29 / 03 / 2024

eval inşaat bahçeşehir a plus proje

eval inşaat bahçeşehir a plus proje

Eval İnşaat, Bahçeşehir bölgesinde A plus bir proje geliştiriyor. 870 konut ve 20 ticari alandan oluşacak proje, bölgenin en büyük yatırımları arasında öne çıkıyor.

Bahçeşehir Yapı Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Yapı Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Abdurrahman Telli tarafından kuruldu.

Mevsim İstanbul müstakil villa projesi Bahçeşehir'de inşa edilecek! İşte villa özellikleri ve fiyatları

Sarılar Grup, Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesini hayata geçirdi. 50 bin metrekare alana inşa edilecek villaların fiyatı ve özellikleri açıklandı. İnşaatı biten villalar 2024 yılının aralık ayında teslim edilecek.

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bahçeşehir Şubesi açıldı!

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bahçeşehir Şubesi Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Suat Yördem tarafından açıldı.

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçeşehir Şubesi açıldı!

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçeşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 32 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Melik tarafından kuruldu. açıldı.

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçeşehir Şubesi açıldı!

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçeşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 32 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Melik tarafından kuruldu. açıldı.

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi inşaatında sona gelindi!

Başakşehir’in ilk fen lisesinin içerisinde yer aldığı Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi’nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dev külliyenin inşaatının Mayıs ayında tamamlanması bekleniyor.

Bahçeşehir Eğitim Kurumları Serik Kampüsü'nün inşaatı başladı!

Bahçeşehir Eğitim Kurumları Serik Kampüsü inşaatı başladı. Kampüsün önümüzdeki yıl başında tamamlanacağı ve 2021 yılının ilk aylalarından sonra faaliyete geçeceği açıklandı.

Bahçeşehir Göleti'nde inşaat ruhsatı iptal edildi!

Yıllardır tartışma konusu olan Bahçeşehir gölet bölgesindeki lokanta, kafeterya, mağaza ve ofis inşaatının ruhsatları mahkeme kararı ile iptal edildi.

Bahçeşehir Yeryüzü Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Yeryüzü Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Kerim Turan tarafından kuruldu.

Bahçeşehir Üniversitesi'nde inşaat durdu! İşte nedeni!

Beşiktaş'taki Bahçeşehir Üniversitesi Güney Kampüsü'nde bulunan inşaat alanında tarihi kalıntılar tespit edildi ve inşaat durdu...

Bahçeşehir Göleti'nde inşaat durdurulmalı!

Bahçeşehir-Ispartakule ve Boğazköy halkının ellerinden alınan spor ve park kamu alanları için sürdürdükleri mücadelede haklılıkları bir kez daha Danıştay 13.Daire Mahkemesince onandı. 

Bahçeşehir Gölet’teki inşaat çalışmaları doğal yaşamı etkiledi!

Bahçeşehir Gölet’teki inşaat çalışmaları nedeniyle çevredeki doğal yaşam etkilendi. Bölgede yuvası olan oluklu kertenkeleler, sokaklara çıkmaya başladı.

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metrosunun inşaatı başlıyor!

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metro hattının inşaatı başlıyor. Hat tamamlandığında Esenyurt ve Mahmutbey arasındaki yolculuk süresi 25 dakikaya inecek.

eval inşaat bahçeşehir a plus proje Haberi

eval inşaat bahçeşehir a plus proje

Beylikdüzü ve Büyükçekmece'de yaptığı birçok proje ile adından söz ettiren Eval İnşaat, şimdi de Bahçeşehir bölgesine yeni bir projeye başlıyor. Firma, Bahçeşehir bölgesinde A plus bir proje geliştiriyor. 870 konut ve 20 ticari alandan oluşacak proje, bölgenin en büyük yatırımları arasında öne çıkıyor. 43 bin metrekarelik alan üzerinde yükselecek proje, Kanal İstanbul, 3. Havalimanı, 3. Köprü, Kuzey Marmara Otoyolu ve metronun bulunduğu mega yatırımların çevrelediği bir noktada konumlanıyor. Proje, bünyesinde ticari üniteleri ve AVM'siyle de öne çıkacak. 


Eval İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aydın Arvas; "Müşterilerimize kaliteli bir yaşam alanı sunarken, karlı bir yatırıma da imza atmalarını amaçlıyoruz. Bütün projelerimizde kalite ve güvenliği ön planda tutuyoruz. Bahçeşehir'de hayata geçireceğimiz proje, bölgeye değer ve prestij kazandıracak. Konut, ticari alan ve AVM'den...