28 / 03 / 2024

Euro Alış Satış verileri 1 temmuz 2022

Euro Alış Satış verileri 1 temmuz 2022

Ekonominin gündeminde bugün yine döviz kurları var. Euro kurunun kaç TL olduğunu merak eden yatırımcılar son dakika grafiğini yakından takip ediyor. Peki euro/TL ne kadar? Euro kaç TL? 1 Euro kaç TL? İşte son dakika euro kuru...

Bugün 1 dolar 30,62 TL oldu! Dolar yükseliyor! 3 Şubat 2024 dolar/TL alış satış fiyatı

3 Şubat dolar kuru hafta sonunun ilk gününde yüzde 0,15 artışla 30,62 TL'den işlem görüyor. Dolar yükselmeye devam ediyor. 3 Şubat 2024 dolar/TL alış satış fiyatı.

Dolar ne kadar, kaç TL? 31 Ocak 2024 dolar kuru alış satış fiyatı!

Amerika Merkez Bankası faiz kararı öncesi dolar kuru aşağı yönlü hareket ediyor. Dolar ne kadar, kaç TL? 31 Ocak 2024 dolar kuru alış satış fiyatı.

Dolar yükseliyor! 1 dolar bugün kaç TL? Bugün dolar/TL ne kadar oldu? 16 Ocak 2024 dolar alış satış fiyatı

Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününe yükselişle başladı. Yukarı yönlü hareket eden dolar kuru bugün ne kadar? 1 dolar kaç lira? 16 Ocak 2024 dolar alış satış fiyatı.

Dolar rekor tazeledi! 1 dolar bugün kaç TL? Dolar kaç lira? 28 Kasım Salı dolar alış satış fiyatı!

Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününde rekor tazeledi. Son üç aydır yükselişe geçen dolar bugün de yükselemeye devam ediyor. 1 dolar bugün kaç TL? Dolar kaç lira? 28 Kasım Salı dolar alış satış fiyatı.

Dolar 29 liraya tırmanıyor! Bugün dolar alış satış fiyatı ne kadar? 23 Kasım Perşembe dolar ne kadar oldu?

Dolar/TL kurunda sınırlı yükseliş devam ediyor. Haftanın dördüncü işlem gününde dolar kuru 29 lira rekoruna doğru tırmanıyor. Peki dolar alış satış fiyatı bugün ne kadar oldu? Dolar kaç lira? 23 Kasım 2023 dolar/TL kuru.

Dolar ne kadar oldu? Euro/TL bugün kaç TL? 13 Kasım Pazartesi döviz kurları

Dolar ve euro kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Güncel dolar ve euro kuru alış satış fiyatı araştırılıyor. Peki dolar bugün ne kadar oldu? Euro bugün kaç lira? 13 Kasım Pazartesi dolar/TL kuru.

Dolar rekor tazeledi! 7 Kasım Salı dolar ne kadar? Son dakika dolar alış satış fiyatı

Dolar/TL kuru haftanını ikinci işlem gününde yükselerek yeni rekorunu kırdı. Peki bugün dolar ne kadar? Dolar kaç lira? Güncel dolar alış satış fiyatı kaç TL?

1 dolar ne kadar? 14 Ekim Cumartesi dolar kaç lira? Güncel dolar alış satış fiyatı!

14 Ekim Cumartesi dolar/TL kuru yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyen vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Dün 27,79 liradan kapanış yapan dolar/TL kuru bugün ne kadar oldu? 14 Ekim Cumartesi dolar alış satış fiyatı.

10 Ekim Salı canlı euro/TL kuru! Euro ne kadar? Euro/TL alış satış fiyatları

Euro fiyatları, yatırımcılar ve euro alıp satmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Vatandaşlar ''euro bugün ne kadar? Euro/TL kuru kaç lira? 10 Ekim euro kaç lira?'' sorularını araştırıyor. İşte 10 Ekim Salı canlı euro/TL kuru...

9 Ekim Pazartesi dolar ne kadar? Bugün dolar kaç lira? Dolar alış satış fiyatı

Geçtiğimiz hafta 27,70 TL ile yeni rekora imza atan dolar/TL kuru güne düşüşle başladı. 9 Ekim Pazartesi dolar ne kadar? Bugün dolar kaç lira? Dolar alış satış fiyatı...

Bakanlık, otomobil piyasasında devrim gibi düzenleme için düğmeye bastı! Al-satçılara ve bayilere göz açtırılamayacak!

Ticaret Bakanlığı, araç satışlarıyla ilgili kapsayıcı bir ‘çatı’ yönetmelik için harekete geçti. Kasım ayında yürürlüğe girmesi beklenen yönetmelikle ‘Al-satçı’lara ve tüketiciyi mağdur eden bayilere göz açtırılmayacak.

Euro 29 TL'yi geçti! 30 Eylül Cumartesi euro/TL ne kadar? Güncel euro alış satış fiyatı...

Döviz kurlarında hareketlilik hafta sonunun ilk gününde de devam ediyor. Dolar güne 27,42 TL'den başlarken, euro 29 TL'yi geçti. İşte 30 Eylül 2023 euro alış satış fiyatı...

Dolar/TL kuru bugün 27,50 TL sınırına dayandı! 29 Eylül 2023 dolar/TL alış satış fiyatı ne kadar?

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününde yükselişe geçerek 27,50 TL sınırına dayandı. Peki 29 Eylül 2023 dolar/TL alış satış fiyatı ne kadar?

Euro Alış Satış verileri 1 temmuz 2022 Haberi

Euro Alış Satış verileri 1 temmuz 2022

Döviz fiyatları; hem yatırım amaçlı hem de yurt dışı harcaması olanların gündeminde olmaya devam ediyor. Dolar ve Euro fiyatları en çok araştırılanlar arasında yer alırken, alış ve satış verilerine göre anlık grafik takip ediliyor. Bu noktada; “1 Euro kaç TL, Euro düşer mi artar mı?” "Euro ne kadar oldu? Bugünkü döviz kuru Euro TL ne kadar?" sorularının cevaplarını merak ediyor. İşte döviz kuru, 1 Haziran 2022 Euro fiyatları, alış ve satış verileri...

Haftanın son işlem gününde döviz kurları yakından takip edilmeye devam ediyor. Piyasalar milyonlarca kişi tarafından yakından takip edilirken bugün euro kurunun kaç TL olduğu araştırılıyor. Peki bugün piyasalarda neler oluyor?  Euro bugün kaç TL oldu? Euro bugün ne kadar? İşte son dakika euro kuru 1 Temuz...