelinin 310 milyon doları bulacağını belirten Ersoy, hedeflerinin dünyanın ilk 10 resort oteli arasına girmek olduğunu dile getirdi. Ersoy, yeni konseptin 'grand butik' olarak anılacağını vurguladı. 


SİZ SÖYLEYİN BİZ YAPALIM


Ersoy, tesisin Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu ülkelerindeki tatilcilerin yanı sıra Avrupa ülkelerinden de kaliteli misafirlerin ilgisini çekeceğini söyledi.  Ersoy, misafirlerin talep ettikleri yemekleri Maxx Royal Kemer’de dünyanın önde gelen şeflerine sahip kadrosuyla 'Siz söyleyin biz yapalım' slogonıyla kişisel servis anlayışını Türkiye’de ilk kez uygulanacağını dile getirdi. Ersoy, “Japon, Vietnamlı, Meksikalı, İtalyan, Filipinli şefler ve en iyi Türk şeflerinden oluşan Maxx Royal Kemer uluslar- arası mutfak takımı ile alışılmışın dışında bir konseptle iddialı bir şekilde çıkacak. Ayrıca çocuklar ve diyeti olan konuklar için de özel yiyecek hizmeti olacak. Tesisteki bir restoran ise denize nazır bir noktada sadece villa misafirlerini ağırlayacak” dedi.  


HER ODAYA 3 PERSONEL


Ersoy, tesisi şöyle anlattı: “Tesis, 800 metre uzunluğundaki eşsiz güzellikteki özel sahil ve birbirinden muhteşem 3 ayrı koya sahip. Projede, 6 ayrı tipte 74 villa, en az 105 metrekarelik 84 rezidans odası ve tamamı süitlerleden oluşan toplam 285 oda bulunuyor. Odabaşına üç personel düşecek.”  



Bülent Şanlıkan/Akşam


Geri Dön