26 / 04 / 2024

evinpark rezidans satış ofisi

evinpark rezidans satış ofisi

Sefa İnşaat Evinpark Rezidans satılık dairelerin alan büyüklükleri 107 metrekare ile 111 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Evinpark Rezidans İstanbul Anadolu yakası Çamlıca bölgesinde inşa ediliyor...

Evinpark Rezidans satış ofisi!

Sefa İnşaat tarafından hayata geçirilen Evinpark Rezidans satış ofisi bilgisine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Evinpark Rezidans projesi İstanbul Anadolu yakası Çamlıca' da inşa ediliyor...

Çamlıca Evinpark Residence fiyat!

Çamlıca Evinpark Residence fiyat bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Toplam 88 adet konuttan meydana gelen Evinpark Rezidans Çamlıca projesinde konutların tamamı 3 oda 1 salon tipinde tasarlandı

Evinpark Rezidans fiyat listesi!

Tamamı 3+1 olarak tasarlanan Evinpark Rezidans fiyat listesi kapsamında konutlar 450 bin lira ile 550 bin lira arasında değişen fiyatlardan satılıyor. Evinpark Rezidans Çamlıca'da yüzde 1 KDV oranı geçerli...

Çamlıca Evinpark Residence iletişim!

Çamlıca Evinpark Residence iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer almaktadır. Çamlıca Evinpark Evleri fiyat listesi 450 bin TL'den başlayarak değişiyor...

DKY Lokum Evler Rezidans satış ofisi!

DKY Lokum Evler Rezidans satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 420 0 556 olarak belirlendi. DKY Lokum Evler Rezidans Tuzla'da inşa ediliiyor.

Sinpaş Aydos Country Rezidans satılık!

Sinpaş Aydos Country Rezidans satılık daire alanları 69 metrekareden başlıyor. Çeşitli sosyal yaşam alanlarına yer verilen proje 50 dönümlük arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Bornova Folkart Life Rezidans satılık!

İzmir'in Bornova İlçe'sinde bulunan projede 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Bornova Folkart Life Rezidans satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Aydos Country Rezidans satış ofisi telefon!

Toplam 50 dönüm alan üzerinde bulunan projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Aydos Country Rezidans satış ofisi telefon numarası 444 1 440 olarak belirlendi.

Ankara İncek Loft Rezidans satılık!

Ankara'nın Gölbaşı ilçesine bağlı İncek bölgesinde yükselen projede 1.199 adet daire bulunuyor. Ankara İncek Loft Rezidans satılık daire tipleri 1+1'den 6.5+1'e kadar değişiyor.

Fer Yapı İstwest Rezidans satılık!

İstanbul Bahçelievler'de inşa edilen proje 988 adet daireden meydana geliyor. Fer Yapı İstwest Rezidans satılık daire tipleri 1+0 'dan 4+1' e kadar değişiklik göstererek tasarlandı.

Nef Inistanbul Gala Rezidans satılık!

Toplam 788 adet dairenin yer aldığı proje konum bilgisi kapsamında metrobüse ise 1 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Nef Inistanbul Gala Rezidans satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Folkart Life Bornova Rezidans satış ofisi!

İzmir'in Bornovca İlçe'sinde yükselen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Folkart Life Bornova Rezidans satış ofisi telefon numarası 444 22 78 olarak belirlendi.

Aydos Country Rezidans satılık!

Toplam 50 dönüm alan üzerinde yükselen proje 900 adet daireden meydana geliyor. Aydos Country Rezidans satılık daire tipleri 1+1'den 4+1' e kadar farklılık gösteriyor.

İncek Loft Rezidans satılık!

Toplam 1.199 adet daireden meydana gelen projede 44 adet ticari birim yer alıyor. İncek Loft Rezidans satılık daire tipleri 1+1 'den 4+1' e kadar farklılık göstererek dizayn edildi.

Lokum Evler Rezidans satılık!

Lokum Evler Rezidans satılık ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Lokum Evler ‘de 1+1 ve 2+1 gibi daire seçenekleri yer alıyor.

Tuzla Lokum Rezidans satılık ev!

Toplam 722 adet daireden meydana gelen projede daire büyüklükleri 64.91 metrekareden başlıyor. Tuzla Lokum Rezidans satılık ev tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

Sur Yapı Mirage Rezidans satılık daire!

Toplam 300 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen projede 342 adet daire bulunuyor. Sur Yapı Mirage Rezidans satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı.

evinpark rezidans satış ofisi Haberi

evinpark rezidans satış ofisi

Sefa İnşaat Evinpark Rezidans satılık daire sadece 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. 



Evinpark Rezidans İstanbul Anadolu yakası Çamlıca bölgesinde bodrum+15 kat olarak 2 blok halinde yükseliyor. 



Sefa İnşaat projesi Evinpark Çamlıca Rezidans toplam 88 daireden meydana geliyor. 



Sefa İnşaat Evinpark Rezidans satılık dairelerin alan büyüklükleri ise 107 metrekare ile 111 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 



Sefa İnşaat Evinpark Rezidans satılık daire fiyatlarını 0216 445 15 49 numaralı telefonu arayarak öğrenebilirsiniz. 


Evinpark Rezidans projesinin sosyal olanakları arasında açık - kapalı otopark, çocuk oyun alanları, sauna, fitness salonu, spor alanları mevcut. 



Evinpark Rezidans satış ofisi!


Telefon: 0216 445 15 49

Web Adresi: