26 / 04 / 2024

evko zümrütevler değerleme raporui

evko zümrütevler değerleme raporui

Demirli Sitesini Kentsel Dönüşüm kapsamında dönüştürebilmek için, “ Çevre Şehircilik Bakanlığına sunulmak üzere Hazırlanan Gayrimenkul Değerleme Raporu ” ile “Şerefiye Çalışmaları” için Vizyon Taşınmaz Değerleme şirketi ile çalışmaya başladı.

Körfezkent 4. Etap'taki 1 adet bağımsız bölümün değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO Körfezkent 4. Etap projesinde konumlanan 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Bahçekent Flora projesindeki 1 bağımsız bölümün değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO, "İstanbul Başakşehir Hoşdere 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında "Bahçekent Flora" projesinde konumlu 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporu"nu yayınladı. 

Körfezkent Çarşı'daki 1 adet bağımsız bölümün değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO "Kocaeli Körfezkent Ticaret ve Kur'an Kursu İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi" kapsamında "Körfezkent Çarşı" projesinde konumlu 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporu"nu yayınladı. 

Akmerkez GYO 466 adet bağımsız bölüm kira değerleme raporu!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ter Ra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından 25 Haziran 2021 tarihinde teslim edilen 466 adet bağımsız bölümün Türk Lirası cinsinden aylık pazar kira değerinin tespit edilmesine ilişkin hazırlanan Akmerkez GYO A.Ş.'ye ait kira değerleme rapor

Yeşil GYO İnnovia 2'deki 67 adet bağımsız bölüm 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul ili, Esenyurt ilçesi, Esenyurt Mahallesi, 2947 Ada 54 nolu parselde yer alan O Blok 67 adet bağımsız bölüm şirket hissesine ilişkin 2020-1234 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Servet GYO Çelik Tüzün İş Merkezi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Servet GYO, portföyünde yer alan gayrimenkullerden Çelik Tüzün İş Merkezi'ne ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Kiler GYO Beylikdüzü projesi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Beylikdüzü İlçesi 483 Ada 5 Parsel üzerinde geliştirilen Konut Projesine ilişkin Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Kiler GYO Beylikdüzü arsaları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler GYO İstanbul ili Beylikdüzü arsalarının 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

TSKB GYO Divan Adana Oteli ve Bağımsız Bölümleri 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

TSKB GYO portföyünde yer alan Divan Adana Oteli ve bağımsız bölümlerine ilişkin yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Özak GYO Demre 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak GYO, Antalya İli Demre İlçesi Zümrütkaya Mahallesi'nde yer alan daimi ve müstakil üst hakkına ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Halk GYO Kızılay binası yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO'nun portföyünde yer alan Ankara merkezli "Kızılay Binası"na ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı. 

İş GYO Kartal Manzara Adalar bağımsız bölüm değerleme raporu 2020!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul İli, Kartal İlçesi, Yukarı Mahallesi, 10047 ada'da yer alan 5 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporu yayınlandı... 

Servet GYO Çelik Tüzün Lojistik Merkezi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Çelik Tüzün Lojistik Merkezi' ne ait değerleme raporlarını yayınladı...

evko zümrütevler değerleme raporui Haberi

evko zümrütevler değerleme raporui


Evko Grup, İstanbul İli, Maltepe İlçesi, Zümrütevler Mahallesindeki 6 Blok ve 248 daireden oluşan arsa tapulu Demirli Sitesini Kentsel Dönüşüm kapsamında dönüştürebilmek için, “ Çevre Şehircilik Bakanlığına sunulmak üzere Hazırlanan Gayrimenkul Değerleme Raporu ”  ile “Şerefiye Çalışmaları” için Vizyon Taşınmaz Değerleme şirketi ile çalışmaya başladı.


15 Mart 2015’de By Otel Kozyatağın’da  gerçekleşen Genel Kurul’da Vizyon Taşınmaz Değerleme Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Mete GÜLBAŞ, Firmanın 2002 yılından beri Gayrimenkul/makine/gemi/fizibilite/değerleme/ danışmanlık alanında hizmet verdiğini, 2007 yılında SPK’nın,2010 yılında BDDK’nın lisanslı şirketler listesine girdiğini, Kentsel Dönüşüm, şerefiye puanlaması çalışmalarına 2006-2008 yılında kooperatifler ve Fatih Belediyesi’nin Yenikapı bölgesinde kentsel dönüşüm değerleme çalışmaları ile başladıklarını, 2013 yılından beri özellikle 6306 sayılı kanun kapsamında değerleme, şerefiyelendirme ve konumlandırma çalışmaları yaptıklarını söyledi. Şerefiye çalışmaları...