26 / 04 / 2024

Tesco Kipa Trakya'ya Narin Park'tan girdi

Tesco Kipa Trakya'ya Narin Park'tan girdi

2008'de İstanbul'da Silivri ve Kurtköy'de yatırım yapan İngiliz perakende devi Tesco Kipa Trakya'daki ilk yatırımını Çerkezköy'deki Narin Park projesinde yapacak.



Narin Park projesi Martı GYO tarafından Narin Tekstil'e ait arsa üzerinde gerçekleştiriyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan ve detayları önümüzdeki günlerde açıklanacak olan anlaşma çerçevesinde Tesco Kipa Narin Tekstil'den 35 bin metrekare arsa satın aldı. Satın alınan arsa üzerine bölgenin en büyük hipermarketi ve alışveriş merkezi yapılacak.

Martı GYO'nun Narin Park projesinde fiyatlar 59 bin TL'den başlıyor. Yüzde 10 ile yüzde 30 peşinat alternatiflerinin bulunduğu projede 60 aya kadar banka kredisiz ve kefilsiz ödeme kolaylığı sunuluyor.

3 bin konutluk bir uydu kent olarak tasarlanan Narin Park projesi uluslararası projeleri ile dikkat çeken ünlü mimar Barbaros Sağdıç tarafından hazırlandı. Narin Park'ın ilk etabı Erguvan Mahallesi'nde satışa sunulan daire tipleri 1+1, 1.5+1 ile beraber halen satışı devam eden 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 5 tipten oluşuyor. Konutlar ankastreli teslim ediliyor. Narin Park'ta alışveriş merkezinden spor alanlarına, açık ve kapalı yüzme havuzlarından, restoranlara, sinema ve tiyatro salonlarına, sağlık merkezine kadar çağdaş yaşamın her türlü olanağı sunuluyor.

0282 726 73 04

www.narinparkevleri.com

Projeden görüntüler için tıklayınız...


Geri Dön