16 / 04 / 2024

Eval İnşaat

Eval İnşaat

İstanbul Beylikdüzü ve Büyükçekmece'de pek çok proje hayata geçiren Eval İnşaat, Bahçeşehir'e komşu Bahçekent bölgesinde 'Evalpark İstanbul' projesi için çalışmaları tamamladı, inşaata başladı. İşte ayrıntılar...

Eval İnşaat'ın A plus projesi Eylül'de başlayacak!

Eval inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aydın Arvas, bölgenin en büyük yatırımlarından birine imza atacaklarını belirtti. Projenin Eylül ayında başlanması planlanıyor.

Eval İnşaat Bahçeşehir'de A plus bir proje geliştiriyor!

Eval İnşaat, Bahçeşehir bölgesinde A plus bir proje geliştiriyor. 870 konut ve 20 ticari alandan oluşacak proje, bölgenin en büyük yatırımları arasında öne çıkıyor.

Eval İnşaat Bahçeşehir'de A plus projesiyle gelişecek!

Eval İnşaat'tan Bahçeşehir'e yeni A plus proje Beylikdüzii ve Büyükçekmece'de yaptığı birçok proje ile adından söz ettiren Eval İnşaat, şimdi de Bahçeşehir bölgesine yeni bir projeye başlıyor.

Eval İnşaat'tan Bahçeşehir'e yeni A plus proje!

Beylikdüzü ve Büyükçekmece'de yaptığı birçok proje ile adından söz ettiren Eval İnşaat, şimdi de Bahçeşehir bölgesinde yeni projeye başlıyor. AVM'yi de kapsayan projeye Eylül'de başlanacak

Eval İnşaat için iflas kararı verildi! Alacaklılar toplantısı 10 Ekim'de!

Bugüne kadar binlerce konut inşa eden ve Esenyurt'tra hayata geçirdiği 1.300 konutluk Eval Park ile gündem olan Eval İnşaat için iflas kararı verildi. İşte ayrıntılar... 

Eval İnşaat'a iflas davası açıldı!

2004 yılında Beylikdüzü’nde kurulan Eval İnşaat hakkında Medet Anlı tarafından iflas davası açıldı. Davanın yargılaması 30 Aralık 2020 günü saat 09:55'e bırakıldı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Eval İnşaat'tan Esenyurt'a 794 konut! Yeni Proje!

Eval İnşaat, Esenyurt'ta 794 daire ve 19 dükkandan meydana gelen yeni projesine başlıyor. Projede daire teslimlerinin 2019'da yapılması planlanıyor..

Evalpark İstanbul yatırımcısına yüzde 20 kazandırdı!

Avrupa yakasında geliştirdiği nitelikli projelere imza atan Eval İnşaat, Bahçeşehir’e komşu Esenkent’te hayata geçirdiği Evalpark İstanbul projesinde yatırımcısına yüzde 20 kazandırdı.

Evalpark İstanbul satışta! 230 bin 400 TL'ye 1+1 lüks daire!

Yaptığı yatırımlar ve hayata geçirdiği butik projelerle konut alıcılarından tam not alan ve yatırımcısına daima kazandıran Eval İnşaat, yeni projesi Evalpark İstanbul’u Çırağan Sarayında düzenlenen basın toplantısıyla lanse etti.

Eval Park basın toplantısı 26 Mayıs'ta!

Esenkent'te Eval İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Eval Park basın toplantısı 26 Mayıs Perşembe günü saat 10:00'da gerçekleşecek.

Evalpark İstanbul'da inşaat başladı!

İstanbul Beylikdüzü ve Büyükçekmece'de pek çok proje hayata geçiren Eval İnşaat, Bahçeşehir'e komşu Bahçekent bölgesinde 'Evalpark İstanbul' projesi için çalışmaları tamamladı, inşaata başladı. İşte ayrıntılar...

Evalpark İstanbul'da ön talep toplanıyor! Mart'ta satışta!

Eval İnşaat’ın merakla beklenen projesi Evalpark İstanbul, Bahçeşehir’e komşu Bahçekent bölgesinde hayata geçiyor. İnşa çalışmalarının başladığı projede Eval İnşaat, Mart ayında düzenlenecek lansman öncesi ön talep toplanmaya başladı.

Yüksel Konakları'nda anahtar teslimleri Mayıs 2016'da!

Eval İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde 6 bin metrekare inşa edilen Yüksel Konakları projesi 8 blokta 120 daireden meydana geliyor.

Eval İnşaat Eval Park teslim tarihi!

Daire fiyatlarının 250 bin TL'den başladığı Eval Park projesi 43 bin metrekare arsa alanında yükseliyor. Eval İnşaat Eval Park teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlendi.

Eval İnşaat Bahçeşehir'de yeni projeye imza atacak!

Beylikdüzü ve Büyükçekmece'de yaptığı birçok proje ile adından söz ettiren Eval İnşaat, şimdi de İstanbul'un sürekli değer kazanan Bahçeşehir bölgesine yepyeni bir proje ile imza atmaya hazırlanıyor.

Eval İnşaat Bahçeşehir'de projeye başlıyor!

Eval İnşaat'ın Bahçeşehir'de 43 bin metrekare alan üzerinde yükselecek yeni projesinin 870 konut ve 20 ticari alandan oluşacağını söyleyen Eval inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aydın Arvas,proje hakkında bilgi verdi.

Eval İnşaat Haberi

Eval İnşaat

İstanbul Beylikdüzü ve Büyükçekmece'de pek çok proje hayata geçiren Eval İnşaat, Bahçeşehir'e komşu Bahçekent bölgesinde 'Evalpark İstanbul' projesi için çalışmaları tamamladı, inşaata başladı.

Mart ayı içinde lanse edilecek proje, rezidans, konut ve ticari alanlardan oluşan A plus bir yaşam alanı sunmayı hedefliyor. Proje iki etaptan oluşurken, ilk etabında 382 konut ve 12 ticari ünite yer alacak. 


Yüzde 70'i yeşil alana ayrılan projede fiyatlar ise 219 bin liradan başlıyor. 


Alternatif ödeme planlarının da oluşturulduğu proje, yüzde 35 peşinat ile Eval İnşaat bünyesinde 36 aya kadar da vadelendirme yapılabiliyor. 


Proje, 2018 yılının Ekim ayında teslim edilecek. 


Büyükçekmece Gazetesi




Haber Yeni Şafak Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Eval İnşaat'ın merakla beklenen projesi Evalpark İstanbul, Bahçeşehir'e komşu Bahçekent bölgesinde hayata geçiyor. İnşa çalışmalarının başladığı projede Eval İnşaat, Mart ayında düzenlenecek...