18 / 04 / 2024

Evimiz Kocaeli son etapta daire fiyatları

Evimiz Kocaeli son etapta daire fiyatları

İlk iki etap konutları büyük ölçüde tükenen Evimiz Kocaeli'nin son etabı büyük bir kampanyayla satışa çıkarıldı. İsteyene faizsiz 20 ay taksit, isteyene aylık yüzde 0,99 özel sabit faiz oranlarıyla kredi imkanı sunuluyor...

TOKİ Kocaeli projesi için resmen son dakika müjdesi geldi! Tam 564 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kocaeli 2023 projesi için resmen son dakika müjdesi geldi. Verilen detaylara göre, Körfez ilçesine tam 564 konutluk yeni proje geliyor.

TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesinde son dakika! 520 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesinde son dakika... Tek bir ilçede inşa edilecek olan 520 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın... İşte Kocaeli TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi öğretim elemanı alıyor! Son başvuru tarihi 23 Ocak 2023!

Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi öğretim elemanı alıyor. İlana son başvuru tarihi ise 23 Ocak 2023! İşte detaylar…

TOKİ Kocaeli projesinde son dakika! Tek bir ilçeye tam 496 yeni konut geliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kocaeli projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Proje kapsamında tek bir ilçede tam 496 konut inşa edilecek.

Kocaeli'de son satılık konut fiyatları yüzde 23.12 arttı!

Osman Gazi Köprüsü sonrası İstanbul’a ulaşımı kolaylaşan Kocaeli'de son satılık konut fiyatları yüzde 23.12 arttı...

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nda son durum ne?

Kocaeli Şehir Hastanesi'ne gidişi mümkün kılmak amacıyla Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı ihale edilmişti. Eze İnşaat 284 milyon TL teklif ile ihaleyi kazanmıştı. Peki Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nda son durum ne?

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu’nda son viraja girildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı Orhangazi Spor Salonu’nda son viraja girdi.

Kocaeli Şehir Hastanesi inşaatında son durum!

Özgür Kocaeli Gazetesi köşe yazarı Cemalettin Öztürk, bugünkü yazısında ''Kocaeli Şehir Hastanesi inşaatında gelinen son durumu'' kaleme aldı. İşte o yazı...

Kocaeli Kongre Merkezi'nin inşaatı son sürat!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kongre merkezinin inşaatını sürdürüyor.

Kocaeli'de konutlar değerleniyor!

Kocaeli son dönemde yapılan ulaşım ve yatırım projeleriyle gayrimenkul yatırımında da öne çıkıyor. Endeksa.com‘un güncel verilerine göre Kocaeli genelinde son 3 yılda konut fiyatları yüzde 53 oranında artış gösterdi..

Kocaeli Tuana Evleri'nde son rötuşlar!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Tuana Evleri 2. Etap'taki çalışmaları inceledi. Ön teslimleri gerçekleşen projede son rötuşlar yapılıyor.

Kocaeli Kent Meydanı'nda son durum!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentte hayata geçirdiği Kent meydanı ve katlı otopark projesi için 17 metre derinliğinde istinat duvarı inşa etti.

Kocaeli tramvayında son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen tramvay projesinde çalışmalar sürüyor. İşte projede son durum...

Evimiz Kocaeli son etapta daire fiyatları Haberi

Evimiz Kocaeli son etapta daire fiyatları

Bu yıl 70’inci yaşını kutlayan, Türkiye’nin en köklü, Kocaeli’nin en saygın inşaat şirketlerinden Pekdemir İnşaat, Kocaeli’nin devam etmekte olan en büyük konut projesi Evimiz Kocaeli’nde son etap daireleri büyük bir kampanyayla satışa sundu.


İlk iki etap dairelerin büyük ölçüde tükenmesini takiben, son dairelerin planlanandan önce satışa sunulduğu bu dev kampanya cazip ödeme seçenekleriyle dikkat çekerken, merakla beklenen örnek daire, kampanyayla birlikte Kocaeli halkının beğenisine sunulmuş durumda.


Pekdemir güvencesiyle, Kocaeli’nin yıldızı parlayan bölgesi Başiskele’de rekor bir hızla inşa edilen ve özellikle aileler için eşsiz bir yaşam alanı sunan projede ev sahibi olmak isteyenler için bu son etap kampanyası, aynı zamanda son fırsat anlamına geliyor. Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, “Geç kalıp sonradan pişmanlık duymak istemeyenler bir an önce satış ofisimize gelsinler....