24 / 04 / 2024

Evra Turizm Genel Müdürü Cüneyt Çetin

Evra Turizm Genel Müdürü Cüneyt Çetin

15. kez düzenlenen MÜSİAD (Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği) Uluslararası Fuarı kapsamında gerçekleştirilen "Helal Turizm" konulu panelde Türkiye 'nin dünyadaki helal turizm pazarındaki yeri tartışıldı.

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına ilişkin kanun teklifi genel kurulda yasalaştı! Yasada 100 gün detayı!

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına yönelik yasa teklifi, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilerek yasalaştı. Bir kerede 100 günden fazla süreli gerçekleşen kiralamalar kapsam dışında tutuldu.

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına ilişkin kanun teklifi TBMM'de kabul edildi: Buna uymayanlara 500 bin TL ceza!

TBMM Genel Kurulu tarafından, Konutların Turizm Amaçlı Kiralanmasına ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin birinci bölümünü oluşturan ilk 16 maddesi kabul edildi. Buna göre bu kurala uymayana 500 bin TL ceza kesilecek.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 450 sözleşmeli personel alacağını duyurdu

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü, farklı şehirlerde bulunan birimlerine, sözleşmeli sanatçı alımı yapacaktır. Bu alım, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu çerçevesinde gerçekleştirilecek olup bazı şehirler ve branşlarda belirlenen sayıda sanatçıya ihtiyaç duyulmaktadır.

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı yapacak! Açık kadrolar tek tek belli oldu!

Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı üzerinden yayımlanan ilan kapsamında başvuru şartları ve son başvuru tarihi de paylaşıldı.

Gençler müjde! İçişleri Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı yapacak! KPSS'den 70 puan alan...

Kamu personeli alım ilanları Resmi Gazete'de yayımlandı. İçişleri Bakanlığı ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü çeşitli kadrolara personel alacağını açıkladı. İşte detaylar...

Kudus Group Gayrimenkul Turizm Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kudus Group Gayrimenkul Turizm Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Farıd I.H.B. tarafından kuruldu.

Monezza Turizm Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Monezza Turizm Genel Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Arif Güney, Ertuğrul Uzun, Eyüp Kuş ve Fatma Dersin ortaklığında kuruldu.

ÖİB turizm kentlerindeki kamu arazilerini satışa mı çıkardı? 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın (ÖİD) turizm kentlerinde bulunan kamu arazilerinin satışa çıkarıldığını iddia edildi. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç söz konusu satış iddiasıyla ilgili hükümete eleştiride bulundu. 

Crocus Turizm İnşaat Ve Estetik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Crocus Turizm İnşaat Ve Estetik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Genel tarafından kuruldu.

İstanbul Kapısı Turizm Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Kapısı Turizm Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Loucıf ve Nader Mahmoud ortaklığında kuruldu.

Vakıflar Genel Müdürlüğü kiracılarına 2021'de kira artışı yapılmayacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü'nce kiracılarına 2021 yılında kira artışı yapılmayacağı duyuruldu.

Utopya Turizm İnşaat kar payı dağıtmayacak!

Utopya Turizm İnşaat'ın 2019 yılını, VUK bilançosu ve UFRS bilançosuna göre zarar ile kapatması dolayısı ile 2019 yılı için kar payı dağıtılmamasının yapılacak Genel Kurul toplantısında ortaklarımızın onayına sunulmasına oy birliği ile karar verildi. 

Utopya Turizm İnşaat'ın genel kurul toplantısı tescillendi!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret'in 16 Aralık'ta gerçekleştirdiği olağanüstü genel kurul toplantısı tescillendi...

Evra Turizm Genel Müdürü Cüneyt Çetin Haberi

Evra Turizm Genel Müdürü Cüneyt Çetin

 Panelistler Türkiye'nin kaynakları sayesinde dünyanın helal turizm lideri olabileceğini söyledi. 

15'inci MÜSİAD Uluslararası Fuarı kapsamında düzenlenen panellerde "Helal Turizm" paneline Uluslararası İş Forumu Başkanı Erol Yarar, TÜRSAB Genel Müdür Vekili Murat Kalkan, Evra Turizm Genel Müdürü Cüneyt Çetin ve Balıkesir Üniversitesi Eski Rektörü Prof. Dr. Necdet Hacıoğlu katıldı. 


Uluslararası İş Forumu Başkanı Erol Yarar, Türkiye'de 1996 yılında ilk kez Antalya bölgesinde kurulan helal turizm otellerinin geliştiğini, helal turizmin toplumun talepleri doğrultusunda önemli bir sektör haline geldiğini söyledi. Türkiye'nin Ortadoğu'nun kayak merkezi olabileceğini, bunun için 48 şehirde 100 adet merkez belirlendiğini aktardı.

Rasyonel...