29 / 03 / 2024

ev kredi faiz oranlarının düşmesi

ev kredi faiz oranlarının düşmesi

Mesken almak için konut kredisi kullanan kimseler, kredi kullandıkları faiz oranlarından daha düşük faiz oranları ile karşılaşabiliyor. Peki, konut kredisi faiz oranları düşerse ne olur? Konut kredisi yeniden yapılandırılabilir mi?

Borcu olanlar Yapı Kredi, Akbank, Garanti ve İş Bankası'nın kapısını tıklattı! Mart 2024'te en düşük faiz hangi bankada?

Altın, dolar ve Euro'da rekor üstüne rekor gelirken, bankaların kredi faiz oranları da pek çok kişi tarafından merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki bankların kredi faiz oranlarında son durum ne? En düşük faizi hangi banka veriyor? 

Konut fiyatları seçimden bugüne dolar bazında yüzde 15 düştü! Ev satan çok, alan yok...

Konut fiyatları düşmeye başladı. Piyasa durgunlaşırken vatandaşlar yüksek kredi faiz oranları ve ekonomik koşullardan dolayı ev sahibi olamıyor. Peki konut piyasasındaki düşüş devam edecek mi; ev fiyatları ne olur?

750 bin TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? İşte Ziraat, Akbank, İş Bankası, ING ve Yapı Kredi faiz oranları!

Ziraat Bankası, Akbank, İş Bankası, ING ve Yapı Kredi konut kredisi faiz oranlarını peş peşe açıkladı. Peki 750 bin TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar?

Kredi faizleri değişti! İşte Aralık 2023 konut, taşıt ve tüketici kredisi faiz oranları!

Aralık ayının ortalarına yaklaştığımız şu günlerde pek çok banka da kredi faiz oranlarında değişikliğe gitti. İşte Aralık 2023 konut, taşıt ve tüketici kredisi faiz oranları...

Faiz oranları uçtu, krediye ulaşamayan vatandaş konuttan vazgeçti!

Kredi faiz oranlarının artması konut sektörünü derinden sarstı. Konut kredi faiz oranları yüzde 3,59'u geçiyor. Bu durumda kredi alamayan vatandaşlar ev almaktan vazgeçti.

Kredi çekmek isteyenler dikkat! Ticari, ihtiyaç ve mevduat faizlerinde son dakika! O kredide faiz yüzde 50'in üzerinde!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nın politika faizini beş defa peş peşe yükseltmesinin etkileri kredi faizlerini yükseltti ve o kredide faizler yüzde 50'in üzerine yükseldi. Peki ihtiyaç, ticari ve mevduat faizleri ne oldu? İşte güncel kredi faiz oranları...

Ev alacaklara kredi şoku! Bir ev alan iki ev parası faiz ödüyor: 2.4 milyon TL kredinin aylık taksiti en az 72 bin TL!

Konut kredilerinde aylık maliyet de resmen fırladı. Artık bir konut alan vatandaş, iki ev parasını da bankaya faiz şeklinde ödüyor. İşte ayrıntılar...

Ev almak isteyen herkes baksın, rakamlar sil baştan yeniden hesaplandı: 1 milyon TL konut kredisi faiz oranı ne kadar? 

Bankaların konut kredi musluklarını kısması, kredi faiz oranlarının yükselmesi ve ev fiyatlarının artması yeni ev almanın hayalini bile kurduramıyor. Bankalardan kredi çekmek isteyenler ise kredi faiz oranlarının ne kadar olduğunu merak ediyor.

Ev alacaklara faiz uyarısı: 1 milyon TL konut kredisi yeni taksit tablosu! Faizler tek tek değişti! 

Konut kredisi çekerek ev sahibi olmak isteyenler bankaların faiz oranlarını merakla araştırıyor. Peki 1 milyon TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? Hangi bankada ne kadar faiz var? İşte ayrıntılar...

Merkez Bankası faiz artışı: Kredi faizleri ikiye katlandı, ne olacak?

Merkez Bankası'nın politika faizini yüzde 8,5'ten yüzde 25'e yükseltmesi sonucunda, kredi faiz oranlarında büyük bir dalgalanma yaşandı. Özellikle seçim öncesinde yüzde 20 oranında olan taşıt kredi faizleri, yüzde 46'ya fırlayarak iki katından daha fazla artış gösterdi. 

Bankalar kredi faiz oranlarını sil baştan yeniledi! İşte banka banka kredi faiz oranları...

İhtiyaç kredisi faiz oranlarının düşüp düşmeyeceği vatandaşlar tarafından sorgulanan konular arasında yer alıyor. Kredi faiz oranları ev, araba ve ihtiyaç kredisi çekmek isteyenler tarafından merak ediliyor.

Bu bankalar 36 ay vadeli 50 bin lira kredi veriyor! İşte bankaların ihtiyaç kredi faiz oranları...

Bankaların ihtiyaç ve tüketici kredi tutarları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Nisan ayına girmemizle birlikte bankalardan yeni kampanya açıklamaları gelmeye devam ediyor. Bankalar ödeme takvimine ilişkin ayrıntıları internet şubeleri üzerinden paylaşıyor. İşte bankaların ihtiyaç kredi faiz or

Sıcak gelişme… İşte tüm bankaların yeni kredi faiz oranları

Bankalardan iddialı bir faiz hamlesi geldi. Şubat ayında gelen bu flaş hamle; taşıt, ev ve ihtiyaç kredilerinde görüldü. Bankaların faiz oranları şöyle…

ev kredi faiz oranlarının düşmesi Haberi

ev kredi faiz oranlarının düşmesi

Konut kredisi faiz oranları düşerse ne olur?

Bir ev sahibi olmak isteyen kimseler, bankaların diğer kredi türlerine oranla düşük faizli ve uzun vadeli kredi ürünleri olan konut kredilerinden faydalanabiliyor.


Konut kredisi kullanılması için, başvuru yapan kimsenin ve kredi kullanılmak istenen meskenin aranan koşullara uygun olması gerekiyor. Aksi halde yapılan konut kredisi başvuruları onaylanmıyor.


Başvurusu onaylanan tüketicilere bir ödeme planı hazırlanıyor. Ödeme planı dahilinde toplam borç ve taksit süresi ile borca eklenen kredi faizleri belirtiliyor.


Bu şekilde mesken almak için konut kredisi kullanan kimseler, kredi kullandıkları faiz oranlarından daha düşük faiz oranları ile karşılaşabiliyor.


Peki, konut kredisi faiz oranları düşerse ne olur? Konut kredisi yeniden yapılandırılabilir mi?


Konut kredisi faiz oranlarının düşmesi ile, kredi tüketicileri mevcut borçları yapılandırabiliyor. Refinansman olarak da bilinen bu işlem ile ödenmekte...