26 / 04 / 2024

ev ve araba kampanyası miller yapı

ev ve araba kampanyası miller yapı

Çanakkale'de yaptıkları lüks konut inşaatının Mart 2015'de teslim edileceğini belirten Miller Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Can Mildon, yeni yılın sürpriz kampanyasını açıkladı.

Kredi ile konut ve araba almak hayal oldu! 400 bin TL kredinin geri ödemesi 1 milyon lirayı aşıyor!

Banka kredilerinde yükseliş devam ediyor. Kredi ile ev ve araba sahibi olmak isteyenler ise yüksek faizler altında resmen eziliyor. 400 bin liralık kredinin geri ödemesi şu anda 1 milyon lirayı aşıyor.

Konya'da ev satıp Finlandiya'dan müstakil ev ve araba alınır mı? 12 kat şişirilen ev balonu bir patlarsa, tam patlayacak

Türkiye'deki konut fiyatları ile yurt dışındaki konut fiyatları son günlerde sık sık karşılaştırılıyor. Konya'da ev satıp Finlandiya'dan müstakil ev ve araba alınır mı? İşte sosyal medyada gündem olan o video ve gelen yorumlar...

Ekonomist Hatice Kolçak: Ev, arsa ve araba almak hayal değil!

Ekonomist Hatice Kolçak, yatırımcılara seslenerek, ev, arsa ve araba almanın hayal olmadığını söyledi. İşte ayrıntılar...

Hangi hisseler 3 yıl sonra ev ve araba aldırır? Yatırımcılar aman dikkat!

3 sene sonra ev ve araba aldıracak hisseler sıralandı. Peki bu ne kadar mantıklı? Kaç lira yatırım yapmak gerekiyor? Vatandaşlar ne diyor? İşte 177,9 bin takipçili Finansal Broker olan Efe Yakup Karahanlı'nın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Ev ve araba almak için bekleyenler hazır olun! 2024'te piyasaları neler bekliyor?

Ekonomist Ramazan Kurtoğlu, yatırımcılar başta olmak üzere ev ve araba almak isteyenleri uyararak 2024 yılında piyasalarda neler olacağını açıkladı.

TOKİ açıkladı! Ev ve arsaların değeri katlanacak...

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yeni konutları dikeceği yerleri açıkladı. Buna göre belirtilen bölgelerde arsası olanlara bu yeni proje ile beraber ev ve arsa fiyatlarının değerlenmesi gündeme geldi. İşte yeni konutların yapılacağı yerler ve haberin detayları...

Yurt dışında ev ve arsa almayı düşünenler dikkat! Hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz!

Emlak ve yatırım danışmanı Mert Başaran resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yurt dışında ev ve arsa alırken dikkat edilmesi gerekenleri kaleme aldı.

Ev, tarla ve araba alanların kar tartışmasına son nokta: Satış yoksa fiyat yok, kar yok!

Elinde birikmiş parası olan yatırımcılar tercihini ev, tarla ve araba gibi yatırım araçlarından yana kullanırken, ne kadar kar ettiklerini de hesaplamadan geçemiyor. Yatırımcıların yatırımları için biçtikleri değerler ise gerçekten doğru mu? tartışılıyor.

İzmir'deki taşkında bini aşkın ev ve iş yeri etkilendi! 25 bin TL'lik katkı sağlanacak!

İzmir'de meydana gelen kuvvetli yağışlardan sonra deniz taştı. Bu kapsamda İzmir'deki taşkında bini aşkın ev ve iş yeri etkilendi. Hasar tespit çalışamalarından sonra vatandaşlara 25 bin TL'lik katkı sağlanması planlanıyor.

Vatandaşın ev alma umudu dip seviyede!

Tüketici Güven Endeksi verilerine göre vatandaşın ev ve araba alma umudu dip seviyede. Otomobil alma beklentisi ise konuttan sonra en düşük ikinci değeri aldı.

Ev ve araba alacaklara uzmanlardan uyarı! Ürünü görmeden sakın kapora yatırmayın!

Dijital platformların yayğınlaşması kolaylık sağlarken dolandırıcılık vakalarını da tetikliyor. Uzmanlar bu tarz uygulamalardan ev ve araba alacakları uyardı.

Milli emlak, o ilde yüzde 20 indirimli 3 kargir ev ve arsasını satacak!

Milli Emlak Müdürlüğü, Hakkari’de 3 adet kargir ev ve arsasını satışa çıkardı. Arsaların satışı için 28 Kasım’da açık teklif usulüyle ihale düzenlenecek.

Ev ve araba alacaklar aman dikkat: Sahte tapu ve kimlikle dolandırıcılık yapan örgüt çökertildi!

İçişleri Bakanı Yerlikaya, sahte tapu ve kimlikle, sahibi olmadıkları  konut ve arabaları satmaya çalışan, silah ticareti yaptığı belirlenen suç örgütünün çökertildiğine ilişkin açıklama yaptı. İşte ayrıntılar..

ev ve araba kampanyası miller yapı Haberi

ev ve araba kampanyası miller yapı

Mildon: "2015 yılını heyecanla bekliyoruz. Müşterilerimize güzel bir yeni yıl sürprizi yaşatmak istiyoruz. 2015'e evleriyle beraber yeni arabaları ile girmeleri için bir kampanya başlattık. Çanakkale Boğazında yükselen MillerStyle projemiz söz verdiğimiz gibi Mart 2015'de teslim edilmiş olacak.Havuzu, saunası,spa, çocuk parkı gibi zengin sosyal donatılara sahip konutlarımızdan 4+1, 5+1 ve 6+1 olanlardan ev alacak müşterilerimize Fiat 500 L marka otomobili hediye ediyoruz" dedi.

Lüks konutlardan sadece 12 adet kaldığını vurgulayan Mildon sözlerini şöyle tamamladı: "Çanakkale'ye yakışan kaliteli ve lüks daireleri ile Fiat marka araca birlikte sahip olacaklar. Herkesi MillerSytle'a...