18 / 04 / 2024

Evora İzmir ön satış

Evora İzmir ön satış

1,090 adet daire, 37 ticari birim ve 121 odalı otelin yer aldığı Evora İzmir projesinde büyük daireler ön satışa çıktı.

Evora İzmir ne zaman teslim?

Evora İzmir projesinde ön satış süreci ilk etaptaki 1+1 ve 2+1 daireler için devam ediyor. İzmir Alsancak'ta Umur Bey Mahallesi'nde inşa edilen proje Alsancak Stadyumu'nun yanında ve sahile yakın konumda bulunuyor. 

Evora İzmir, 8 ayda 1.7 milyar TL değerlendi!

Emlak Konut GYO'nun Evora İzmir projesi yaklaşık 8 ayda 1 milyar 172 milyon 501 bin 768 TL değer kazandı. Peki projenin değeri ne kadar oldu? İşte Emlak Konut GYO tarafından açıklanan o rakamlar...

İMO'dan kan donduran deprem uyarısı: 'İzmir ikinci Hatay olabilir'

İzmir İnşaat Mühendisi Odası Başkanı Eylem Ulutaş yaptığı açıklamada İzmir'in deprem için oldukça hazırlıksız olduğunu belirterek, "İzmir ikinci Hatay olabilir!" dedi.

Evora İzmir'de asgari şirket payı toplam geliri 1.9 milyar TL'ye yükseldi! 

Emlak Konut GYO, Evora İzmir projesinde asgari şirket payı toplam gelirinin yükseldiğini açıkladı. Peki Evora İzmir'de asgari şirket payı toplam geliri ne kadar oldu? Ne kadarı Emlak Konut GYO'nun? İşte ayrıntılar...

Evora İzmir'in ticari alanları satışta! Metrekare fiyatı 105 bin 700 TL'den başlıyor! 

Emlak Konut GYO önderliğinde, Teknik Yapı ve Halk GYO ortaklığı ile hayata geçirilen Evora İzmir'in ticari alan ve mağazaları satışa çıktı. İşte detaylar...

Evora İzmir'in değeri açıklandı! 

Evora İzmir projesi, İzmir Alsancak'ta yükseliyor. Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen projenin değeri belli oldu. Peki Evora İzmir projesinin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO'nun Evora İzmir'deki toplam geliri 1.1 milyar TL'ye yükseldi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Evora İzmir STG artışına ilişkin açıklama yaptı.

Evora İzmir'in değeri açıkladı! İşte o rakam...

Emlak Konut GYO Evora İzmir (İzmir Konak 1.Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi) projesine ilişkin değerleme raporunu bugün yayınladı. Peki, Evora İzmir'in değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Evora İzmir'in değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO Evora İzmir değerleme raporu yayınlandı. Emlak Konut GYO Evora İzmir Projesi ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Evora İzmir'in B2-B3 bloklarının inşaat işi için sözleşme imzalandı!

Halk GYO'nun Evora İzmir Projesi'nde yer alan B2-B3 blokların inşaat işleri için yapılan ihale neticesinde, en uygun teklifi veren Teknik Yapı grup firması Aslanoğlu Altyapı ve Üst Yapı A.Ş. ile sözleşme imzalandı.   

Evora İzmir yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İzmir Konak 1.Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" Evora İzmir projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

İzmir’de 2018'de 811 bin 453 kaçak yapı imar barışına başvurdu!

6.9’luk depremle sarsılan İzmir’de 2018 yılındaki “İmar Barışı”na rekor düzeyde başvuru yapılmıştu. Toplam 811 bin 453 başvurunun yapıldığı İzmir, nüfusa oranlandığında Türkiye’nin en yüksek kaçak yapı başvurusu yapılan kenti olmuştu.  

Emlak Konut GYO Evora İzmir değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Evora İzmir projesi ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı...

Evora İzmir 2. Etap ön satışa çıktı!

İlk etap satışları tamamlanan Evora İzmir projesinde 2. Etap satışları başladı. Proje İzmir'in gözbebeği Alsancak'ta yükseliyor.

Evora İzmir ön satış Haberi

Evora İzmir ön satış

İzmir Alsancak'ta hayata geçirilen Evora İzmir'de büyük daireler ön satışa çıktı. Proje Teknik Yapı ve Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. 

Emlak Konut Gayrimenkul Ortaklığı güvencesi taşıyan Evora İzmir projesi konumuyla dikkat çekiyor. Kordon'a 600 metre mesafede yükselen proje Konak'a 5 dakika, tramvaya 2 dakika, havalimanına 25 dakika mesafede bulunuyor.

Evora İzmir projesinde 1,090 adet daire, 37 ticari birim ve 121 odalı otel bulunuyor. Proje Alsancak Stadı'nın hemen yanında yer alıyor.

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Evora İzmir projesinin teslimleri 36 ay sonra yapılacak.

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin ön satışa çıktığı proje sosyal alanlarıyla dikkat çekiyor. Projede bay-bayan soyunma odaları, buhar...