28 / 03 / 2024

Evkur Yükselen Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Nerede

Evkur Yükselen Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Nerede

Evkur Yükselen Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Kaan Kan ve Hasan Kan ortaklığından 402 milyon 520 bin 149 TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kıbrıs son iki yılda gayrimenkul yatırımcısının gözdesi oldu!

Kıbrıs, son 2 yılda gayrimenkul yatırımcılarının gözdesi haline geldi. Dünya çapında yükselen gayrimenkul yatırım bölgelerinden biri olan Kıbrıs, dünyanın en yaşanılası ülkeleri listesinde de ilk 25 arasında yer alıyor. 

Son 10 yılda piyasa değeri en hızlı yükselen şirketler!

BIST 100 endeksi, haftanın son işlem gününe yüzde 0,53 düşüşle başladı. Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda son 10 yılda piyasa değeri en hızlı yükselen şirketleri açıkladı.

Edremit Belediyesi arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor! 90 milyon TL'ye!

Van İli Edremit Belediye Başkanlığı, Van ili, Edremit ilçesi, Şabaniye Mahallesi'nde arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor. İşte detaylar...

Yükselen Güneş İnşaat Turizm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yükselen Güneş İnşaat Turizm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 milyon TL sermaye bedeli ile Kurye Net Motorlu Kuryecilik ve Dağıtım Hizmetleri tarafından kuruldu.

Düzce Belediyesi arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor! 242.2 milyon TL'ye!

Düzce Belediye Başkanlığı, Düzce ili, Beslenbey Mahallesi'nde arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor. İşte detaylar...

Yükselen Anadolu projesi için düğmeye basıldı! 100 bin konutun tasarımları tamamlandı! 

‘Yükselen Anadolu’ projesiyle deprem bölgesinde çalışmalarını hızlandıran GYODER, 25 mimarlık ofisiyle 100 bin konutun tasarımları tamamlandı.

Yükselen Team Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yükselen Team Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yüksel Şahin tarafından kuruldu.

Borsa İstanbul'dan dev sürpriz: 19 Temmuz Çarşamba günü Borsa İstanbul'da en hızlı yükselen hisseler!

Dün banka hisseleri düşerken, bugün yükseliş yaşandı. Piyasalar, TCMB'nin faiz kararı öncesi beklentilere göre hareket ediyor. Dolar istikrarını korurken, altın geriledi. İşte 19 Temmuz Çarşamba günü Borsa İstanbul'da yükselen ve düşen hisseler...

Yükselen Doğal Gaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükselen Doğal Gaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Öztürk tarafından kuruldu.

500 bin TL'ye yükselen özel okullara talep patlaması yaşanıyor! Artan fiyatlar engel olamadı!

Artan fiyatlara karşın 500 bin TL'ye yükselen özel okullara talep patlaması yaşanıyor. Bu okulların mezunlarına sağlanan yurtdışı olanağı, talepleri artırdı.

Kuzey Yöntem Gayrimenkul Proje Yatırım Anonim Şirketi kuruldu! 

Kuzey Yöntem Gayrimenkul Proje Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 2 milyon 380 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gülibrahimoğlu tarafından kuruldu.

Yağmur Alacak Yönetimi Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur Alacak Yönetimi Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nilay Kara ve Serkan Yağmur ortaklığında kuruldu. 

Yücekayalar Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yücekayalar Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 15 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Şahin ve Tuncay Yücekaya ortaklığında kuruldu.

Evkur Yükselen Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Nerede Haberi

Evkur Yükselen Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Nerede


Evkur Yükselen Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi 402 milyon 520 bin 149 TL sermaye ile bugün Kaan Kan ve Hasan Kan ortaklığından kuruldu. 


Evkur Yükselen Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi iş konusu; Türkiye içinde ve dışında her türlü gayrimenkul yatırım projeleri hazırlanması uygulanması kontrollük ve danışmanlık hizmetleri yapmak.Gayrimenkul Yatırımı amacına yönelik olarakiş yerleri,her türlü konut siteleri,her türlü turistik tesisler,alışveriş merkezleri garaj,depo,antrepo,ofis, imalathane yerleri,lojistik hizmet binaları,paketleme,ambalajve lojistik tesis binaları,hastaneler ve sağlık merkezleri projeleri,araziler geliştirir.(kat karlışığı/gelir paylaşımı)inşa edebilir,satın alabilir,satabilir,kiraya verebilir, kiralayabilir,kira ve satış sözleşmesi tanzim ve imza edebilir.....ve 18.5.2017 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.



Evkur Yükselen Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Adres; Halkalı Merkez Mah.Basın Ekspres Cad.No.33/10...