25 / 04 / 2024

evim yüksekdağ konut teslimi

evim yüksekdağ konut teslimi

İstanbul Beylikdüzü'de hayata geçirilen Evim Yüksekdağ projesinde indirimli fiyatlar 297 bin TL'den başlıyor. Evim Yüksekdağ Beylikdüzü konut teslimleri ne zaman?

Konut sektörünün gözü ekim ayında! İlk evim kampanyası ile konut fiyatları düşer mi, yükselir mi? 

Gayrimenkul Danışmanı Şenay Araç Demir, Ekim ayında açıklanacak olan İlk Evim kampanyasın konut fiyatlarına nasıl yansıyacağını açıkladı. Peki İlk evim kampanyası ile konut fiyatları düşer mi, yükselir mi? 

Yüksekdağ Çamlıca'da yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatı!

Yüksekdağ Çamlıca projesinde yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatıyla konut sahibi olma imkanı sunuluyor. Peki Yüksekdağ Çamlıca'da konut fiyatları ne kadar? 

Yeni Evim kampanyasıyla konut alacaklara 18 milyar TL’lik hazine katkısı!

Orta gelirlilere yönelik olarak başlatılan ‘Yeni Evim’ kampanyası ile konut alanlara sağlanacak destek miktarı da netleşti. Hazırlanan kanun teklifine göre, ilk 3 senedeki finansman taksit tutarı hane gelirinin yüzde 30'unu aşan kısmı, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından karşılanacak.

Yüksekdağ Çamlıca ön talep topluyor! Yeni proje!

İstanbul’un en eski semtlerinden boğaza komşu Çamlıca’da hayata geçirilen Yüksekdağ Çamlıca ön talep topluyor...

Kıyı şehirlerinde konut fiyatları 3 yılda yüzde 80 arttı!

Türkiye’de son dönemlerde konut alım eğiliminin kalabalık şehirlerden daha sakin yakın bölgelere doğru değişmeye başladığını belirten GABORAS Veri Direktörü Orhan Vatandaş, pandeminin teşvikiyle kıyı şehirlerde konut değerleri son 3 senede yüzde 80’e varan oranlarda arttığını belirtti.

Bekir Yüksekdağ vefat etti!

Yüksekdağ Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yüksekdağ, vefat etti.

2019 yılı konut sektöründe nasıl geçti?

Ekohaber köşe yazarı Mürsel Öztürk, bugünkü yazısında ''2019 yılı konut sektöründe nasıl geçti?'' konusunu kaleme aldı....

2019 yılı konut kira gelirlerinde istisna!

Konut kira geliri elde edenler bazı vergi istisnalarından yararlanabiliyor. İşte tüm detaylarıyla 2019 yılı konut kira gelirlerinde istisna...

Asılsız 'evim yıkıldı' ihbarına 235 lira idari para cezası!

Elazığ Sivrice merkezli 6,8 büyüklüğündeki deprem sonrasında Kahramanmaraş'ta, "evim yıkıldı" diyerek yalan ihbarda bulunan vatandaşa Kabahatler Kanunu'na göre 235 TL para cezası kesildi...

Yüksek konut fiyatları için araştırma önergesi!

MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu'nun hazırladığı ve 20 MHP'li Milletvekilininin de imzasına sahip Meclis Araştırma Önergesi, TBMM Başkanılığı'na sunuldu. Önergede, yüksek konut fiyatları için araştırma yapılması istendi.

Emre Yüksekdağ Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emre Yüksekdağ Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Yüksekdağ tarafından kuruldu.

Türkiye'de son 5 yılda konut arzı arttı!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş, Cushman & Wakefield "Türkiye Pazar Analizleri 2019 Birinci Çeyrek" raporunu değerlendirdi. Dövizle kiralama döneminin sona erdiğini söyleyen Taş, ''Türkiye'de son 5 yılda konut arzı arttı'' dedi.

HSBC’den büyük konut kredisi faiz indirimi!

HSBC Bank en yüksek konut kredisi faiz oranını kullandıran bankayken faiz oranlarında 45 puan indirme gitti.

evim yüksekdağ konut teslimi Haberi

evim yüksekdağ konut teslimi

20 katlı iki blok ve 21 katlı bir blok olarak yükselen Evim Yüksekdağ projesi toplam 363 daireden oluşuyor. Evim Yüksekdağ Evleri 11 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor. 


Evim Yüksekdağ projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri sunuluyor. Projede konutların yanı sıra 9 adet dükkan da bulunuyor.
 
Beylikdüzü Evim Yüksekdağ Evleri fiyatları 297 bin TL'den başlıyor. Ödemelere daire teslimi itibariyle başlanan projede 2 bin metrekarelik bölüm ticaret alanı olarak planlandı. 
 

Evim Yüksekdağ Evleri projesinin ortak alanlarında; fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanı, otopark, yüzme havuzu olanakları da olacak. 7 bin metrekare peyzaj alanı bulunan Evim Yüksekdağ projesinde daire büyüklükleri 91 metrekare ila 171 metrekare arasında değişiyor.
 
Beylikdüzü Evim Yüksekdağ Evleri fiyatları!

2+1 A   91 m2...