28 / 03 / 2024

Evergrande park tahsisi

Evergrande park tahsisi

Çin'de gayrimenkul devi Evergrande şirketi alacaklılarına olan borçlarına nakit yerine park alanı tahsis ederek ödemeyi teklif etti. 

Çinli emlak devi Evergrande'dan alacaklılarına mülk teklifi!

Çin'de gayrimenkul devi Evergrande şirketi alacaklılarına olan borçlarına nakit yerine park alanı tahsis ederek ödemeyi teklif etti. 

Menderes Türel, Lara Kent Parkı'nı inceliyor!

Büyükşehir BElediye Başkanı Türel, sivil toplum desteği olduğu takdirde Lara Kent Parkı'nın tahsisi Büyükşehir Belediyesi'nin gündeminde olacağını ve hukuki incelemeye de başladıklarını açıkladı.

Orhangazi Örnekköy'e şantiye ve iş makinelerinin parkı kurulacak!

Orhangazi, Gemlik ve iznik'e hizmet verecek olan şantiye ve iş makinelerinin parkını Orhangazi'ye kuruyor. Arsa tahsisi Eylül Ayı Meclis toplantısında gündeme geldi. Konu görüşülüp karara bağlanmak üzere İmar Komisyonuna havale edildi.

Düzce Kent Park'ta çalışmalar tamamlandı!

Düzce Belediyesi tarafından Çevre ve Orman Bakanlığı'ndan tahsisi sağlanan Orman İşletme Müdürlüğü bahçesinin bir kısmında yapılan Kent Park'ta çalışmalar tamamlandı. Kent Park, Kurban Bayramı sonrasında vatandaşların kullanımına açılacak..

Bahar İnşaat Aşkabat'ta park inşa edecek

Türk şirketi Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat'tın en eski yerleşim birimlerinin bulunduğu bölgede park inşa edecek.

Agena Park Evleri'nde 99 bin TL'ye! Sıfır faizle!

Esenyurt'ta yapılan Agena Park Evleri'nde fiyatlar 99 bin ile 420 bin TL arasında değişiyor.

Sanko Park 20 Mart'ta açılıyor

Sanko Holding ve Rönesans İnşaat ortaklığıyla Gaziantep'te yapılan Güneydoğu Anadolu'nun en büyük alışveriş merkezi Sanko Park 20 Mart'ta açılıyor.

Sanko Park'ta 1 Haziran'a kadar kira yok!

Sanko Holding ve Rönesans Holding ortaklığıyla Gaziantep'te 20 Mart'ta açılacak olan Sanko Park Alışveriş Merkezi'nde 1 Haziran'a kadar yatırımcılardan kira alınmayacak.

Park Orman Evleri'nde 4+1 dubleks 190 bin TL'ye!

Demo İnşaat tarafından İstanbul Taşdelen'de yapılan Park Orman Evleri'nde fiyatlar 155 bin TL ile 190 bin TL arasında değişiyor.

Agena Park'ta 99 bin TL'ye! Sıfır faizle!

Esenyurt'ta yapılan Agena Park Evleri'nde fiyatlar 99 bin ile 420 bin TL arasında değişiyor.

Royal Park Evleri 2. etap satışları başladı

Dinamik Group tarafından Çorlu' da inşa edilen Royal Park Evleri'nin 2. etap satışları başladı.

Aktaş Park'ın temeli atılıyor

Göztepe Aktaş Park projesinin "Temel Atma Töreni" 24 Ocak Cumartesi günü saat 12:00'de gerçekleşecek.

Dora Park'ta 259 bin TL'ye son 10 konut!

Sur Yapı tarafından Ümraniye'de inşa edilen Dora Park'ta satışta bulunan son 10 daire kaldı.

Evergrande park tahsisi Haberi

Evergrande park tahsisi

Çin’in ikinci büyük gayrimenkul geliştirme ve inşaat şirketi Evergrande Group'a yönelik süreç ülke ve Asya piyasalarının gündeminde yer almaya devam ediyor. 

Sputniknews'te yer alan habere göre; firma, dünyanın en büyük ikinci ekonomisinde direnim korkusunu büyütürken emlak alıcıları, tahvil sahipleri ve müteahhitler arasında da paniğe neden oldu. Evergrande, 20 Eylül’de vadesi gelecek 300 milyar dolarlık kredi faiz ödemesini gerçekleştiremeyeceğini bankalara iletti. Şirket, birçok kesim tarafından 3 gündür protesto ediliyor.

Son olarak, yatırımcılara borçlarını da nakit para yerine mülk ve park yeri vererek ödeme yapma teklifinde bulunan Evergrande Group yine vatandaşların tepkisiyle karşılaştı. Şirketin merkez binası önünde bir araya gelen kalabalık, "Paramızı geri ver" sloganları attı.

Protestolara katılan bir kadın, "Bize dükkanlar, kreşler ve araziler teklif ettiler ama onları kullanamıyoruz. Hiçbirimiz bunu istemiyoruz" dedi.