28 / 03 / 2024

Evora İstanbul anadolu

Evora İstanbul anadolu

Teknik Yapı'nın Tuzla'da inşa ettiği Evora İstanbul, mimarisi ve prim oranıyla beğeni topladı. Şirket, bu konsepti Anadolu'daki illere de taşıma kararı aldı. Evora İstanbul projesi, 1'e 3 değer artışıyla yatırımcısına kazandırdı.

Evora İstanbul konsepti Anadolu'ya taşınıyor!

Teknik Yapı'nın Tuzla'da inşa ettiği Evora İstanbul, mimarisi ve prim oranıyla beğeni topladı. Şirket, bu konsepti Anadolu'daki illere de taşıma kararı aldı. Evora İstanbul projesi, 1'e 3 değer artışıyla yatırımcısına kazandırdı.

Evora İstanbul kazan-kazan modeli Anadolu'ya yayılıyor!

İstanbul’da 1’e 3 kazandıran Evora İstanbul projesini Denizli’ye taşıyacaklarını açıklayan Teknik Yapı Başkanı Durbakayım, kazan-kazan modelini Anadolu’ya yayacaklarını söyledi.

Evora İstanbul Tuzla adres!

Evora İstanbul Tuzla adres bilgilerine göre İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor. Evora İstanbul Konutları Teknik Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Projede 4 bin 979 daire yer alıyor.

Tuzla Evora İstanbul Evleri ulaşım!

Tuzla Evora İstanbul Evleri ulaşım bilgilerine göre İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da 300 dönüm arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Proje Teknik Yapı imzası taşıyor.

Evora İstanbul Rezidans iletişim!

Evora İstanbul Rezidans iletişim numarası 0216 392 41 00 olarak belirlendi. İstanbul'un Anadolu Yakası Tuzla ilçesinde hayata geçirilen proje peşinatı 1 yıl erteleme imkanı sağlanıyor.

Evora İstanbul kampanyalı ödeme planı!

Evora İstanbul kampanyalı ödeme planı kapsamında peşin alımlarda yüzde 12 indirim uygulanıyor. Teslimleri hemen yapılan proje İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor.

Teknik Yapı Evora İstanbul güncel fiyatlar!

Evora İstanbul Konutları İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor. Toplam 4 bin 979 daire, 100 dükkanın yer aldığı projede 60 aya varan vade imkanı sunuluyor. İşte Teknik Yapı Evora İstanbul güncel fiyatlar...

Tuzla Evora İstanbul Evleri ödeme bilgileri!

Teknik Yapı imzasıyla hayata geçirilen Tuzla Evora İstanbul evleri İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor. Tuzla Evora İstanbul Evleri ödeme bilgileri kapsamında daire tipleri ve konuma göre peşinatta indirim sağlanıyor.

Evora İstanbul Teknik Yapı fiyatları!

Evora İstanbul Teknik Yapı fiyatları konutların metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa edilen projede peşin alımlarda yüzde 12 indirim yapılıyor.

Evora İstanbul Teknik Yapı ulaşım!

İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da Teknik yapı tarafından hayata geçirilen Evora İstanbul toplamda 4 bin 979 konut ve 100 dükkandan oluşuyor. Evora İstanbul Teknik Yapı ulaşım adresi olarak İstanbul Tuzla'da yer aldığı belirtildi.

Evora İstanbul projesi nerede?

Peşinde yüzde 12 indirim uygulanan Evora İstanbul projesi Teknik Yapı imzası ile hayata geçiliyor. Projede İstanbul Anadolu Yakası'nda yükseliyor. Peki Evora İstanbul projesi nerede?

Teknik Yapı Evora Tuzla satılık daire!

Teknik Yapı Evora Konutları İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da hayata geçirildi. Teknik Yapı Evora Tuzla satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.

Teknik Yapı Evora İstanbul kampanyası!

Teslimleri hemen yapılan Teknik Yapı Evora İstanbul kampanyası başladı. Toplam 4 bin 979 adet konut ve 100 adet dükkandan oluşan proje İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor.

Evora İstanbul anadolu Haberi

Evora İstanbul anadolu

Teknik Yapı'nın Tuzla'da inşa ettiği Evora İstanbul, mimarisi ve prim oranıyla beğeni topladı. Şirket, bu konsepti Anadolu'daki illere de taşıma kararı aldı. Teknik Yapı'nın Tuzla'da, 300 dönüm arazi üzerinde hayata geçirdiği Evora İstanbul projesi, 1'e 3 değer artışıyla yatırımcısına kazandırdı. 


Toplam 4 bin 979 daire ve 100 ticari üniteden oluşan projenin kendi katma değerini yarattığım söyleyen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, "Evora İstanbul'un temeline ilk kazmayı vurduğumuzda yaklaşık 1 milyar liralık bir değeri konuşuyorduk. Şu anda ise bu proje, yaklaşık 3 milyar liralık değere ulaştı. Böyle büyük bir projeyi tek başına, öngörülen sürede ve beklentinin üzerinde kaliteyle hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz. Kreşinden okuluna, marketinden, kuaförüne, sucudan perdecisine kadar temel yaşam ihtiyaçlarının kendi içinde karşılandığı bu projede şimdiden...