25 / 04 / 2024

Evin Yarısı 2B

Evin Yarısı 2B

Beykoz'da şaşırtan olay.. Elmalı Köyü’nde, iki kardeşe ait bitişik evlerin ormana yakın olanı 2B kapsamına alındı, ormana uzak olanı için ise yıkım kararı verildi

Fulya Kalkavan, Metin Şentürk'ten evin yarısını istedi!

Ünlü sanatçı Metin Şentürk’ten 4 yıl önce boşanan Fulya Kalkavan, açtığı mal paylaşımı davasını kazandı. Şentürk’ün eski eşine 4 milyon 337 bin TL ödemesine karar verilirken, Sarıyer Reşitpaşa’da bulunan 4 katlı lüks malikanenin yarısının sahibi Fulya Kalkavan oldu.

NCadde Agora’nın yarısı 2 ayda satıldı!

ÖZYURTLAR İnşaat tarafından Esenyurt’un merkezinde inşa edilen Ncadde Agora'nın yarısı 2 ayda satıldı. Mayıs ayında satışa çıkan proje iş dünyasının tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlandı.

TAV yılın ilk yarısında cirosunu yüzde 17 artırdı!

TAV Havalimanları yılın ilk yarısında cirosunu geçen yıla göre yüzde 17 artırarak 508 milyon euro’ya yükseltti. Net kâr da yüzde 4 artışla 88 milyon euro olarak gerçekleşti.

2015'in ilk yarısında yabancı turist sayısı azaldı!

2015 yılının ilk yarısında Türkiye'yi ziyaret eden yabancı sayısı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 2.25 azalarak, 14 milyon 894 bin 754 oldu.

Eminevim 2015'in ilk yarısında yüzde 20 büyüdü!

Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, "2015'in ilk yarısında yüzde 20 büyüdük. Bugüne kadar 75 binden fazla aileyi ev ve otomobil sahibi yaptık" dedi.

Eminevim 2015’in ilk yarısında yüzde 20 büyüdü!

İnsanlara Türkiye’nin her yerinden konut sahibi olma imkanı sunan Eminevim, Elbirliği sistemi ile dar gelirli vatandaşların da ev sahibi olmasını sağlıyor. Emin Üstün Türkiye'deki emlak ve gayrimenkul sektörü ile 2015 yılı ilk yarısını değerlendirdi.

Eminevim 2015’in ilk yarısında yüzde 20 büyüdü!

Emlak ve gayrimenkul sektörünün altın yılı olarak kabul edilen 2015’in ilk yarısını ve sektörü değerlendiren Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, 2015’in ilk yarısında yüzde 20 büyüdüklerini ifade etti.

Emlak Konut yılın ilk yarısında 3 milyar TL'lik gayrimenkul sattı!

EMLAK Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) yılık ilk yarısında yaklaşık 3 milyar 22 milyon 221 bin liralık satış yaptı. Şirket, 1 0cak-30 Haziran tarihlerin arasında 4 bin 751 adet bağımsız bölüm sattı.

2015'in ikinci yarısı konut yatırımcıları için avantajlı bir dönem olacak!

ERA Türkiye bünyesinde gayrimenkul danışmanlığı hizmeti veren ERA Sapphire brokerı Hasan Selimoğlu, 2015 yılının ikinci yarısının konut sektörü için destekleyici avantajlar taşıdığını söyledi.

Yılın ilk yarısında 15 bin konut satışa çıktı!

Konut sektörü, seçim durgunluğu yaşamadı. Yılın ilk yarısında yaklaşık 15 bin konut satışa çıktı. Seçim ve yaz tatili sonrasında yıl sonuna kadar 30 bin konut daha piyasaya çıkacak

Perakendede 2015'in ikinci yarısı hareketli geçecek!

NG Style markasının kurucusu Nazlı Gürer Aldıkaçtı, 2015 yılının ikinci yarısının ilk altı ayından daha hareketli geçeceğini tahmin ettiklerini söyledi.

Abdurrahman Özciğer: Gelirinizin yarısı kredi taksitine yetiyorsa ev alın!

Şeker Mortgage Finans Genel Müdürü Abdurrahman Özciğer, "Gelirinizin yarısı kredi taksitine yetiyorsa ev alın" dedi. Özciğer, Türkiye'nin yıllık enerji faturasının 56 milyar liraya ulaştığını söyledi...

TCDD Taşımacılık AŞ yılın ikinci yarısına hazırlanıyor!

Demiryollarında serbestleşme çalışmaları devam ediyor. Demiryollarında serbestleşmenin önünü açan düzenleme kapsamında oluşturulan TCDD Taşımacılık AŞ'nin 2015 yılının ikinci yarısında kurulması planlanıyor.

Evin Yarısı 2B Haberi

Evin Yarısı 2B

Yıkım kararı çıkarılan evin sahibi isyan edip yargıya başvurdu. İdare mahkemesi de ev sahibini haklı buldu. 


ORMANA UZAK AMA... 


Elmalı Köyü'nde 27 yıldır bitişik nizam yapılmış evde yaşayan iki kardeş, Orman Bakanlığı'nın verdiği binanın yarısının yıkım kararı ile şaşkına döndü. Beykoz Orman İşletme Şefliği'nden gelen kararı ilginç kılan ise yıkım kararı verilen bölümün, ormana uzak olan bölüm olmasıydı. Ormanın yanında olan kardeşinin yaşadığı bölüm için 2B statüsü veren bakanlık, ormana uzak olan bölümde bulunan Ahmet Aydoğan'a ait olan bölüme ise yıkım kararı verdi. Ahmet Aydoğan, kararı evin fotoğraflarıyla birlikte İdare Mahkemesi'ne taşıdı. İstanbul 1. İdare Mahkemesi, Aydoğan'ı haklı buldu. 27 yıldır evin vergilerini ödeyen ev sahibinin başvurusunu mevcut fotoğraflar üzerinden inceleyen mahkeme, dava konusu yıkım işleminin uygulanması halinde telafisi güç zarar...