26 / 04 / 2024

Evim Yüksekdağ fiyatları

Evim Yüksekdağ fiyatları

Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş. imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçirilen Evim Yüksekdağ projesinde 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. 

Evim Yüksekdağ'da avantajlı fırsatlar!

Evim Yüksekdağ, İstanbul Avrupa Yakası’nın yükselen yıldız ilçelerinin başında gelen Esenyurt’un keyfini, size Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş.’nin güveni ile yaşatacak.

Esenyurt Evim Yüksekdağ fiyat!

Esenyurt Evim Yüksekdağ fiyat listesi konutların alanlarına bağlı olarak değişiyor. Haziran 2018 tarihinde teslim edilecek proje 11 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Evim Yüksekdağ Esenyurt'ta 0 faiz imkanı!

Yüksekdağ Gayrimenkul Evim Yüksekdağ projesinde ödeme planı kapsamında 50 ay 0 faiz uygulanıyor, Esenyurt'ta hayata geçirilen projede konut fiyatları 245 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Evim Yüksekdağ Evleri'nde 50 ay 0 faiz!

Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım, Evim Yüksekdağ adlı projesini Esenyurt ilçesinde hayata geçiriyor. 2018'de bitmesi beklenen proje insanlara güzel ve doğa ile iç içe bir hayat sunuyor.

Esenyurt Evim Yüksekdağ ödemeleri!

Esenyurt Evim Yüksekdağ ödemeleri 50 aya kadar vade farksız taksit şeklinde yapılabiliyor. 2018 yılında tamamlanacak proje 11 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçiriliyor.

Evim Yüksekdağ’dan lansmana özel; 50 ay ‘’0’’ faiz fırsatı!

Evim Yüksekdağ, İstanbul Avrupa Yakası’nın yükselen yıldız ilçelerinin başında gelen Esenyurt’un keyfini, size Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş.’nin güveni ile yaşatacak.

Evim Yüksekdağ Rezidans ödeme planı!

Evim Yüksekdağ Rezidans ödeme planı dahilinde 50 ay 0 faizle ödemeler yapılıyor. Esenyurt'ta yükselen Evim Yüksekdağ projesinde 2+1'lerin fiyatları 245 bin liradan başlıyor...

Evim Yüksekdağ nerede?

Evim Yüksekdağ Konutları 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. İnşaat alanı 64 bin metrekareden oluşan proje 11 bin metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. Peki Evim Yüksekdağ nerede?

Evim Yüksekdağ fiyatları!

2+1 dairelerin alanlarının 90 metrekareden başladığı proje İstanbul'un Avrupa yakasında Esenyurt'ta yükseliyor. Proje 363 adet daire ve 9 adet dükkandan oluşuyor.Evim Yüksekdağ fiyatları 225 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Yüksekdağ Çamlıca'da yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatı!

Yüksekdağ Çamlıca projesinde yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatıyla konut sahibi olma imkanı sunuluyor. Peki Yüksekdağ Çamlıca'da konut fiyatları ne kadar? 

Yüksekdağ Çamlıca'da 45 milyon TL'ye 4,5+1! Ekim'de teslim!

İstanbul’un en eski semtlerinden boğaza komşu Çamlıca’da hayata geçirilen  Yüksekdağ Çamlıca'da fiyatlar 45 milyon TL'den başlıyor. Projenin teslimlerinin bu yılın Ekim ayında yapılması planlanıyor. 

Esenyurt Evim Yüksekdağ tam fiyat listesi!

Esenyurt Evim Yüksekdağ tam fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş.imzasını taşıyan proje Beylikdüzü Esenyurt'ta inşa ediliyor. 

Esenyurt Evim Yüksekdağ 2018 fiyatları!

Esenyurt Evim Yüksekdağ 2018 fiyatları peşinde 315 bin TL'den başlıyor. Proje 20 katlı iki blok ve 21 katlı bir blok olarak yükseliyor...

Evim Yüksekdağ'da peşinat yok! Haziran'da teslim!

Evim Yüksekdağ projesi ,'Beylikdüzü'nün gerçek aile projesi' olarak tanıtılıyor. Projede peşinat vermeden Haziran ayında taşınabiliyor ve ödemelere taşınınca başlayabiliyorsunuz...

Evim Yüksekdağ Beylikdüzü fiyat listesi!

Evim Yüksekdağ Beylikdüzü fiyat listesi 350 bin TL'den başlıyor. Proje üç blok olarak Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş. tarafından inşa ediliyor...

Evim Yüksekdağ fiyatları 315 bin TL'den başlıyor!

Evim Yüksekdağ projesinde peşinat ödemeden Haziran ayında konutunuza taşınabiliyorsunuz. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanan projede güncel fiyatlar 315 bin TL'den başlıyor...

Evim Yüksekdağ Esenyurt güncel daire fiyatları!

Evim Yüksekdağ Esenyurt güncel daire fiyatları 330 bin TL'den başlıyor. Evim Yüksekdağ Evleri projesinde konutların 2018 yılının yaz döneminde teslim edilmesi planlanıyor...

Esenyurt Evim Yüksekdağ fiyat aralığı!

Esenyurt Evim Yüksekdağ fiyat aralığı 297 bin TL'den başlıyor. Projede daire büyüklükleri 91 metrekare ile 171 metrekare arasında değişiyor...

Evim Yüksekdağ güncel proje fiyatları 2017!

Evim Yüksekdağ güncel proje fiyatları 2017 listesine göre konutlar 297 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Proje İstanbul Beylikdüzü Esenyurt'ta inşa ediliyor...

Esenyurt Evim Yüksekdağ güncel fiyat listesi 2017!

Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş.  tarafından hayata geçirilen Evim Yüksekdağ projesi 363 daire ve 9 dükkandan meydana geliyor. İşte Esenyurt Evim Yüksekdağ güncel fiyat listesi 2017!

Evim Yüksekdağ'da 297 bin TL'den başlayan fiyatlar!

Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş. imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçirilen Evim Yüksekdağ projesinde 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. 

Evim Yüksekdağ Konutları 2017 fiyat listesi!

Evim Yüksekdağ Konutları 2017 fiyat listesi 297 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje Esenyurt'ta Yüksekdağ Gayrimenkul imzasıyla yükseliyor...

Evim Yüksekdağ fiyatları Haberi

Evim Yüksekdağ fiyatları

Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş. imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçirilen Evim Yüksekdağ projesinde 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. 

Atatürk Havalimanı’na 15 dakika, 3’üncü havalimanına 25 dakika, metrobüse 3 dakika mesafesiyle Evim Yüksekdağ Konutları, şehir merkezine yakın fakat gürültüsünden uzak bir yerde yükseliyor.

Fiyatları 297 bin ila 530 bin TL arasında değişen Evim Yüksekdağ, yüksek faydayı düşük maliyetle sunuyor.

Evim Yüksekdağ, çocukların bilgisayar başında olmasındansa, samimi bir mahallede güvenli bir ortamda sosyalleşmesi ve vakit geçirmesini amaçlıyor. 

Ailelerin açık havada, doğa içinde keyifli zaman geçirmelerini sağlarken diğer yandan komşu ailelerle bir araya gelip kaynaşma imkanı da sunuyor.


Web: