19 / 04 / 2024

Evini Gösterene Konut Kredisi Özellikleri

Evini Gösterene Konut Kredisi Özellikleri

Garanti Bankası sahip olduğu evi teminat gösteren müşterilerine yüksek limitli ve uzun vadeli konut kredisi kullandırıyor...

Buğra Gökce'den flaş açıklama! Konut alınamadığı için kiralık eve talep artacak: Barınma krizi sürecek!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Buğra Gökce, konut satışlarındaki düşüşün fiyat artışlarını tetikleyeceğine dikkat çekti. İşte Gökce'nin konut sektörü ile ilgili X sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşımı ve gelen yorumlar...

2024'te kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin gözdesi olacak!

Büyükşehirlerde sağlam ve güvenli konut ihtiyacının giderek artması, kentsel dönüşümü Türkiye’nin 2024’deki olmazsa olmazı haline getirdi. Bu kapsamda kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin yeni gözdesi haline gelecek.

Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi'nden Esenyurt'a 2 bin 500 konutluk yeni proje!

Bahçeşehir Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi, Esenyurt'ta 2 bin 500 yeni konut inşa edecek. Söz konusu proje 4 milyar 869 milyon TL'ye mal olacak.

Bankaların konut kredisi güncel faiz oranları neler? 900 bin TL konut kredisi alınırsa aylık ödeme tutarı ne kadar olur?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın politika faizini 500 baz puan artışı sonucunda yüzde 40 seviyesine çıkarmasıyla, konut kredisi faiz oranlarına ilişkin araştırmalar yapılıyor. Peki, güncel konut kredisi faiz oranlar neler? İşte detaylar...

İşçilerin büyükşehirlerden en büyük göç nedeni konut ve kira!

Kredi faizlerinin düşük, paranın bol olduğu dönemde talep de fazla olunca konut fiyatlarının arttığını söyleyen Hürriyet gazetesi Köşe Yazarı Sefer Levent, bugünkü yazısında işçilerin en büyük göç nedeninin konut ve kira fiyatları olduğunu söyledi.

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökce: ‘Konut sorunu, büyük bir krize dönüşmek üzere’

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve şehir plancısı Dr. Buğra Gökce, X hesabından konut satışlarının düşmesine karşın fiyatların ve kredilerin artışına dikkat çekti. Gökce, "Yaşadığımız konut sorunu, büyük bir dönüşmek üzere" dedi.

Bursa’da kentsel dönüşümle 3000’e yakın güvenli konut inşa ediliyor

Yıldırım Belediyesi, 400 bin metrekarelik bir alanda gerçekleştirdiği dokuz ayrı kentsel dönüşüm projesiyle şehirdeki konutları daha modern, güvenli ve sağlıklı hale getirmeye karar vermiştir. Bu kapsamda, belediye toplamda 2.193 konutu yıkarak yerine 2.880 konut inşa edecek.

Tüketici güven endeksine göre konut satın alabilme ihtimali resmen dibi gördü!

Makroekonomik gidişatı etkileyen psikolojik etkenlerin başında yer alan tüketici güvenindeki artış, ekim ayında da sürdü. Güvenin ölçümünde esas alınan alt endekslerin neredeyse hepsinde artış meydana gelirken, gelecek bir yılda konut satın alma beklentisi ise düşüş gösterdi.

İstanbul’da yaşanan sel sonrasında konut sigortasına olan ilgi artmaya başladı!

Sigortacılık platformu Sigortam.net, selden kaynaklı su baskını durumlarında evini güvence altına almak isteyenler için Konut Sigortası yaptırmanın önemine dikkat çekerken, “Poliçe şartları ve sağladığı teminatlara mutlaka bakılmalı” uyarısını yaptı.

Bilirkişiler tek tek açıkladı: Deprem bölgesinde ağır hasar gören konut sayısı 507 bin!

Depremden zarar gören şehirlerde incelemeler yapan akademisyen bilirkişiler, ağır hasar gören konut sayısıNIN 507 bin olduğunu söyledi. İşte detaylar...

Gelire göre kredi faizi konut fiyatlarını artırır mı? Uzmanlar ne diyor?

Gelire göre konut kredisi faizi uygulamasını değerlendiren gayrimenkul sektörü uzmanları, konut talebinin canlanmasının fiyatları da yukarı çekeceğini belirtti. Uzmanlara göre gelir kıstası vergi mükellefi olmayan kesime haksız kazanç sağlayacak.

Konut kredisi faizleri güncellendi! İşte banka banka faiz oranları...

Ev sahibi olmak isteyen kişilerin ilk başvurduğu yöntemlerden biri konut kredisi çekmek oluyor. Peki bankaların güncel konut kredisi faizleri ne oldu. Bankaların güncel konut kredisi faizleri haberimizde yer alıyor. İşte ayrıntılar...

Bankaların güncel konut kredisi faizlerinde son durum ne?

Kamu bankaları konut kredisi faizlerinde indirime gitti. Kamu bankalarının başlattığı düşük faizli konut kredisinin ardından gözler özel bankalara çevrildi. Peki bankaların güncel konut kredisi faizlerinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

Evini Gösterene Konut Kredisi Özellikleri Haberi

Evini Gösterene Konut Kredisi Özellikleri

Garanti Bankası sahip olduğu konutu teminat göstererek konut kredisi kullanmak isteyen müşterilerine ayrıcalıklı fırsatlar sunuyor.

Evini Gösterene Konut Kredisi Özellikleri

1.    Kredi TL cinsinden kullanabilir.

2.    Maksimum kredi vadesi 36 aydır.

3.    Kullandırım anında Garanti Bankasında geçerli olan güncel Evini Gösterene Mortgage faiz oranı uygulanır.

4.    Krediye teminat gösterilen konutun şahsın kendine ait olması gerekmektedir.

5.    Evini Gösterene Konut Kredisi sabit faizli olarak kullanılabilir.

6.    Sabit faizli kredilerde, kredi taksitlerinin bir ya da birden fazlasının erken ödenmesi talep edildiğinde, kalan vade 36 ayı aşmıyorsa, ödenen anapara tutarının yüzde 1'ini, 36 aydan fazla ise yüzde 2'sini geçmeyecek tutarda masraf tahsil edilir.

7.    Genel olarak kefil koşulu aranmamakla birlikte şubeler gerekli gördüklerinde kefil talep etme hakkına sahiptir.

Garanti Bankası Evini Gösterene Konut Kredisi Faizleri

Kredi Pazarı'nda yer alan habere göre; Garanti...