20 / 04 / 2024

Evergrande hisseleri değerlendi mi

Evergrande hisseleri değerlendi mi

Borç yükü altında olan China Evergrande Group'un hisseleri, şirketin yönetim kuruluna bir devlet şirketi yetkilisini atamasından sonra artışa geçti.

Konut fiyatlarında rekor yükseliş! En çok hangi şehirler değerlendi?

Konut fiyatlarında yaşanan artışlar beraberinde de birçok şehri etkiledi. Hal böyle olunca, İstanbul, Ankara, İzmir geriledi ve yerini küçük şehirlere bıraktılar ve bu küçük şehirler de zirveye yerleşmiş oldu. Buna göre, konut fiyatlarının en çok arttığı şehirler.

Konut sahibi olmak isteyenler dikkat! Ortalama konut fiyatı 3 milyon 136 bin 120 TL oldu!

Endeksa verileri ocak ayı itibarıyla Türkiye genelinde konutların yıllık bazda yüzde 73 oranında değerlendi. Bununla birlikte 2024’ün ilk ayı sonunda ülkede ortalama konut fiyatı 3 milyon 136 bin 120 TL  oldu.

Evora İzmir, 8 ayda 1.7 milyar TL değerlendi!

Emlak Konut GYO'nun Evora İzmir projesi yaklaşık 8 ayda 1 milyar 172 milyon 501 bin 768 TL değer kazandı. Peki projenin değeri ne kadar oldu? İşte Emlak Konut GYO tarafından açıklanan o rakamlar...

Sapphire AVM, değerine değer katıyor: 6 ayda 1.2 milyar TL daha değerlendi!

Sapphire AVM'nin 2023 yıl sonu değeri açıklandı. Açıklanan rakamlara göre, Sapphire AVM, 6 ayda 1 milyar 206 milyon 57 bin TL daha değerlendi. İşte o rakamlar...

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

Akasya AVM'nin değeri 18 milyar TL'ye dayandı! 

Akasya AVM Ağustos ayından beri 5 milyar 765 bin TL değerlendi. İşte merak edilen tüm detaylar ve Akasya AVM'nin 2023 yıl sonu değeri...

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'nın değeri 16 milyar 378 milyon TL oldu: 6 ayda 3.7 milyar TL değerlendi!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'nın 6 ayda 3 milyar 790 milyon 483 bin TL değerlendi. İşte Sur Tatil Evleri ile ilgili detaylar ve projenin piyasa değeri...

Merkez Ankara projesi 6 ayda 828.7 milyon TL değerlendi! 

Merkez Ankara projesinin 2023 yıl sonu pazar değeri belli oldu. Peki Merkez Ankara'nın değeri ne kadar arttı? Projenin 2023 yıl sonu değeri kaç TL oldu? İşte detaylar...

Marmara Park AVM 6 ayda 523 milyon 160 bin TL değerlendi: 2 milyar TL'ye yaklaştı!

Marmara Park AVM 2023 yıl sonu değerleme raporu yayımlandı. Rapora göre AVM'nin değeri 6 ayda 523 milyon 160 bin TL arttı. Peki Marmara Park AVM'nin 2023 yıl sonu değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Halk GYO'nun Karaköy binası 1 yılda 178 milyon TL değerlendi!

Halk GYO İstanbul Karaköy binasının değerini açıkladı. 2022 yılında KDV dahil 236 milyon TL değeri olan bina 2023 yılında değeri 414 milyon TL oldu.

İsrail-Filistin gerginliği ASELSAN dahil birçok hisseyi resmen uçurdu!

İsrail-Filistin çatışması küresel çapta savunma hisselerinde yükselişe sebep oldu oldu. ABD'de Lockheed Martin hisseleri yüzde 8, L3Harris Technologies hisseleri yüzde 10 artarken, yurt içinde ASELSAN hisseleri de 7.23 değer kazandı.

Martı GYO'nun gayrimenkullerinin değeri 6.2 milyar TL'yi aştı! 6 ayda yüzde 62,47 değerlendi! 

Martı GYO, şirket portföyünde yer alan gayrimenkullerin 30 Eylül 2023 itibarıyla toplpam değerini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Borsada bu hafta en fazla hangi şirket kazandırdı? Borsa İstanbul yüzde kaç değerlendi?

Borsa İstanbul bu hafta yüzde 3,68 oranında primlendi. Öte yandan, 25 – 29 Eylül tarihlerinde değeri en çok artan şirket yüzde 26,14 oranıyla Eczacıbaşı Yatırım oldu.

Evergrande hisseleri değerlendi mi Haberi

Evergrande hisseleri değerlendi mi

Borç yükü altında olan China Evergrande Group'un hisseleri, şirketin yönetim kuruluna bir devlet şirketi yetkilisini atamasından sonra artışa geçti.

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; diğer iki gayrimenkul şirketinin ise varlıklarının bir bölümünü devlete ait şirketlere satması büyük bir krizdeki gayrimenkul sektörünün sıkıntılarına devlet müdahalesenin artacağına ilişkin umutların artmasını sağladı.

Evergrande şirketinin varlıklarının, şirketin de olduğu Guangdong eyaleti hükümetinin öncülük ettiği bir yeniden yapılandırma planı dahilinde devlet şirketleri tarafından satın alınması öngörülüyor. Bir devlet şirketi yetkilisinin yönetim kuruluna atanması ise yeniden yapılandırma planında ilerleme olduğuna işaret ediyor olabilir.

Evergrande'nin hisseleri, finansal istihbarat kuruluşu REDD'in, eyalet hükümetinin Mart'a kadar Evergrande için bir borç yeniden yapılandırma planı açıklamayı amaçladığına dikkat çeken ve Cuma günü yayımlanan raporundan da destek aldı.

Raporda, eyalet hükümetinin yabancı borç...